Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(natuliona @ 2013 03 22, 09:57)
rasa32, Deimantine Saule ir AisLu kreipiuosi i jus  blush2.gif
maciau kad turit tuos menekenus, ar galit pamatuoti man manekeno galvos apimti  blush2.gif  biggrin.gif
ir kuri pasirinkti is situ 2-ju  g.gif

user posted imageuser posted image
viola78 manekenes visos kaprizingos  biggrin.gif nelengvas tas darbas  biggrin.gif

mano desinysis manekenas, 52 cm apimtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRSA: 22 kovo 2013 - 11:36
QUOTE(labamba @ 2013 03 22, 11:33)

paimk ir man viena blush2.gif  cool.gif  4u.gif

ok susirašysim mirksiukas.gif pirma noriu išsiaiskinti kuri imti biggrin.gif

MRSA ačiū 4u.gif

kas dabar ismatuos ta is kaires biggrin.gif
Atsakyti
AisLu turi vaikiska viena ir kita didesni smile.gif ale man tai jie tokio baisumo biggrin.gif
Atsakyti
To kito, kur nespalvotu veidu tai apie 49 cm
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 03 22, 12:13)
To kito, kur nespalvotu veidu tai apie 49 cm

aciu smile.gif
Atsakyti
Sakykit, kai neriat kepure nuo apacios kaip suemat paskutine eile? Nu niekaip man neisiena suimti visu 12 akiu i viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 03 22, 11:34)
Sakykit, kai neriat kepure nuo apacios kaip suemat paskutine eile? Nu niekaip man neisiena suimti visu 12 akiu i viena  g.gif

as naudojuosi dviem vaseliais tai tada susirenka man visos 12 akiu ax.gif
Atsakyti
aciu,Natuliona,jei sau imsi prigriebk ir man viena.susirasysim per az biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(angelelisane @ 2013 03 22, 12:12)
AisLu  turi  vaikiska viena ir kita didesni smile.gif ale man tai jie tokio baisumo biggrin.gif

spakliaus uzdesim ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 22, 12:33)

aciu,prisimink kur ta galva pirkai noriu ir as biggrin.gif

Ten,kur natuliona rado:www.geloma.lt. MB irgi vis man sako,kad paspakliuociau ta baisydla biggrin.gif ,bet bijau,kad dar baisesne nepasidarytu biggrin.gif
Atsakyti
reiktu ir man manekeno galvytes bet neisivaizduoju kokios apimties geriau pirkti, ieskosiu kai busiu gariunuos nes matau kad siustis tai nelabai apsimoka g.gif
Atsakyti
jom ne spalkius nepades biggrin.gif man tai kepuriu vaizda jos gadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 03 22, 15:16)
jom ne spalkius nepades biggrin.gif  man tai kepuriu vaizda jos gadina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

akinius nuo saules uzdek,ne taip baisiai bus lotuliukas.gif
Atsakyti