Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(liutuke0819 @ 2013 02 14, 11:29)
mamytes gal galit kas ikelt ar atsiusti kepurytes su sagute nugaroje shemute, apnereli moku, o kaip toliau nezinau, rusiskai versija turiu bet nelabai draugauju su rusu kalba:)

Ar apie tokią kalbat? http://images61.fotk...084/3jpg-vi.jpg

Nunėrus atnarėlę, paprasčiausiai surenkat akis (stulpelių skaičius turėtų dalintis iš 12, nes 12 vietų reikės mažinti), neriat cilindrą atitinkamo ilgio- 1 e. stulpeliais su 1 užmetimu, 2 e. - stulpeliais be užmetimo (vašelį kabinant tokiu pat principu kaip ir neriant atnarėlę). Nunėrus atitinkamą ilgį, pradedat siaurinti 12 vietų kol visiškai užbaigiat. Nežinau ar suprantamai aprašiau, bet gal padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 02 14, 11:13)
bet manau ir ji būna kad ardo  biggrin.gif

oi ir po kelis kartus doh.gif biggrin.gif

rusiškai puikiai suprantu išversti galiu tik ne dabar blush2.gif žiauriai užsiėmus dabar unsure.gif

MRSA apie siaurinima tai iš vis nieko nepasakysiu unsure.gif visada tik bandymo budu pas mane rolleyes.gif as niekaip negaliu susidraugauti su nerimu nuo apacios ir siaurinimu schmoll.gif nepavyksta graziai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 14, 10:29)
Ar apie tokią kalbat? http://images61.fotk...084/3jpg-vi.jpg

Nunėrus atnarėlę, paprasčiausiai surenkat akis (stulpelių skaičius turėtų dalintis iš 12, nes 12 vietų reikės mažinti), neriat cilindrą atitinkamo ilgio- 1 e. stulpeliais su 1 užmetimu, 2 e. - stulpeliais be užmetimo (vašelį kabinant tokiu pat principu kaip ir neriant atnarėlę). Nunėrus atitinkamą ilgį, pradedat siaurinti 12 vietų kol visiškai užbaigiat. Nežinau ar suprantamai aprašiau, bet gal padės  4u.gif

aha apie sita bigsmile.gif aciu labai uz komentara, tik dabar iskilo klausimas kiek cm reikia nerti tiesiai iki siaurinimo (na tarkim jei galvytes apimtis 49 cm) arba jei uzdejus primatavimui tai ties kuria vieta orientuotis g.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 02 14, 10:32)
oi ir po kelis kartus  doh.gif  biggrin.gif

rusiškai puikiai suprantu išversti galiu tik ne dabar  blush2.gif žiauriai užsiėmus dabar  unsure.gif

MRSA apie siaurinima tai iš vis nieko nepasakysiu  unsure.gif visada tik bandymo budu pas mane  rolleyes.gif as niekaip negaliu susidraugauti su nerimu nuo apacios ir siaurinimu  schmoll.gif nepavyksta graziai  schmoll.gif

jei isverstum tai padarytui nerealiai dideli ir naudinga darbeli 4u.gif

nu va profai ardo, o ka cia mes biggrin.gif

Jus nerealiai daug visokiu modeliuku esat nunerus, kiek metu uzsiimat kepuryciu nerimu? g.gif cia siaip klausimas, svajoju tapt profe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 12:47)
aha apie sita bigsmile.gif  aciu labai uz komentara, tik dabar iskilo klausimas kiek cm reikia nerti tiesiai iki siaurinimo (na tarkim jei galvytes apimtis 49 cm) arba jei uzdejus primatavimui tai ties kuria vieta orientuotis  g.gif

Pamatavau, pas mane kepurytė 46-48 cm. galvytei- tai ilgis iki siaurinimo be atnarėlės apie 17 cm., su atarėle- apie 23 cm. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:47)

Jus nerealiai daug visokiu modeliuku esat nunerus, kiek metu uzsiimat kepuryciu nerimu?

