Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

labukas tos varneles, tai platinimas is vieno stulpelio du ismezgat. smagiai neriasi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 03 12, 13:45)
Merginos gal kas nėrėt šią skrybėlaitę?
Nesuprantu kaip neriama pabaiga(atnarėlė).Ten žemų stulpelių eilė,o kaip paskui?Ką reiškia tas pagaliukas po ženkliuku ir tos varnelės?

o man tai idomu kaip tokie bryliukai laikosi? jie pakrakmolinti? ar kokia kita paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2013 03 11, 22:51)
ant greicio neberandu kur padeta  g.gif reik ieskoti  blush2.gif kai surasiu ikelsiu  smile.gif
antras variantas arciau tiesos  biggrin.gif megztas nuo sono - stulpeliu su uzmetimu eile, paskui eilė jungiamųjų kilpų  smile.gif
Papildyta:

skiriasi, cia parasciausia tu siuliuka istauki o ne ismezgi  ax.gif pabandykit , bus aiskiau tada  smile.gif

Visu darbeliai nuostabus  wub.gif  thumbup.gif

as neturiu laiko nuotraukoms  blush2.gif gal kada nors  smile.gif

o dekui. Kaip tik mezgu salikeli, ir norejau tokio rastelio. Galesiu pabandyti.

Labai grazus natulionios darbeliai, jau tokia ranka turite ... smile.gif

ir kiti darbeliai irgi labai grazus... toks smagus sitas forumas, mezgejos tokios draugiskos ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paralele: 12 kovo 2013 - 14:39
QUOTE(Paralele @ 2013 03 12, 15:37)
o man tai idomu kaip tokie bryliukai laikosi? jie pakrakmolinti? ar kokia kita paslaptis?
Papildyta:

jie nekrakmolinti ir jokios paslapties nėra smile.gif
nėrimas žemais stulpeliais tą tokį standumą priduoda, o jei nersite laikantis tos duotos schemos, tai pati įsitikinsite, kad viskas čia labai jau paprasta biggrin.gif
aš kadaise irgi bijodama bandžiau šią skrybėlaitę nerti ir štai kas gavosi
user posted image
na, o paskui ir tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asone @ 2013 03 12, 13:54)
labukas tos varneles, tai platinimas is vieno stulpelio du ismezgat. smagiai neriasi smile.gif

Taip ir galvojau,bet nematytas man ženkliukas buvo ax.gif

QUOTE(Paralele @ 2013 03 12, 14:37)

aš manau,kad krakmolinsiu.Nes pas mane siūliukas labai plonas,tikriausiai taip standžiai nestovės mirksiukas.gif

Deimantine Saule jei nėrėte šią skrybėlaitę,tai gal pasakysit ką reiškia tas brukšniukas po žemo stulpelio simboliu?Ar nieko jis nereiškia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 03 12, 19:38)
Deimantine Saule jei nėrėte šią skrybėlaitę,tai gal pasakysit ką reiškia tas brukšniukas po žemo stulpelio simboliu?Ar nieko jis nereiškia?  blush2.gif

nieko nereiškia. ten tiesiog visi žemi stulpeliai.
o dėl krakmolinimo, tai kai nunersite pati pamatysite ar verta...
jei plonas siūliukas, tai atitinkamai imkite ir plonesnį vąšelį, kad nėrinys nebūtų skystas. tuomet ir bryliukas savo formą laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
ikelsiu kelis savo darbukus biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2013 03 12, 20:34)
ikelsiu kelis savo darbukus  biggrin.gif

Geltonoji wub.gif
Atsakyti
labamba,
abi kepurytės iš pirmo žvilgsnio tokios paprastos atrodo, tačiau jų papuošimas originalus ir nematytas thumbup.gif
Atsakyti
ikelsiu kelis savo darbukus  biggrin.gif

geltona 10 balu good.gif wub.gif

taip ir neatsakiau tau blush2.gif bet ziuriu neblogai sekasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 03 12, 15:30)
aš kadaise irgi bijodama bandžiau šią skrybėlaitę nerti ir štai kas gavosi
http://farm9.staticf..._10a9bcbfbc.jpg

gal galėtum duoti schemą blush2.gif Žinau žinau kad kažkur mačiau, bet bėda kad neišsiseivinau o dabar kaip tik tokios skrybėlytės nori blush2.gif

Abi gražios, bet šita gražesnė biggrin.gif wub.gif Mane šiemet išvis geltona spalva veža rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2013 03 13, 09:29)
gal galėtum duoti schemą  blush2.gif Žinau žinau kad kažkur mačiau, bet bėda kad neišsiseivinau o dabar kaip tik tokios skrybėlytės nori  blush2.gif

schema pateikta prieš tai buvusiam puslapyje 312-oje žinutėje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 03 13, 08:47)
schema pateikta prieš tai buvusiam puslapyje 312-oje žinutėje wink.gif

Mačiau tą schemą, bet neatrodė kad čia apie tą pačią kalba eina ax.gif
Atsakyti