Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Aciu, man regis kazkada esu meginus panasiai slepti pagal mamos pamokyma, bet man toj vietoj labai sustorejimas jautesi, o idetoj nuorodoj visai tolygiai gaunasi. Gal kad as tuo metu dar labai kietai nerdavau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algyte: 12 balandžio 2013 - 13:49
QUOTE(samantila @ 2013 04 08, 10:55)
Tomiene gal pagelbes  4u.gif 

tamprus krastelis

QUOTE(vilbur @ 2013 04 08, 13:07)
Складываю резинку пополам (швом вверх)
1 петля подъема и затем ввожу крючок в петлю под стрелкой (она между ребер - в "впадине") - провязываю в ней 1 СБН
user posted image

Вяжу таких 10 СБН (т.е. 5 раз по краям ребер по 2 СБН), затем делаю 1 СБН в "впадине" (стрелочкой снова) - сорри, что так подробно, но может для кого-то и это буден полезным

user posted image

Далее вяжу по всей длине так же - через каждые 10СБН (по 2 СБН на пяти ребрах) делаю 1 СБН в "впадине
Va iš čia nukopijavau

http://maritkin.blog...og-post_29.html

o gal yra sio krastelio vaizdine medziaga, video koks ?
Atsakyti
Ismokau kepurytes krasteli nerti thumbup.gif
visad esu nerusi kepuryte nuo virsau, nusinerdavau kepurytes blyna ir paskui zemyn.
o kaip dar reikia nuo apacios nerti, kaip ta paskui kepurytes siaurinima pakausi daryti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 09, 15:37)
Kepurytė bernukiu

user posted image

Koks siulu pavadinimas ?
kokiu vaseliu neri?

natuliona - is kokiu siulu tu neri pavasarines kepurytes ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 19:05)
Koks siulu pavadinimas ?
kokiu vaseliu neri?
natuliona - is kokiu siulu tu neri pavasarines kepurytes ?

Nėriau iš Begonios, 1.75 vašeliu.
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 19:24)
Nėriau iš Begonios, 1.75 vašeliu.

o si jusu kepuryte kokiai galvos apimciai skirta ?
kiek viso matkeliu reikia siu siulu ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 19:39)
o si jusu kepuryte kokiai galvos apimciai skirta ?
kiek viso matkeliu reikia siu siulu ?

Nerta 56cm. galvytei, net nežinau kiek sunaudojau, gal du matkelius g.gif
Papildyta:
Dar viena pavasarinukė 4u.gif
user posted image

Gėlytės bus nusegamos ir kaitaliojamos.
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 19:47)
Nerta 56cm. galvytei, net nežinau kiek sunaudojau, gal du matkelius g.gif

kaip tik man ir reikia 56cm, tik kazkaip pamacius maza matkeli siu siuleliu pamaniau kad ju daug reikes kepurytei biggrin.gif

O tu gal turi laiko ir noro man papasakoti, kaip reikia nuo apacios siaurinti ta virsugalvi ?
Nuo virsaus tai moku, nusineri tam tinkama blyna ir zemyn, o kaip cia reikia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 20:08)
kaip tik man ir reikia 56cm, tik kazkaip pamacius maza matkeli siu siuleliu pamaniau kad ju daug reikes kepurytei biggrin.gif

O tu gal turi laiko ir noro man papasakoti, kaip reikia nuo apacios siaurinti ta virsugalvi ?
Nuo virsaus tai moku, nusineri tam tinkama blyna ir zemyn, o kaip cia reikia.. g.gif

Kai jau prineri iki raukimo, akių sk. padalini iš 12, pvz. jei akių sk. 156/12=13, tai kas 13a. 2 a. suneri, tada (aš bent jau taip), tą eilę žemu stulpeliu neriu visas, o kur su užmetimu vėl sumezgu po 2 ir t.t. Gal supratai ką norėjau pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 20:23)
Kai jau prineri iki raukimo, akių sk. padalini iš 12, pvz. jei akių sk. 156/12=13, tai kas 13a. 2 a. suneri, tada (aš bent jau taip), tą eilę žemu stulpeliu neriu visas, o kur su užmetimu vėl sumezgu po 2 ir t.t. Gal supratai ką norėjau pasakyt mirksiukas.gif

nu kazkas aiskiau smile.gif
o dar Kaip man apsiskaiciuoti kiek reikes akiu galvytei ? kad zinociau kokio ilgio krasteli kepures nertis, nes i kepurytes krasteliu tarpelius reikia inerti po 2 akis.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 12, 20:30)
nu kazkas aiskiau smile.gif
o dar  Kaip man apsiskaiciuoti kiek reikes akiu galvytei ? kad zinociau kokio ilgio krasteli kepures nertis, nes i kepurytes krasteliu tarpelius reikia inerti po 2 akis.

Na aš kitaip neriu, bet rezultatas tas pats. O kraštelį neriu iš akies matuodama cm. ištempus. Ant dukros užmaunu pamatuot ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 12, 20:36)
Na aš kitaip neriu, bet rezultatas tas pats. O kraštelį neriu iš akies matuodama cm. ištempus. Ant dukros užmaunu pamatuot ir t.t. biggrin.gif

O jus kaip neriate ?
istiesu gera mintis - matuoti thumbup.gif
Atsakyti