Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(ingauk @ 2013 03 22, 15:58)
reiktu ir man manekeno galvytes bet neisivaizduoju kokios apimties geriau pirkti, ieskosiu kai busiu gariunuos nes matau kad siustis tai nelabai apsimoka  g.gif

Siuliciau mazesne, nes ant mazesnes didesne kepure uzmausi, o ayn didesnes mazesene sunkiai 4u.gif Beja, gariunuose mama man nupirko irgi 12 Lt (cia ta be makiazo biggrin.gif )
Atsakyti
kol aš čia prisijungiau, tai žiūriu į visus klausimus dėl manekenų jau atsakė biggrin.gif
Gariūnuose tas, kur kairėje pusėje 49 cm - kainuoja 12 Lt,
o anas, kur 52 cm, tai berots 20 Lt.
Aš turiu tą 49 cm, ir atsidžiaugti juo negaliu, man jis labai praktiškas thumbup.gif .
Tas pieštu veidu mano manymu yra per didelės apimties, juk pagrinde vaikiškas kepurytes mezgame. O ant to mažesnio manekeno ir didesnė kepurė thumbup.gif liuks žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 03 21, 19:46)

va, kas man gavos smile.gif (mano vyrui truputuka per didele):
user posted image

super, mano vyrui patiko, sako kokia faina bigsmile.gif kazkaip nesitikejau is jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 03 22, 18:00)
Siuliciau mazesne, nes ant mazesnes didesne kepure uzmausi, o ayn didesnes mazesene sunkiai  4u.gif  Beja, gariunuose mama man nupirko irgi 12 Lt (cia ta be makiazo biggrin.gif )

Papildyta:
Tai, kad Lietuvoje mažesnės apimties manekeno galvos, nei ta 49 cm aš niekur neradau. Išmaišiau visą google ieškodama, kas pardavinėja, visus Gariūnus ir neradau verysad.gif Net Gariūnuose sakė, kad jie mažesnių neturi. Tiesa, vieną vaikišką galvą buvau suradusi, bet ta galva turėjo grifką, per kurią galvos apimtis pamatavusi daug didesnė nei tie 49 cm.
vienintelė išeitis tai pirkti tiesiog didelę lėlę su didele galva biggrin.gif .
Na bet jeigu, kas žinote kur yra mažesnių galvų, tai būsiu dėkinga jei pranešite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 03 22, 22:24)
Papildyta:
Tai, kad Lietuvoje mažesnės apimties manekeno galvos, nei ta 49 cm aš niekur neradau. Išmaišiau visą google ieškodama, kas pardavinėja, visus Gariūnus ir neradau verysad.gif Net Gariūnuose sakė, kad jie mažesnių neturi. Tiesa, vieną vaikišką galvą buvau suradusi, bet ta galva turėjo grifką, per kurią galvos apimtis pamatavusi daug didesnė nei tie 49 cm.
vienintelė išeitis tai pirkti tiesiog didelę lėlę su didele galva biggrin.gif
Na bet jeigu, kas žinote kur yra mažesnių galvų, tai būsiu dėkinga jei pranešite 4u.gif

Na tai as ir norejau pasakyt, kad geriau imti 49 cm, o ne 52 cm. Del mazesnes apimties tai tik ta iseitis ir yra lele, galima ta lele kur sukuosenoms daryti skirta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodau ax.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 03 23, 14:18)
Pasirodau ax.gif

kokios grazios spalvos wub.gif , koks cia siulas?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 03 23, 14:18)

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 03 23, 16:04)
kokios grazios spalvos  wub.gif , koks  cia siulas?

QUOTE(angelelisane @ 2013 03 23, 16:57)

Ačū 4u.gif Čia begonija 4u.gif
Atsakyti
kristinalm, spalvu derinukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
gal zinot kaip tas burbulas prisineria?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 23, 21:23)
gal zinot kaip tas burbulas prisineria?

Man atrodo tai megzta juosta, kuri poto paraukta ir aplink prisiūta g.gif
Atsakyti