Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Pajure @ 2013 02 09, 19:39)
Noreciau pagalbos: gal kilo minciu, kaip numegzti sia grozybe ( 6 nuotraukyte)?  ax.gif
http://www.louisewal...y.com/woolyhead

NUmezgat ilga salika,ji sulenkiat ir susiuvat ,kad siule butu ties virsugalviu.Tada is saliko ilgio visaip susiuvinejat krastus ir formuojat ''garbanas''.Tik ar gerai laikysis tokia kepure-perukas ant galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 02 09, 21:19)
NUmezgat ilga salika,ji sulenkiat ir susiuvat ,kad siule butu ties virsugalviu.Tada is saliko ilgio visaip susiuvinejat krastus ir formuojat ''garbanas''.Tik ar gerai laikysis tokia kepure-perukas ant galvos g.gif

Bet tai kur su tokia kepure (peruku) eiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 09, 18:30)
Taip su sagute, manau kad ir su ausytėm toks modeliukas gerai žiūrėtusi.

nu as pagalvojau, kad sunui tai ta saga pakausyje gal nelabai gerai bus, o dukrytei jau berete buvau nutarus nerti, tik va nezinau kaip pavyks jai nesioti. Jei nesusirisa tai tempia nuo galvos. O cia gal ir gera ideja su ausytem daryt bigsmile.gif Berete su ausytem juk nepadarysi biggrin.gif

tiesa del beretes, drauge nori tokios an sono trupuciuka nuleipusios. Sakykit ar darant didesni blyna nei iprastai beretei gaunasi tokia, ar ka kita reikia daryt? As kalbu apie ta modeliuka kur rusaiciu forume yra ir jau ne karta jusu nerta. Ypac Natulionos bereciu daug maciau.

QUOTE(wilmusia @ 2013 02 09, 18:56)
MRSA, labai dailus komplektukas wub.gif  kristinalm šalikėlis įdomiai sugalvotas thumbup.gif

o aš pradėjau eksperimentuot su futbolke. nunėriau keletą detalių, bet įtariau, kad per didelės ir ėmiau ardyt. vieną nuardžius sugalvojau, kad ardyt neverta, gal gausis įdomi futbolinė beretukė. tai tai, ką nuardžiau, vėl danėriau. pusę detalių jau turiu. nert tai niekis, bet va tas detalių sujungimas tai man ne prie širdies blush2.gif  Pačiai įdomu, kas gausis iš mano eksperimento ax.gif

aciu, malonu girdet is tokiu profesionaliu kaip jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 09, 19:23)
Bet tai kur su tokia kepure (peruku) eiti?  g.gif

i karnavala biggrin.gif arba uzgaveniu svente biggrin.gif

te nesupyksta mergina, kuri nori sio modeliuko, juk kiekvienas turi savo skoni. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRSA: 09 vasario 2013 - 20:55
4u.gif

senokai jau nusižiūrėjus buvau šį modeliuką, bet tik dabar įgyvendinau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 09, 21:23)
Bet tai kur su tokia kepure (peruku) eiti?  g.gif

ir man toks klausimas pakilo.. Nu baisu...tikrai, nebent kokiam karnavalui. bet ir tai man nesižiūri doh.gif

Rade, beretukė kuklutė, bet užtai kuklumas visada dailiai žiūrisi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 09, 19:46)
Komplektukas, nieko ypatingo, bet pasirodau 4u.gif

Koks fainas komplektukas 4u.gif Ir labai dailiai nunertas.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite kokios info, kaip reiktų ant kepurės padaryti iš siūlų skiauterę?
kažkas panašaus į tai:
http://www.chasing-f...ductinfo/29780/
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 02 12, 11:26)
Sveiki,
gal kas turite kokios info, kaip reiktų ant kepurės padaryti iš siūlų skiauterę?
kažkas panašaus į tai:
http://www.chasing-f...ductinfo/29780/

Kaip suprantu čia padaryta paprastai:
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
As taip pat dariau,kaip pries tai duotoje nuorodoje, tik emiau daugiau siulu vienu metu ir risau dvi eiles.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulemamule: 12 vasario 2013 - 11:34
Arasta77,
Linulemamule,
dėkui Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Labai mėgstu išradinėt dviratį, beveik visada pasiteisina, bet šįkart tai nepasiteisino. ir darbo daug, ir nėrimas šįkart malonumo nesuteikė, ir rezultatas manęs netenkina. bandysiu kada kitaip, mažesnėm detalėm . Fotkinta su telefonu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Wilmusia, darbo tai žiauriai daug prie jų. Man jie irgi jokio malonumo nebeteikia, nes aplamai nėrimas yra monotoniškas.
Žiūriu kad tu nėrei ratu, o aš nerdavau nuo apačios į viršų. Taip kaip šaliką, sukinėdama ax.gif Man sunkiausia tuos penkiakampius išgauti doh.gif
Detalių tai jaučiu panašiai gaunu ir aš. Viršugalvyje dedu juodą penkiakampį ir aplink jį susiuvu baltas spalvas. tada vėl į tarpus dedu juodą spalvą, o jau šešiakampius dedu tik pusinius ax.gif Jeigu šešiakampį dėsi pilną, tai formuosis jau nebe kepurė o panašės į kamuolį. O jau norimą ilgį koreguoju su juostos apnėrimu.

Šiaip viskas gavosi liuks thumbup.gif , tik galbūt iš nuotraukos taip atrodo, bet norėtųsi kad bernužėliui būtų šiek tiek mažesnė kepurė ax.gif
Atsakyti