Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Niu jo, aš nėriau ratu, taip kraštinės lygesnės gaunasi, ir paprasčiau, skaičiuot nieko nereikia biggrin.gif Kraštelį padariau ilgesnį, kaip išplausiu, gal pasitrauks, o jei ne - visada galima nuaryt. nu bet negražu man tas kamuolys... Iš užsispyrimo bandysiu mažesnėm detalėm, bet jau čia per prievartą darysiu, nes tikrai nieko malonaus nejaučiau nerdama...Jaučiu, senstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 14, 09:04)
Niu jo, aš nėriau ratu, taip kraštinės lygesnės gaunasi, ir paprasčiau, skaičiuot nieko nereikia biggrin.gif  Kraštelį padariau ilgesnį, kaip išplausiu, gal pasitrauks, o jei ne - visada galima nuaryt. nu bet negražu man tas kamuolys... Iš užsispyrimo bandysiu mažesnėm detalėm, bet jau čia per prievartą darysiu, nes tikrai  nieko malonaus nejaučiau nerdama...Jaučiu, senstu doh.gif

Na darbo daug, bet 4u.gif už kantrybę.
Azartas ir man blėsta, ankščiau net pirštai kiauri būdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 14, 08:04)
Niu jo, aš nėriau ratu, taip kraštinės lygesnės gaunasi, ir paprasčiau, skaičiuot nieko nereikia biggrin.gif  Kraštelį padariau ilgesnį, kaip išplausiu, gal pasitrauks, o jei ne - visada galima nuaryt. nu bet negražu man tas kamuolys... Iš užsispyrimo bandysiu mažesnėm detalėm, bet jau čia per prievartą darysiu, nes tikrai  nieko malonaus nejaučiau nerdama...Jaučiu, senstu doh.gif

išduosiu mažytę paslaptį kaip maxiukus padaru biggrin.gif Kai nuneriu tada jeigu noriu kad pasitrauktų po karštu vandeniu kišu. Tada kažkiek nusausinu (bet negręžiu) ir į kamuolio vidų įkišusi pripučiu balioną. Tada tuos susiuvimus išglostau su pirštais (daug knisalynės) ir jie sugula idealiai kad net neatrodo jog yra siūta. Džiovinu taip paprastai padėjusi ant stalo ( kartais ir pora parų džiūsta). Gaunasi idealus kamuolys 4u.gif
Atsakyti
mamytes gal galit kas ikelt ar atsiusti kepurytes su sagute nugaroje shemute, apnereli moku, o kaip toliau nezinau, rusiskai versija turiu bet nelabai draugauju su rusu kalba:)
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2013 02 14, 09:29)
mamytes gal galit kas ikelt ar atsiusti kepurytes su sagute nugaroje shemute, apnereli moku, o kaip toliau nezinau, rusiskai versija turiu bet nelabai draugauju su rusu kalba:)

as jau anksciau buvau prasiusi pagalbos, bet man patare pasinaudot google verteju. 4u.gif

Tikiuosi kada nors prisiruosiu ir issiversiu ta kepurytes aprasyma, nes ir as rusiskai nemoku skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:34)
as jau anksciau buvau prasiusi pagalbos, bet man patare pasinaudot google verteju.  4u.gif

Tikiuosi kada nors prisiruosiu ir issiversiu ta kepurytes aprasyma, nes ir as rusiskai nemoku skaityt blush2.gif

bandziau per google verteja visiska nesamone:(
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2013 02 14, 09:38)
bandziau per google verteja visiska nesamone:(

tikrai unsure.gif O kodel nesamone? g.gif (Klausiu nes dar pati nebandziau)
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:41)
tikrai unsure.gif  O kodel nesamone? g.gif  (Klausiu nes dar pati nebandziau)

todel kad kai kuriu zodziu net nevercia arba visiskai kita prasme:)jau tiek daug mamyciu nerusiu tas kepurytes nejau nei viena neturi lietuviskai:)
Atsakyti
Nemoku ir aš rusų kalbos. Man užteko pamatyti nuotrauką ax.gif Kažkurioje temoje buvo kalbėta, buvo įdėtos ir nuotraukos kaip kitos mamos darė. Neri didesnę kepurę, o paskui įveri sagutę ax.gif kaip kantelį padaryti yra schemų temoje natulionos smulkiai papasakota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 02 14, 09:47)
Nemoku ir aš rusų kalbos. Man užteko pamatyti nuotrauką  ax.gif Kažkurioje temoje buvo kalbėta, buvo įdėtos ir nuotraukos kaip kitos mamos darė. Neri didesnę kepurę, o paskui įveri sagutę  ax.gif kaip kantelį padaryti yra schemų temoje natulionos smulkiai papasakota  4u.gif

as tikiu kad tau ir nuotraukos uztenka, profams lengviau, o va mums reikia visko paraidziui biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:00)
as tikiu kad tau ir nuotraukos uztenka, profams lengviau, o va mums reikia visko paraidziui biggrin.gif  blush2.gif

kokia aš ten profė irnesakyk.gif savamokslė, kuri ardo ardo ir dar 20 kartų ardo doh.gif biggrin.gif Man profė natuliona, iki kurios man kaip iki mėnulio blush2.gif bet manau ir ji būna kad ardo biggrin.gif
Papildyta:
Kaip kepurytės apačią padaryti rasite čia
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 02 14, 10:13)
kokia aš ten profė irnesakyk.gif  savamokslė, kuri ardo ardo ir dar 20 kartų ardo  doh.gif  biggrin.gif Man profė natuliona, iki kurios man kaip iki mėnulio  blush2.gif bet manau ir ji būna kad ardo  biggrin.gif
Papildyta:
Kaip kepurytės apačią padaryti rasite čia

Nu jau, maciau ne viena tavo darbeli thumbup.gif
apacia moku nerti, aciu Natulionai, bet mane domina tolesnis kepurytes nerimas (speju ne vien mane) blush2.gif kur pridet kur nuimt ir pan. As jau nusiteikiau, kad bandysiu ir ardysiu biggrin.gif
Atsakyti