Niu jo, aš nėriau ratu, taip kraštinės lygesnės gaunasi, ir paprasčiau, skaičiuot nieko nereikia Kraštelį padariau ilgesnį, kaip išplausiu, gal pasitrauks, o jei ne - visada galima nuaryt. nu bet negražu man tas kamuolys... Iš užsispyrimo bandysiu mažesnėm detalėm, bet jau čia per prievartą darysiu, nes tikrai nieko malonaus nejaučiau nerdama...Jaučiu, senstu
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 14, 09:04)
Niu jo, aš nėriau ratu, taip kraštinės lygesnės gaunasi, ir paprasčiau, skaičiuot nieko nereikia Kraštelį padariau ilgesnį, kaip išplausiu, gal pasitrauks, o jei ne - visada galima nuaryt. nu bet negražu man tas kamuolys... Iš užsispyrimo bandysiu mažesnėm detalėm, bet jau čia per prievartą darysiu, nes tikrai nieko malonaus nejaučiau nerdama...Jaučiu, senstu
Na darbo daug, bet už kantrybę.
Azartas ir man blėsta, ankščiau net pirštai kiauri būdavo
QUOTE(wilmusia @ 2013 02 14, 08:04)
išduosiu mažytę paslaptį kaip maxiukus padaru Kai nuneriu tada jeigu noriu kad pasitrauktų po karštu vandeniu kišu. Tada kažkiek nusausinu (bet negręžiu) ir į kamuolio vidų įkišusi pripučiu balioną. Tada tuos susiuvimus išglostau su pirštais (daug knisalynės) ir jie sugula idealiai kad net neatrodo jog yra siūta. Džiovinu taip paprastai padėjusi ant stalo ( kartais ir pora parų džiūsta). Gaunasi idealus kamuolys
mamytes gal galit kas ikelt ar atsiusti kepurytes su sagute nugaroje shemute, apnereli moku, o kaip toliau nezinau, rusiskai versija turiu bet nelabai draugauju su rusu kalba:)
QUOTE(liutuke0819 @ 2013 02 14, 09:29)
mamytes gal galit kas ikelt ar atsiusti kepurytes su sagute nugaroje shemute, apnereli moku, o kaip toliau nezinau, rusiskai versija turiu bet nelabai draugauju su rusu kalba:)
as jau anksciau buvau prasiusi pagalbos, bet man patare pasinaudot google verteju.
Tikiuosi kada nors prisiruosiu ir issiversiu ta kepurytes aprasyma, nes ir as rusiskai nemoku skaityt
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:34)
as jau anksciau buvau prasiusi pagalbos, bet man patare pasinaudot google verteju.
Tikiuosi kada nors prisiruosiu ir issiversiu ta kepurytes aprasyma, nes ir as rusiskai nemoku skaityt
bandziau per google verteja visiska nesamone:(
QUOTE(liutuke0819 @ 2013 02 14, 09:38)
bandziau per google verteja visiska nesamone:(
tikrai O kodel nesamone? (Klausiu nes dar pati nebandziau)
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:41)
tikrai O kodel nesamone? (Klausiu nes dar pati nebandziau)
todel kad kai kuriu zodziu net nevercia arba visiskai kita prasme:)jau tiek daug mamyciu nerusiu tas kepurytes nejau nei viena neturi lietuviskai:)
Nemoku ir aš rusų kalbos. Man užteko pamatyti nuotrauką Kažkurioje temoje buvo kalbėta, buvo įdėtos ir nuotraukos kaip kitos mamos darė. Neri didesnę kepurę, o paskui įveri sagutę kaip kantelį padaryti yra schemų temoje natulionos smulkiai papasakota
QUOTE(Niktė @ 2013 02 14, 09:47)
Nemoku ir aš rusų kalbos. Man užteko pamatyti nuotrauką Kažkurioje temoje buvo kalbėta, buvo įdėtos ir nuotraukos kaip kitos mamos darė. Neri didesnę kepurę, o paskui įveri sagutę kaip kantelį padaryti yra schemų temoje natulionos smulkiai papasakota
as tikiu kad tau ir nuotraukos uztenka, profams lengviau, o va mums reikia visko paraidziui
QUOTE(MRSA @ 2013 02 14, 11:00)
as tikiu kad tau ir nuotraukos uztenka, profams lengviau, o va mums reikia visko paraidziui
kokia aš ten profė savamokslė, kuri ardo ardo ir dar 20 kartų ardo Man profė natuliona, iki kurios man kaip iki mėnulio bet manau ir ji būna kad ardo
Papildyta:
Kaip kepurytės apačią padaryti rasite čia
QUOTE(Niktė @ 2013 02 14, 10:13)
kokia aš ten profė savamokslė, kuri ardo ardo ir dar 20 kartų ardo Man profė natuliona, iki kurios man kaip iki mėnulio bet manau ir ji būna kad ardo
Papildyta:
Papildyta:
Nu jau, maciau ne viena tavo darbeli
apacia moku nerti, aciu Natulionai, bet mane domina tolesnis kepurytes nerimas (speju ne vien mane) kur pridet kur nuimt ir pan. As jau nusiteikiau, kad bandysiu ir ardysiu