Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Niktė @ 2013 04 02, 07:44)
Papuoliau į bėdą dėl krakmolinimo  unsure.gif Skrybėles buvau seniai krakmolinus tad gal ką nors ne taip darau  unsure.gif Kaip gražiai išformuoti bryliuką? Aš viršų užmovus ant baliono ir kraštus parėmusi su knygom  unsure.gif Gal kas nors turi kokį stebuklingą receptą  ax.gif O gal išvis bandžiusios tą purškiamą krakmolą  g.gif

seniai ta dariau, bet maudavau ant kazko (indo, vazono geles zodziu kas tinka pagal dydi kepure), ta inda apsukdavau medziaga kad butu apvalu ir maudavau kepure ismirkyta, tada aukstis turi buti toks koks kepures, tada issklaidau briliukus ir lyginu apvaliai ir palieku isdziuti. Darbas sudetingas, nemegstu jo blush2.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 02, 09:01)
kepurytes visos puikios  4u.gif 
gal galetumet pasidalinti kaip neriasi tas pakrastelis, pabandyciau savo berniukams kokias dryzuotas

kiek maciau jau radot kol as cia prisjungiau smile.gif

QUOTE(pupauoga @ 2013 04 02, 12:06)
Labai gražiai švyti komplektukai, kokias siūliukais neriate? smile.gif

QUOTE(VikteK @ 2013 04 02, 17:01)
Labai gražūs darbeliai  thumbup.gif
Jei ne paslaptis kas per siūliukai?

Begonija- zalias ir su sirdelem, o peledziukas is Linie On lyg taip vadinasi, pastarieji visos spalvos grazios tik ju kaina nemenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 02, 21:49)
Linie On lyg taip vadinasi, pastarieji visos spalvos grazios tik ju kaina  nemenka  blush2.gif

ae sitie? kaina uz 50gr tai pagerinta biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
Ačiū labai už patarimus.
nemėgstu tų skrybėlių, daug nervatriopkės doh.gif
Šiandien žiūriu kepurė pakankamai gerai sustingus, bet man ji kažkodėl nepatinka, netenkina galutinis vaizdas doh.gif
Su lygintuvu nebandžiau, reikės būtinai išbandyti bigsmile.gif

O kaip ją siųsti g.gif Į dėžutę įdėjus kai pašte ją mėto ir vėto kažin nepraras formos g.gif
Atsakyti
stai mano pavasarines kepurytes:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 01, 17:15)
seniai besirodziau, tai paskutiniai darbeliai

puikūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
labamba taip sitie, sakau kad kaina didele, bet spalvos grazios wub.gif

Nikte atsimenu as viena skrybele siunciau i Italija, tai dejau i dezute ir adatelemis smaigsciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 03, 13:31)
labamba taip sitie, sakau kad kaina didele, bet spalvos grazios  wub.gif

Nikte atsimenu as viena skrybele siunciau i Italija, tai dejau i dezute ir adatelemis smaigsciau  doh.gif

Žiauru, bet jaučiu tas pats laukia. man reikia kad sveika pasiektų Colorado valstiją JAV doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2013 04 03, 08:11)
stai mano pavasarines kepurytes:)

Kokios gyvos pavasarinės spalvos wub.gif

O čia mano sraigius...nuotraukoj atrodo kaip sraigė-bobutė, bet natūroj labai žaismingai žiūrisi... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 04 04, 12:13)
O čia mano sraigius...nuotraukoj atrodo kaip sraigė-bobutė, bet natūroj labai žaismingai žiūrisi... blush2.gif

fainuolė sraigytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 04 04, 12:43)
Kokios gyvos pavasarinės spalvos  wub.gif

user posted image

super:)
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 02, 21:49)
Begonija-  zalias ir su sirdelem, o peledziukas is Linie On lyg taip vadinasi, pastarieji visos spalvos grazios tik ju kaina  nemenka  blush2.gif

Ačiū už informaciją smile.gif O kiek siūliukų (Linie On) peledžiuko komplektukui sunaudojote? Siūliukų kainele visai normali, aš žieminukės iš BBB Record merino siūliukų mezgiau-tai už kamuoliuką apie 10,50 Lt mokėjau ir sunaudojau apie tris kamuoliukus. Kokis kažin tų gražuolių (Linie On) siūliukų išeiga būtų smile.gif
Atsakyti
speju kad kokie 2 kamuoliukai kepurytei 50cm galvytei.. smile.gif
Atsakyti