Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 20:45)
O jus kaip neriate ?
istiesu gera mintis - matuoti  thumbup.gif

Aš akis išneriu ir iš griovelio ir iš viršūnėlės, o ne iš griovelio dvi akis.
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 19:47)

jeigu ne paslaptis su kuo gelytes ir kaip segamos g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 12, 21:44)
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 19:47)

Klientė pati sugalvos, aš daryčiau mažą sagutę ir vidury gėlytę įsegčiau, arba panašias sąsagas ( kaip vyrams į baltinių rankogalius) dėčiau.
Atsakyti
[quote=kristinalm,2013 04 13, 08:53]
[/quote]
Klientė pati sugalvos, aš daryčiau mažą sagutę ir vidury gėlytę įsegčiau, arba panašias sąsagas ( kaip vyrams į baltinių rankogalius) dėčiau.
[/quote]
hm gera mintis, net nebuvo tokios kilusios, reiktu pabandyt, gal per dukima nepabegtu ta gelyte doh.gif
Atsakyti
Tai va, bet tada galima dar kokias 3 mažas sagutes paslėptas prisiūti, tada tikrai nepames. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, neriu dukrytei beretę pagal šią schemą http://www.supermama...?...8181&st=168 iš begonios siūlų, platinu, kaip parodyta. ji man kažkodėl banguojasi.. ar taip ir turi būti? ta prasme, nėra lygus apskritimas/blynas.
Atsakyti
ar gali buti 5-ecio 53 cm galva, nu kazkaip atrodo kad labai jau didele g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 13, 18:40)
ar gali buti 5-ecio 53 cm galva, nu kazkaip atrodo kad labai jau didele  g.gif  blush2.gif

gali smile.gif
neseniai kepuryte neriau berniukui kuriam tik vasara bus 3, o galvyte 54 smile.gif cia labia individualu smile.gif
Atsakyti
nelabai gavosi pailginta sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 13 balandžio 2013 - 19:37
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti