lb grazus darbeliai zemgule
QUOTE(Shura @ 2013 03 10, 08:35)
pameginau stai tokia juostele pavasariui, labai smagiai mezgesi -
superrrr. ir kaip nesudetingai, kai paziurejau foto, taip nepasirode
Zemgulė, labai patiko zuikutis
[
QUOTE(natuliona @ 2013 02 27, 21:48)
as neriau taip :
viena eile jungiamos kilpos
kita eile zemi stulpeliai tik kabinti kazkur kitoj pusej ...nu nezinau kaip paaiskinti taip kabinti kad priekyje liktu tokia pynute
AisLu patiko labai
viena eile jungiamos kilpos
kita eile zemi stulpeliai tik kabinti kazkur kitoj pusej ...nu nezinau kaip paaiskinti taip kabinti kad priekyje liktu tokia pynute
AisLu patiko labai
laba diena, patiko šis raštelis, na bet nepagaunu kuo ta eilė jungiamųjų kilpų skiriasi nuo žemų stulpelių?
Gal kas turit kokių gražių bryliukų shemų kompe pas mane nieko nebelikę po viruso, o ant popieriaus nebuvau pasidarius kepuraičių schemų temukėj nėra...
Kaip manote, ar salikelis megztas kaip gumyte is iskiliuju stulpeliu ar megztas nuo sono - stulpeliu su uzmetimu eile, paskui zemu stulpeliu eile?
Dekui
Dekui
Mano nauji darbai
QUOTE(Paralele @ 2013 03 11, 04:15)
Kaip manote, ar salikelis megztas kaip gumyte is iskiliuju stulpeliu ar megztas nuo sono - stulpeliu su uzmetimu eile, paskui zemu stulpeliu eile?
[Dekui
[Dekui
bandysiu spėt,kad gumyte su užmetimu
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2013 03 11, 10:09)
man abi kiepkikės labai labai
Papildyta:
QUOTE(AisLu @ 2013 03 11, 09:28)
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 09, 12:32)
kiek grožybių prisižiūrėjau
gal galima šio šalikiuko schemutę gauti? labai įdomiai atrodo
gal galima šio šalikiuko schemutę gauti? labai įdomiai atrodo
ant greicio neberandu kur padeta reik ieskoti kai surasiu ikelsiu
QUOTE(Paralele @ 2013 03 11, 15:15)
antras variantas arciau tiesos megztas nuo sono - stulpeliu su uzmetimu eile, paskui eilė jungiamųjų kilpų
Papildyta:
QUOTE(Cinnamona @ 2013 03 11, 09:39)
laba diena, patiko šis raštelis, na bet nepagaunu kuo ta eilė jungiamųjų kilpų skiriasi nuo žemų stulpelių?
skiriasi, cia parasciausia tu siuliuka istauki o ne ismezgi pabandykit , bus aiskiau tada
Visu darbeliai nuostabus
as neturiu laiko nuotraukoms gal kada nors
QUOTE(natuliona @ 2013 03 11, 22:51)
skiriasi, cia parasciausia tu siuliuka istauki o ne ismezgi pabandykit , bus aiskiau tada
ačiū, supratau
Man paukščiuko rudai žydra labai gražiai žiūrisi
ir AisLu beretė su šalikėliu tos splavytės tokios gražios
o čia mano nerta beretė
ir skrybėliukas
ir AisLu beretė su šalikėliu tos splavytės tokios gražios
o čia mano nerta beretė
ir skrybėliukas
QUOTE(egzotikaa @ 2012 07 16, 14:48)
Merginos gal kas nėrėt šią skrybėlaitę?
Nesuprantu kaip neriama pabaiga(atnarėlė).Ten žemų stulpelių eilė,o kaip paskui?Ką reiškia tas pagaliukas po ženkliuku ir tos varnelės?