Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 10, 09:57)

koks gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 10, 14:10)
koks gražuoliukas  wub.gif

hi.gif ačiū į tetę visas nuo galvos iki kojų ax.gif
Atsakyti
tikras vyrukas grazuoliukas ir kepurytes spalva liux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 04 10, 05:04)
Laukiam, labai jau laukiam to tikrojo pavasario biggrin.gif, kad galetume mesti tas vilnones kepurytes i  gilu stlciaus gala ir puostis naujomis  wub.gif

man antra labai labai labai smagi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 balandžio 2013 - 14:27
Aciu visoms, pastebejusioms mano kepurytes 4u.gif
Atsakyti
KOkios man sitos superines kepurytes bigsmile.gif Maniskiai po ziemos,kai nesiojo vien tik salmukus,neleidzia uzdet kepuriu su raistukais. Berniukiska megzta is Gazzal (melynu) siuliuku,o mergaitiska kazkas panasaus is Begonijos.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir pasipylė prailgintų kepuriukų wub.gif
Kristinalm, Natuliona, Wilmusa, AisLu ir visų kitų kepuriukai labai labai wub.gif
Ziogelis2003, gražiam leliukui gražus ir kepuriukas, o jau spalvytė tai wub.gif

Pasirodom ir mes su prailginta kepuryte, tik kitokio formato- su ausytėm. Tik, kad modelis beveik nesileido fotografuojama smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 04 10, 18:53)
Pasirodom ir mes su prailginta kepuryte, tik kitokio formato- su ausytėm. Tik, kad modelis beveik

Labai fainas komplektukas, kiek siūlų išėjo baktusui?
Papildyta:
Kristina A-A, labai šaunios kepurytės, žiūriu visos mes jas pamėgom,
Čia ačiū Natulionai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 10, 19:16)

Ačiū smile.gif
Komplektukui suėjo beveik 4 gab. po 50g. alyvinės spalvytės ir baltų truputukas, o vien tik baktusui reikėjo apie 2 su puse gabaliukų. Komplektukas nertas iš šių siūlų: http://www.kasiulai....lne-p-4667.html
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 04 10, 19:20)
Ačiū smile.gif
Komplektukui suėjo beveik  4 gab. po 50g. alyvinės spalvytės ir baltų truputukas, o vien tik baktusui reikėjo apie 2 su puse gabaliukų. Komplektukas nertas iš šių siūlų: http://www.kasiulai....lne-p-4667.html

Na šių siūlų spalvos geros, bet kaina g.gif , kažkaip aš iš begonijos neriu ( tik kad spalvų paletė maža verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 10, 20:16)
Papildyta:
Kristina A-A, labai šaunios kepurytės, žiūriu visos mes jas pamėgom,
Čia ačiū Natulionai 4u.gif

Kiek maciau Norgei kur gyvenam ,dauguma vaiku su tokiom pirktinem vaiksto. O Kai uzmaciau kad nusimegzti tokia galim,o ir pasiteisina ant vaiko tai isvis super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 10, 19:25)
Na šių siūlų spalvos geros, bet kaina g.gif , kažkaip aš iš begonijos neriu ( tik kad spalvų paletė maža verysad.gif )

Taip taip, kaina skiriasi beveik dvigubai, bet spalvų įvairovė didesnė, o ir pats siūliukas man asmeniškai mielesnis ir švelnesnis negu Begonia... smile.gif
Atsakyti