Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(kristinalm @ 2013 04 10, 19:25)
Na šių siūlų spalvos geros, bet kaina g.gif , kažkaip aš iš begonijos neriu ( tik kad spalvų paletė maža verysad.gif )

QUOTE(loretinskis @ 2013 04 10, 21:39)
Taip taip, kaina skiriasi beveik dvigubai, bet spalvų įvairovė didesnė, o ir pats siūliukas man asmeniškai mielesnis ir švelnesnis negu Begonia... smile.gif

aš neseniai užsisakinėjau Catania fine, bet tikrai pigiau mirksiukas.gif įsiveskit į google lt kalba, rasit ir pigiau mirksiukas.gif spalvų paletė skurdesnė, bet jei tinkamos spalvos, kodėl nepirkti pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 11, 07:40)
aš neseniai užsisakinėjau Catania fine, bet tikrai pigiau  mirksiukas.gif įsiveskit į google lt kalba, rasit ir pigiau  mirksiukas.gif spalvų paletė skurdesnė, bet jei tinkamos spalvos, kodėl nepirkti pigiau bigsmile.gif

Žiūriu kitur ant viso lito kaina skiriasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 11 balandžio 2013 - 07:06
jei man reikia 1-2 tai kartais užsimerkiu dėl to lito, bet kai kokiai suknutei reikia 20... visada ieškau pigiau rolleyes.gif bet vienoj vietoj visko nerasi schmoll.gif tai spalvų neturi, tai kitais neprekiauja ir pan. visi vienodai ir negali prekiauti, būtų nuobodu biggrin.gif
Atsakyti
Budinam pavasari ax.gif jau norisi puostis naujomis ryskiomis kepuremis 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 04 10, 17:53)
Pasirodom ir mes su prailginta kepuryte, tik kitokio formato- su ausytėm. Tik, kad modelis beveik nesileido fotografuojama smile.gif

groziu grozis thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Shura @ 2013 04 11, 17:39)
Budinam pavasari  ax.gif  jau norisi puostis naujomis ryskiomis kepuremis  4u.gif

thumbup.gif kaip man grazu vienspalves tokios ir kepuryte ir papuosimai vienodos spalvos wub.gif vis zadu tokia nerti bet kai siulu spalvotu turiu vis imaisau tai balta tai rozine paskui gailiuosi doh.gif pas mus dabar IRL ant bangos parduotuvines megztos kepurytes kur ir spalva ir papuosimai ir tos pacios spalvos siulo thumbup.gif
Atsakyti
Shura, labai originalus papuošimas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar viena pavasariui. Darbo pakankamai daug, bet rezultatas vykęs mano akim ax.gif

user posted image

Ogi teks ir man tokią prailgintą savo kavalieriui nunert. Ištraukiau bernužėliui pernykštes kepas primatuot, ogi pasirodo nuo praeito sezono pas jį daug smegenys išsiplėtė biggrin.gif . neišsisuksiu su pernykštėm doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Natuliona. sakykit o sitokiai skrybelytei yra schema kazkur sm ar tiesiog is akies nerta primatuojant?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 12, 10:05)
Labas rytas,

Natuliona. sakykit o sitokiai skrybelytei yra schema kazkur sm ar tiesiog is akies nerta primatuojant?

ne schemos nera, visa skrybele zemais stulpeliai tik tarpai dar padaryti sukryziuoti stulpeliai su 2-ems uzmetimais smile.gif

cia ta pati tik mazesnio dydzio ir matosi gal aiskiau

user posted image
Atsakyti
Labai labai grazu, zavinga mergyte ir skoninga kepuryte 4u.gif

O siulai kokie cia? krakmolinta ar del rasto laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 12, 11:15)
Labai labai grazu, zavinga mergyte ir skoninga kepuryte  4u.gif

O siulai kokie cia? krakmolinta ar del rasto laikosi?

aciu smile.gif

siulai MAXI ir nekrakmolinta smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

O gal yra kur parodyta kaip graziai slapstyti siuliukus, kai keiciama spalva. Ar nutraukinejat? ar paliekat blogojoj pusej?
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 12, 12:02)
Aciu  4u.gif

O gal yra kur parodyta kaip graziai slapstyti siuliukus, kai keiciama spalva. Ar nutraukinejat? ar paliekat blogojoj pusej?

vasarinese nutraukineju smile.gif

as panasiai darau

http://vk.com/video163171514_164334121
Atsakyti