Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 17:43)
man rodos Maxi yra ne vienos rūšies  g.gif  aš nėriau iš skirtingų, ir vieni buvo tokie plonyyyyyčiai.

As ir esu turejus maxiu, kad skirtusi storis
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 21, 17:35)
aciu,kokie faini  thumbup.gif o maxi su fileta panasaus storio?

panasus mirksiukas.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 17:43)
man rodos Maxi yra ne vienos rūšies  g.gif  aš nėriau iš skirtingų, ir vieni buvo tokie plonyyyyyčiai.

jeigu neklystu tai vokiski daug plonesni nei kad kiti tie maxiukai bet ir brangesni siek tiek, bent pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
as esu pastebejus kad maxi siulu etiketes skiriasi,reiskia tada ir skirtingu storiu buna g.gif aiskutis reiks plonu ieskotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 21, 21:03)
as esu pastebejus kad maxi siulu etiketes skiriasi,reiskia tada ir skirtingu storiu buna g.gif aiskutis reiks plonu ieskotis biggrin.gif

rytoj eisiu "papildymo" pirkti, galėsiu pasakyti, kaip vadinasi ar kas gamintojas tų plonųjų.
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 21, 21:03)

Ir po ta pačia etikete slepiasi skirtingi siūliukai - buvau nemaloniai nustebinta, kai nėriau suknytę iš baltų MAXI doh.gif , atrodo, balta spalva, kuo jau čia gali skirtis, o skyrėsi ir atspalviu, ir storiu, ir minkštumu verysad.gif . Teko nemažai pabėgioti ir pasinervuoti, kol suradau tinkamus, kad galėčiau pabaigti suknytę - pasisekė rasti iš tos pačios partijos thumbup.gif . Už tai dabar ilgam užteksiu baltų siūliukų kepurytėms lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveikos!oi kiek nauju kepuryciu artejanciam sezonui!!! Kadangi buvau ne karta ikvepta cia, tai atnesu ir jum sita naujo smile.gif

manes paklause ar as galeciau nunert kazka tokio:
user posted image

va, kas man gavos smile.gif (mano vyrui truputuka per didele):
user posted image

Gero vakaro visom!
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 03 21, 22:46)
Sveikos!oi kiek nauju kepuryciu artejanciam sezonui!!! Kadangi buvau ne karta ikvepta cia, tai atnesu ir jum sita naujo smile.gif

manes paklause ar as galeciau nunert kazka tokio:

Gero vakaro visom!

o kur jusu vyras su ta kepure eis seip vaikscios? as saviskiuj siuliau i zvejyba tokia nunert tai juokesi is manes lotuliukas.gif dar siuliau i zvejyba ten tuos trusikucius nunert tai isvis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
strazdaniux thumbup.gif gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 21, 14:06)
Rasa,esi siulu maniake kurie plonesnis uz fileta siulai nerimui g.gif ? 4u.gif

Maniake lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,tai jau tikrai thumbup.gif Atsakymas ,maciau,kad jau buvo.

QUOTE(ingauk @ 2013 03 21, 21:01)
panasus  mirksiukas.gif
jeigu neklystu tai vokiski daug plonesni nei kad kiti tie maxiukai bet ir brangesni siek tiek, bent pas mus  mirksiukas.gif

Vokiski,atvirksciai,storesni!

strazdaniux,superkepure thumbup.gif thumbup.gif ir vyras super,kad nebijo but originalus thumbup.gif

Mano keli darbeliai(pas kazka jau vasara rolleyes.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz pagyras smile.gif

QUOTE(angelelisane @ 2013 03 21, 22:12)
o kur jusu vyras su ta kepure eis-seip vaikscios? 

Deja,ne mano vyrui smile.gif Vaikinukas uzsisake, vazineja daug dviraciu, kaip as supratau, taip kad labai praktiska jam bus smile.gif Mano vyras,kol matavosi ir isigeide tokios kepkos, bet sakau,kad jam prie traktoriaus nesiderins biggrin.gif Ziuresim, mazu dar sukurpsiu ir jam tokia!

Rasa32, zaviuosi tom skrybelytem(paskutinis modeliukas), bet nesigavo man kazkodel... tai taip ir liksiu jais zavetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 03 22, 00:05)
Mano vyras,kol matavosi ir isigeide tokios kepkos, bet sakau,kad jam prie traktoriaus nesiderins biggrin.gif

Prie traktoriaus ,man atrodo,kaip tik labai tiks bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 03 21, 22:46)
va, kas man gavos smile.gif (mano vyrui truputuka per didele):

Šita riterio kepurė tai thumbup.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 21, 23:25)
Mano keli darbeliai(pas kazka jau vasara rolleyes.gif )

Žydroji tai labai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AisLu @ 2013 03 21, 08:57)
Jau labai laukiu vasaros smile.gif

Labai jau vasariska ir miela wub.gif

QUOTE(labamba @ 2013 03 21, 11:35)
mano baigta mazai mergaiciukei biggrin.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti