Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(vilbur @ 2013 04 08, 13:07)

Вяжу таких 10 СБН (т.е. 5 раз по краям ребер по 2 СБН), затем делаю 1 СБН в "впадине" (стрелочкой снова) - сорри, что так подробно, но может для кого-то и это буден полезным

краям ребер viršunėlė

в "впадине" griovelis

i kiekviena viršunelę neriam po 2 stulpelius su užmetimu ir po 10-ties stulpelių (tai gaunasi 5*2) neriam vieną stulpelį be užmetimo į tą griovelį ir t.t. ...10+1, 10+1...

user posted image

bet aš taip darau nevisada , priklausomai nuo siulų, nes kartais labai išplatėja tada ta kepurytė smile.gif
Atsakyti
Oi, natuliona, ačiū jums 4u.gif 4u.gif
Tik noriu patikslint ar teisingai supratau--- po 2 stulpelius su užmetimais mezgu ties kiekviena viršūnėle, o kas dešimtą griovelį , 1 stulpelį be užmetimo? O tada kraštelis gaunasi lygus?

Atsiprašau jei įkyrėjau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilbur: 08 balandžio 2013 - 16:11
QUOTE(vilbur @ 2013 04 08, 17:10)
Oi, natuliona, ačiū jums 4u.gif  4u.gif
Tik noriu patikslint ar teisingai supratau--- po 2 stulpelius su užmetimais mezgu ties kiekviena viršūnėle, o kas dešimtą griovelį , 1 stulpelį be užmetimo? O tada kraštelis gaunasi lygus?

Atsiprašau jei įkyrėjau cool.gif

pataisau blush2.gif skubedama nesamoniu prirasiau blush2.gif
visur stulpeliai be uzmetimo 4u.gif
Atsakyti
Kad ir sniegas už lango, mums vistiek mintyse ir darbuose jau vasara ax.gif

user posted image
Atsakyti
Gerai kad kvepėtų vasara, bet užtai akims smagu 4u.gif

Kepurytė bernukiu

user posted image

Atsakyti
Laukiam, labai jau laukiam to tikrojo pavasario biggrin.gif, kad galetume mesti tas vilnones kepurytes i gilu stlciaus gala ir puostis naujomis wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 04 10, 08:04)

Dailios kepurytes wub.gif Raudonosios gelyte labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 04 09, 15:37)

Kepurytė bernukiu

kaip moki graziai spalvas parinkti wub.gif

QUOTE(AisLu @ 2013 04 10, 08:04)

ir man gelyte wub.gif

mano paprasta pavasarinė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 04 10, 09:09)

mano paprasta pavasarinė

neriau neriau, bet pabaigt niekaip nesiseka, ardau ir vel bandau pagal ta rusiska aprasyma, bet kazkaip nera tokio kritimo. Gal patyrusios mezgejeles patartumet nuo kelintos eiles pradeti siaurinti 2 metu vaikiukui . butu didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 10, 09:18)
neriau neriau, bet pabaigt niekaip nesiseka, ardau ir vel bandau pagal ta rusiska aprasyma, bet kazkaip nera tokio kritimo. Gal patyrusios mezgejeles patartumet nuo kelintos eiles pradeti siaurinti 2 metu vaikiukui . butu didelis dekui  4u.gif

sita kepuryte 51 cm galvytei, neriau 18-19 cm (cia kartu su atnaru) ir tada siaurinau 4u.gif visas kepurytes ilis gavosi 24 cm. berniukus galima ir mazesnes, nes sita mergaitei su kasom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 10 balandžio 2013 - 08:48
QUOTE(natuliona @ 2013 04 10, 09:46)
sita kepuryte 51 cm galvytei, neriau 18-19 cm (cia kartu su atnaru) ir tada siaurinau 4u.gif visas kepurytes ilis gavosi 24 cm. berniukus galima ir mazesnes, nes sita mergaitei su kasom  biggrin.gif

aciu 4u.gif tai reiskia as per trumpa padariau, o siaurinau tai is pradziu kas 7, paskui kas 6 suimdama, bet gal matyt reikes improvizuoti, nes nelabai man kazkaip, visada nerdavau tik tokias primityvias
user posted image
o cia kazkaip is kito galo ir sustojau
Atsakyti
Pažiūriu pro langą - žiemą, pavartau šią temą - vasara.
Tai čia ir pasibūsiu nes labai jau gražios kepurės. Visoms, neiškiriant 4u.gif
Nors dažnai neriam pagal tas pačias schemas (dabar, žiūriu, ta nukarusi populiari labai), bet kiekvienos vis kitokia gaunasi ir yra kur akis paganyt.
Atsakyti