oi vasari kaip tik 5 metai kaip pirma karta veaseli i rankas paemiau, anksciau nezinojau net kaip laikyti toki prietaisa biggrin.gif
siaip daug ieskau, skaitau, bandau ir eksperementuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 14, 11:08)
Pamatavau, pas mane kepurytė 46-48 cm. galvytei- tai ilgis iki siaurinimo be atnarėlės apie 17 cm., su atarėle- apie 23 cm. smile.gif

aciu, orientaciniai duomenys manau labai pagelbes 4u.gif

QUOTE(DaG @ 2013 02 14, 11:19)

kokios siltos spalvytes bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 02 14, 11:29)
oi vasari kaip tik 5 metai kaip pirma karta veaseli i rankas paemiau, anksciau nezinojau net kaip laikyti toki prietaisa biggrin.gif
siaip daug ieskau, skaitau, bandau ir eksperementuoju  smile.gif

nu va, akivaizdu jei yra noro bus ir rezultatas! As irgi pamegau siulus, anksciau kazkaip laiko nebuvo. Paskutini karta turbut mokykloje mezgiau, o prisimint pradejau besilaukiant dukrytes. Kai pradejau ieskot ka cia jai numezgus, tai ojej kiek groziu radau, viska norejosi isbandyt. Mezgiau jai, gyriausi forume ir ne tik biggrin.gif ir regis visai neblogai gaunasi, nes vis labiau pradeda pasitiket mano ranku darbu blush2.gif be galo dziaugiuosi, nes man patinka tai ka darau ax.gif
Labiausiai prie sirdies kepurytes, nes ju UK yra bet tokiu kokiu norisi mums - ne. Kazkodel anglai mano kad raisteliai yra pavojingi maziems vaikuciam (tiki kad pasismaugs vaikelis), todel cia iki metuku laiko kepuryciu ne su ziburiu nerasi doh.gif (su raisteliais turiu galvoj)

nu va cia pasigyriau biski ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRSA: 14 vasario 2013 - 12:45
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 13:43)
aciu, orientaciniai duomenys manau labai pagelbes 4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif Orginaliame aprašyme rašo, kad suaugusiojo galvai cilindrą nerti 19 cm. aukščio.

O čia naujausias darbelis.
user posted image
Nors žiema jau ir baigiasi, bet pas mus paauglės pamišusios dėl tokių kepurių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 14, 14:33)
Nėr už ką  mirksiukas.gif Orginaliame aprašyme rašo, kad suaugusiojo galvai cilindrą nerti 19 cm. aukščio.

O čia naujausias darbelis.

Nors žiema jau ir baigiasi, bet pas mus paauglės pamišusios dėl tokių kepurių smile.gif

gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 14, 13:33)

nebereikalo biggrin.gif labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:24)
Nu jau, maciau ne viena tavo darbeli  thumbup.gif
apacia moku nerti, aciu Natulionai, bet mane domina tolesnis kepurytes nerimas (speju ne vien mane) blush2.gif kur pridet kur nuimt ir pan. As jau nusiteikiau, kad bandysiu ir ardysiu biggrin.gif

Aš nėriau nuo viršugalvio, ir paskui su tuo krašteliu sukabinau ax.gif Nuo apačios nemoku gražiai viršuje susiaurint tad vengiu to blush2.gif

QUOTE(DaG @ 2013 02 14, 12:19)
http://s017.radikal.ru/i424/1302/a7/a9e851169b69.jpg

Man ji tokia pavasariška wub.gif

QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 12:43)
Labiausiai prie sirdies kepurytes, nes ju UK yra bet tokiu kokiu norisi mums - ne. Kazkodel anglai mano kad raisteliai yra pavojingi maziems vaikuciam (tiki kad pasismaugs vaikelis), todel cia iki metuku laiko kepuryciu ne su ziburiu nerasi doh.gif  (su raisteliais turiu galvoj)

Nežinau kodėl bet taip ir yra. Kai savo puskei nunėriau kepurytę jos nedėjo iki kol raištukų nenuardžiau biggrin.gif Skarytės prašė, bet irgi jokiu būdu kad nebūtų su raištukais.
Papildyta:
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 14, 13:33)
http://images108.fot...Albertai-vi.jpg

Aš turbūt taip ir neišmoksiu sutvirtinti bumbulo doh.gif bet man taip gražu jis kepurėse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 14, 14:48)

QUOTE(3grazke @ 2013 02 14, 14:49)
nebereikalo  biggrin.gif  labai grazi  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
QUOTE(Niktė @ 2013 02 14, 14:51)
*Aš nėriau nuo viršugalvio, ir paskui su tuo krašteliu sukabinau  ax.gif Nuo apačios nemoku gražiai viršuje susiaurint tad vengiu to  blush2.gif

**Aš turbūt taip ir neišmoksiu sutvirtinti bumbulo  doh.gif bet man taip gražu jis kepurėse  wub.gif

*Bandysiu sekančią ir aš daryt nuo viršaus kaip ir visas kitas kepures, žiūrėsim koks bus rezultatas smile.gif
**O dėl umbulo tai padary moku, bet tvrtai ir stabiliai pritvirtint tai neleabai blush2.gif Gal kitos galtų patart dėl bumbulo tvirtinimo, kad laikytųsi tvirtai ir netimbaluotų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 14 vasario 2013 - 13:59