Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

agurčikas,
Aš tai mažinčiau taip:
ten pati pradžia prasideda nuo 16 stulpelių, iš kurių paskui pasidaro 16-ka motyvų, tai tiesiog pačioje pradžioje reiktų sumažinti, ir nerti ne 16 stulpelių, o tarkime 14
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 04 01, 16:02)
agurčikas,
Aš tai mažinčiau taip:
ten pati pradžia prasideda nuo 16 stulpelių, iš kurių paskui pasidaro 16-ka motyvų, tai tiesiog pačioje pradžioje reiktų sumažinti, ir nerti ne 16 stulpelių,  o tarkime 14

Ačiū, reiks pabandyti. Buvo tokių minčių.
Atsakyti
seniai besirodziau, tai paskutiniai darbeliai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 01, 17:15)

nuostabūs komplektukai wub.gif
Atsakyti
Papuoliau į bėdą dėl krakmolinimo unsure.gif Skrybėles buvau seniai krakmolinus tad gal ką nors ne taip darau unsure.gif Kaip gražiai išformuoti bryliuką? Aš viršų užmovus ant baliono ir kraštus parėmusi su knygom unsure.gif Gal kas nors turi kokį stebuklingą receptą ax.gif O gal išvis bandžiusios tą purškiamą krakmolą g.gif
Atsakyti

kepurytes visos puikios 4u.gif
gal galetumet pasidalinti kaip neriasi tas pakrastelis, pabandyciau savo berniukams kokias dryzuotas
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 04 02, 08:44)
Papuoliau į bėdą dėl krakmolinimo  unsure.gif Skrybėles buvau seniai krakmolinus tad gal ką nors ne taip darau  unsure.gif Kaip gražiai išformuoti bryliuką? Aš viršų užmovus ant baliono ir kraštus parėmusi su knygom  unsure.gif Gal kas nors turi kokį stebuklingą receptą  ax.gif O gal išvis bandžiusios tą purškiamą krakmolą  g.gif

su purskiamu krakmolu is vis s gavos man, tik pageltonavo nuo to purskimo ir viskas cool.gif g.gif pinigai ismesti i bala doh.gif
Atsakyti
Purskiamas karkmolas tiek neisstandina (na gal yra ju ivariu rusiu, bet kuri turiu as tai ne) Servetelems man jis patinka, graziai laiko forma, bet nesukietina jos.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 02, 10:01)
kepurytes visos puikios  4u.gif 
gal galetumet pasidalinti kaip neriasi tas pakrastelis, pabandyciau savo berniukams kokias dryzuotas

taip buvo smalsu isnarsiau visas kepuriu temas ir radau nuoroda, gal ir dar kam pravers kepureles
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 01, 16:15)

Labai gražiai švyti komplektukai, kokias siūliukais neriate? smile.gif
Atsakyti

pirmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2013 04 01, 18:15)

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif