Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Vaikiškas akrilas
Komplektėlis:
user posted image
user posted image

Kašmyro vilna (pavasario, rudens sezonui).
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 03 07, 14:42)
Vaikiškas akrilas
Komplektėlis:

labai fainuoliskas komplektukas ir kepurytes tos pynes idomiai padarytos 4u.gif
Atsakyti
beretė neriama nuo viršaus mirksiukas.gif čia
[/quote]

Labai dekui. Tikrai aiskiai taip cia parodyta. smile.gif
Dar tik pasiklausiu - o koki blyna ta daryti jei galva kokiu 51 cm ... (net neisivaizduoju kaip matuoti ant tos galvos). Gal kaip nors apsiskaiciuoja pagal skritulio ilgio ir spindulio formule (C=2pi*r) ar tiesiog reikia is akies daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paralele: 07 kovo 2013 - 15:31
QUOTE(Joll@ @ 2013 03 06, 21:03)
I kodel sakot, kad blynas per didelis? Ar ne is 3,14 dalint?
Papildyta:

Vaikelis dar tik gims ir rudeneliui  cia kepure, todel pamatuot nera kaip...
Papildyta:
Merginos, nebukit tokios atsiaurios...
Atrodo paprasto klausimo paklausiau, kas pakomentuot atsirado, bet atsakyt ne... Nevilioju gi jusu klientu, ne is to gyvenu 4u.gif

kaip tik padalinus reikia nesuapvalinti o truputi maziau dar blynuka daryti,bet dabar ikirtau ta nerima eksperimentuodama,jei darot blyna i didesne puse,kepurytes buna per dideles,nes souliukai tempiasi,bent mano tokia nuomone, as 14,5-15 cm darau ant 51cm kepurytes.

QUOTE(Paralele @ 2013 03 07, 15:26)
Labai dekui. Tikrai aiskiai taip cia parodyta. smile.gif
Dar tik pasiklausiu - o koki blyna ta daryti jei galva kokiu 51 cm ... (net neisivaizduoju kaip matuoti ant tos galvos). Gal kaip nors apsiskaiciuoja pagal skritulio ilgio ir spindulio formule (C=2pi*r) ar tiesiog reikia is akies daryti?

ant 51 dariau 15 ir thumbup.gif kaiptik. aisku priklaso kaip neriamos kepurytes,nes pastebejau tai adaro blynuka ir iskart perdaug susiaurina tai gaunasi toks kaip kibiras cool.gif
Atsakyti
Labamba, o tai koki blyna rekomenduotumet ant 41 cm kepuryte? Ir ant 42-43 cm kepurytes?
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 03 07, 14:42)
Kašmyro vilna (pavasario, rudens sezonui).
user posted image

Kas čia per siūlas?
Atsakyti
labas is ryto smile.gif su tulpiu diena visas mergaites ir moteriskes wub.gif

as su klausimeliu smile.gif zinau kad vasarai neriat is medvilnes kepurytes, bet is kokios, maxiuku, filleta, perla ar dar kokiu gal galit pasidalint tokiom ziniom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 03 08, 07:47)
Kas čia per siūlas?

alizes 100% kasmyro vilna, tik nepamenu kaip ten dar tiksliau jis vadinas.
man jis pats svelniausias is to (naturalesniu siulu) ka imanoma rasti Alytuje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 03 08, 08:24)
as su klausimeliu smile.gif zinau kad vasarai neriat is medvilnes kepurytes, bet is kokios, maxiuku, filleta, perla ar dar kokiu gal galit pasidalint tokiom ziniom  blush2.gif

is visu biggrin.gif visi tinkami mirksiukas.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2013 03 08, 08:38)
man jis pats svelniausias is to (naturalesniu siulu) ka imanoma rasti Alytuje thumbup.gif

as tik zieminem naudojau ta Alizes kasmyra, pavasariui man nelabai tinkami siulai blush2.gif nebent tokiam pavasariui kaip siandien kai minusas lauke biggrin.gif

Laura_online jau tie veidukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 08 kovo 2013 - 08:52
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 03 08, 09:38)

Jei siūlas Alize Cashmira, tai noriu nuliūdinti, klaidina jie tokiu savo pavadinimu - kašmyro ten nei su žiburiu nerasi schmoll.gif Kašmyras - yra viena iš prabangiausių vilnų, labai lengva, labai šilta... ir labai brangi doh.gif Kiek teko Lietuvoje užtikti kašmyro vilnos siūlų - kilogramo kaina yra apie 600-1000 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 03 08, 09:24)
labas is ryto smile.gif su tulpiu diena visas mergaites ir moteriskes  wub.gif

as su klausimeliu smile.gif zinau kad vasarai neriat is medvilnes kepurytes, bet is kokios, maxiuku, filleta, perla ar dar kokiu gal galit pasidalint tokiom ziniom  blush2.gif

ir iš maxi ir iš filleta.
manau, kad populiaresnis ir dažniau naudojamas vis tik būtų Maxi, nes palyginus su filleta, jis pigesnis, o ir spalvų gama labai jau įvairi...

dar nėriau iš Yeni Altin Basak Klasik.
manau, kad tinka ir tokie siūlai kaip Puppets Eldorado, tik aš pati jų dar neišbandžiau.
kitos vasarines kepurytes ir iš lino neria.

P.S. užmačiau, kad dabar kaip tik vyksta akcija maxi siūlų http://www.siulai.eu...;category_id=27
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 03 08, 09:56)
ir iš maxi ir iš filleta.
manau, kad populiaresnis ir dažniau naudojamas vis tik būtų Maxi, nes palyginus su filleta, jis pigesnis, o ir spalvų gama labai jau įvairi...

dar nėriau iš Yeni Altin Basak Klasik.
manau, kad tinka ir tokie siūlai kaip Puppets Eldorado, tik aš pati jų dar neišbandžiau.
kitos vasarines kepurytes ir iš lino neria.

P.S. užmačiau, kad dabar kaip tik vyksta akcija maxi siūlų http://www.siulai.eu...;category_id=27

pramiegojau ta akcija sad.gif reiks ir man tada nerti is maxiuku, nes jie gal biski tvirtesni kepuriukui su snapeliu butu nei kad filetta g.gif
Atsakyti