Aciu, man regis kazkada esu meginus panasiai slepti pagal mamos pamokyma, bet man toj vietoj labai sustorejimas jautesi, o idetoj nuorodoj visai tolygiai gaunasi. Gal kad as tuo metu dar labai kietai nerdavau
QUOTE(samantila @ 2013 04 08, 10:55)
QUOTE(vilbur @ 2013 04 08, 13:07)
Складываю резинку пополам (швом вверх)
1 петля подъема и затем ввожу крючок в петлю под стрелкой (она между ребер - в "впадине") - провязываю в ней 1 СБН
Вяжу таких 10 СБН (т.е. 5 раз по краям ребер по 2 СБН), затем делаю 1 СБН в "впадине" (стрелочкой снова) - сорри, что так подробно, но может для кого-то и это буден полезным
Далее вяжу по всей длине так же - через каждые 10СБН (по 2 СБН на пяти ребрах) делаю 1 СБН в "впадине
Va iš čia nukopijavau
http://maritkin.blog...og-post_29.html
1 петля подъема и затем ввожу крючок в петлю под стрелкой (она между ребер - в "впадине") - провязываю в ней 1 СБН
Вяжу таких 10 СБН (т.е. 5 раз по краям ребер по 2 СБН), затем делаю 1 СБН в "впадине" (стрелочкой снова) - сорри, что так подробно, но может для кого-то и это буден полезным
Далее вяжу по всей длине так же - через каждые 10СБН (по 2 СБН на пяти ребрах) делаю 1 СБН в "впадине
Va iš čia nukopijavau
http://maritkin.blog...og-post_29.html
o gal yra sio krastelio vaizdine medziaga, video koks ?
Ismokau kepurytes krasteli nerti
visad esu nerusi kepuryte nuo virsau, nusinerdavau kepurytes blyna ir paskui zemyn.
o kaip dar reikia nuo apacios nerti, kaip ta paskui kepurytes siaurinima pakausi daryti ?
visad esu nerusi kepuryte nuo virsau, nusinerdavau kepurytes blyna ir paskui zemyn.
o kaip dar reikia nuo apacios nerti, kaip ta paskui kepurytes siaurinima pakausi daryti ?
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 09, 15:37)
Koks siulu pavadinimas ?
kokiu vaseliu neri?
natuliona - is kokiu siulu tu neri pavasarines kepurytes ?
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 19:05)
Koks siulu pavadinimas ?
kokiu vaseliu neri?
kokiu vaseliu neri?
Nėriau iš Begonios, 1.75 vašeliu.
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 19:24)
Nėriau iš Begonios, 1.75 vašeliu.
o si jusu kepuryte kokiai galvos apimciai skirta ?
kiek viso matkeliu reikia siu siulu ?
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 19:47)
Nerta 56cm. galvytei, net nežinau kiek sunaudojau, gal du matkelius
kaip tik man ir reikia 56cm, tik kazkaip pamacius maza matkeli siu siuleliu pamaniau kad ju daug reikes kepurytei
O tu gal turi laiko ir noro man papasakoti, kaip reikia nuo apacios siaurinti ta virsugalvi ?
Nuo virsaus tai moku, nusineri tam tinkama blyna ir zemyn, o kaip cia reikia..
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 20:08)
kaip tik man ir reikia 56cm, tik kazkaip pamacius maza matkeli siu siuleliu pamaniau kad ju daug reikes kepurytei
O tu gal turi laiko ir noro man papasakoti, kaip reikia nuo apacios siaurinti ta virsugalvi ?
Kai jau prineri iki raukimo, akių sk. padalini iš 12, pvz. jei akių sk. 156/12=13, tai kas 13a. 2 a. suneri, tada (aš bent jau taip), tą eilę žemu stulpeliu neriu visas, o kur su užmetimu vėl sumezgu po 2 ir t.t. Gal supratai ką norėjau pasakyt
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 20:23)
Kai jau prineri iki raukimo, akių sk. padalini iš 12, pvz. jei akių sk. 156/12=13, tai kas 13a. 2 a. suneri, tada (aš bent jau taip), tą eilę žemu stulpeliu neriu visas, o kur su užmetimu vėl sumezgu po 2 ir t.t. Gal supratai ką norėjau pasakyt
nu kazkas aiskiau
o dar Kaip man apsiskaiciuoti kiek reikes akiu galvytei ? kad zinociau kokio ilgio krasteli kepures nertis, nes i kepurytes krasteliu tarpelius reikia inerti po 2 akis.
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 20:30)
nu kazkas aiskiau
o dar Kaip man apsiskaiciuoti kiek reikes akiu galvytei ? kad zinociau kokio ilgio krasteli kepures nertis, nes i kepurytes krasteliu tarpelius reikia inerti po 2 akis.
Na aš kitaip neriu, bet rezultatas tas pats. O kraštelį neriu iš akies matuodama cm. ištempus. Ant dukros užmaunu pamatuot ir t.t.
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 20:36)
Na aš kitaip neriu, bet rezultatas tas pats. O kraštelį neriu iš akies matuodama cm. ištempus. Ant dukros užmaunu pamatuot ir t.t.
O jus kaip neriate ?
istiesu gera mintis - matuoti