Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(neringuska @ 2013 04 06, 12:37)
jei neklystu cia paprastas rastelis stulpeliais tik be uzmetimo, gal patyrusios ekspertes parasys  ax.gif

ir aš panašiai mąstau (menka aš ekspertė), bet siūlai tokį purumo vaizdą suteikia... wub.gif
Parašykit, jei kuri tiksliai žino... 4u.gif
Atsakyti
Pasirodom blush2.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 04 06, 08:32)
Toks  va ryskus komplektukas  biggrin.gif

Sakes, koks skirtumas kai ant manekeno ir kai ant vaiko galvos!Vaizdas n kartu fainesnis ant princeses smile.gif

Visos ziuriu pavasariui ruosiates, saunus darbeliai! smile.gif As siandien vaikui uzdejau ale ta vamzdi kepuriuka. Bumbula padariau, tai vaikas vaiksciojo pilnas energijos ir purte galva, kad jaustu bumbula lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 04 06, 20:49)
Sakes, koks skirtumas kai ant manekeno ir kai ant vaiko galvos!Vaizdas n kartu fainesnis ant princeses smile.gif 

as sakau kad baisuoklei tie manekenai ir kepuryciu grozy gadina biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 04 06, 21:01)
as sakau kad  baisuoklei tie manekenai ir  kepuryciu grozy gadina biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giestrav @ 2013 04 06, 09:32)
kur tu, pavasari?

labai labai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif skaryte pasaka tokia mini biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 04 06, 20:49)

Aciu smile.gif

Bet va beda su ta princese biggrin.gif Labai jau aikstinga ir tik retas atvejis, kad papozuoja biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, artėja šiltasis sezonas bigsmile.gif mano berniokas (6m.) nori berniukiškos kepurytės, sakė gražios, ne mergaitiškos biggrin.gif o nieko neturiu unsure.gif

priminkit man, kaip neriamas tas tamprusis kraštelis (kaip lince lince kepurytėj) ax.gif
Atsakyti
Tomiene gal pagelbes 4u.gif

tamprus krastelis
Atsakyti
nieko mandro paprastute
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos padėkit prašau, nesuprantu šios vietos, vertėjas nesąmones verčia unsure.gif

Складываю резинку пополам (швом вверх)
1 петля подъема и затем ввожу крючок в петлю под стрелкой (она между ребер - в "впадине") - провязываю в ней 1 СБН
user posted image

Вяжу таких 10 СБН (т.е. 5 раз по краям ребер по 2 СБН), затем делаю 1 СБН в "впадине" (стрелочкой снова) - сорри, что так подробно, но может для кого-то и это буден полезным

user posted image

Далее вяжу по всей длине так же - через каждые 10СБН (по 2 СБН на пяти ребрах) делаю 1 СБН в "впадине
Va iš čia nukopijavau

http://maritkin.blog...og-post_29.html

Padėkit prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai noriu tokios kepurytės wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. smile.gif Iškilo man toks klausimas, kai neriate tamprųjį kraštelį, matosi kur reikia kabinti siūlą, o kai nėrinį apsukate vėl kabinate taip pačiai?
Atsakyti