Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 21:21)
rytoj eisiu "papildymo" pirkti, galėsiu pasakyti, kaip vadinasi ar kas gamintojas tų plonųjų.

o kur perki ta papildyma? musu kaime? g.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 22:25)
Maniake lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,tai jau tikrai thumbup.gif Atsakymas ,maciau,kad jau buvo.

jei nezinociau buciau patylejus biggrin.gif kepuriukai thumbup.gif wub.gif kur ta makekena pirkai,gal pas mus g.gif 100 metu nebuvau gal sakau naujoviu jau kokiu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 22, 02:43)
o kur perki ta papildyma? musu kaime? g.gif

agam, tuos plonuosius maxius pirkau prie jaunatvės. tiesa, būtent šitie maxiai traukiasi taip neblogai po pirmo skalbimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 22 kovo 2013 - 08:05
Laba.Ateinu su paprasta pavasarine kepuryte.. Sūnus pasakė, kad nedėvės, nes per daug leliukiška smile.gif Modelis dukra, kuriai jinai smarkiai per didelė biggrin.gif
Tik vis neišmokstu gražiai su dviem siūlais megzti... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 22 kovo 2013 - 09:05
QUOTE(labamba @ 2013 03 22, 03:43)
jei nezinociau buciau patylejus biggrin.gif kepuriukai thumbup.gif  wub.gif kur ta makekena pirkai,gal pas mus g.gif 100 metu nebuvau gal sakau naujoviu jau kokiu yra  biggrin.gif

biggrin.gif
Manekena atsisiunciau pastu,cia LT,reikia pagooglint,rasi firma,kuri pardavineja visokius manekenus.

Dar atsiminiau vienus plonesnius siuliukus-Perle8,yra ir musu kaime,prie turgaus kioske.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 03 21, 15:20)
siaurinti
iš abeju pusiu nuo iskylaus stulpelio sunerti 2 stulpelius kartu
taip iseina kad tam vienam sektoriuje turi sumazeti is karto ant 2-ju stulpeliu

siaurindama aš ir padariau klaidą doh.gif siaurinau tik vienoj vietoj, tad gavosi labai platus tas siaurinimas, ir truputį bangos suktos ax.gif tad labiau panašu į kepurę paprastą, nes neina gražiai suformuoti beretės kritimo ax.gif na bet klaida aiški ir rudeniui turėsim jau beretę cool.gif
megzta iš merino vilnos, su 1,75vašeliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 23:25)
Vokiski,atvirksciai,storesni!

atsiprasau kad suklaidinau tada blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 03 21, 21:46)

va, kas man gavos

geras bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 22:25)

žydra man labai graži ir švelni wub.gif

QUOTE(labamba @ 2013 03 22, 02:43)
kur ta makekena pirkai

čia radau smile.gif bet vis neprisiruošiu parašyti jiems doh.gif

http://www.geloma.lt...category=74&p=2

QUOTE(viola78 @ 2013 03 22, 09:20)
siaurindama aš ir padariau klaidą

daug kas daro sita klaida mirksiukas.gif
reikėjo sonu fotkinti, nes dabar matau tik veidą, o kepurytės tik kraštas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 03 22, 10:36)
reikėjo sonu fotkinti, nes dabar matau tik veidą, o kepurytės tik kraštas  ax.gif

mano manekenė kaprizinga doh.gif kai pasipuošim velykoms, tai gal ir pavyks šonu nufotkinti gražiai, nes dabar visos šonu nuotraukos "pabėgę" ax.gif
Atsakyti
rasa32, Deimantine Saule ir AisLu kreipiuosi i jus blush2.gif
maciau kad turit tuos menekenus, ar galit pamatuoti man manekeno galvos apimti blush2.gif biggrin.gif
ir kuri pasirinkti is situ 2-ju g.gif

user posted imageuser posted image

viola78 manekenes visos kaprizingos biggrin.gif nelengvas tas darbas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 22 kovo 2013 - 10:58
QUOTE(natuliona @ 2013 03 22, 11:57)
rasa32, Deimantine Saule ir AisLu kreipiuosi i jus  blush2.gif
maciau kad turit tuos menekenus, ar galit pamatuoti man manekeno galvos apimti  blush2.gif  biggrin.gif
ir kuri pasirinkti is situ 2-ju  g.gif

user posted imageuser posted image
viola78 manekenes visos kaprizingos  biggrin.gif nelengvas tas darbas  biggrin.gif

o kaip ten nusipirkti? aš irgi norėčiau vieno. gal galim kaip susikooperuot?
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 03 22, 11:08)
o kaip ten nusipirkti? aš irgi norėčiau vieno. gal galim kaip susikooperuot?

man tai vietoj Vilniuj paims ax.gif
paklausiau del siuntimo ,tai uz 2 vnt 15 Lt pristatymas smile.gif nenoriu moketi blush2.gif Brolis bus idarbintas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 22, 07:44)
agam, tuos plonuosius maxius pirkau prie jaunatvės. tiesa, būtent šitie maxiai traukiasi taip neblogai po pirmo skalbimo.

aiskutis,aciu zinau ta kioska blush2.gif

QUOTE(bumbasi @ 2013 03 22, 09:04)
Laba.Ateinu su paprasta pavasarine kepuryte.. Sūnus pasakė, kad nedėvės, nes per daug leliukiška smile.gif Modelis dukra, kuriai jinai smarkiai per didelė biggrin.gif

fainuoliska kaukolyte,maniskiui tokios patinka,ypac ant juodo balta biggrin.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 22, 09:18)
biggrin.gif
Manekena atsisiunciau pastu,cia LT,reikia pagooglint,rasi firma,kuri pardavineja visokius manekenus.

Dar atsiminiau vienus plonesnius siuliukus-Perle8,yra ir musu kaime,prie turgaus kioske.

aciu,prisimink kur ta galva pirkai noriu ir as biggrin.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 03 22, 10:57)
rasa32, Deimantine Saule ir AisLu kreipiuosi i jus  blush2.gif
maciau kad turit tuos menekenus, ar galit pamatuoti man manekeno galvos apimti  blush2.gif  biggrin.gif
ir kuri pasirinkti is situ 2-ju  g.gif

ir man idomu biggrin.gif viena moteris rase,kad gariunuose po 20 litu smile.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 03 22, 11:11)
man tai vietoj Vilniuj paims  ax.gif
paklausiau del siuntimo ,tai uz 2 vnt 15 Lt pristatymas  smile.gif nenoriu moketi  blush2.gif Brolis bus idarbintas  blush2.gif  biggrin.gif

paimk ir man viena blush2.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti