Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

mergaites noriu pagalbos blush2.gif ax.gif
neriu mazytei mergaiciukei kepuryte, noriu padaryt su ausytem, jau kelinta karta ardau nes matos kad nu nepataikau vietos ausim, kaip paskaiciuot kur turi buti ir kiek mazdaug akiu, jeigu turiu is vis 108 akytes g.gif blush2.gif
aciu, nepatingejusioms atsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 26, 09:22)
mergaites noriu pagalbos  blush2.gif  ax.gif
neriu mazytei mergaiciukei kepuryte, noriu padaryt su ausytem, jau kelinta karta ardau nes matos kad nu nepataikau vietos ausim, kaip paskaiciuot kur turi buti ir kiek mazdaug akiu, jeigu turiu is vis 108 akytes  g.gif  blush2.gif
aciu, nepatingejusioms atsakyt  4u.gif

108 akis dalini is 5 ir gauni 21.6 vadinasi viena dali imi nugarytei dvi dalis priekiui ir po viena lieka ausytem.
As asmeniskai nugarytei palikciau 21, ausytei 24, priekiui lieka 42, kitai ausytei 24 akys ax.gif Man labiau patinka kai kepurete veiduka apgaubia, tai del to uzdedu arba nuimu nuo priekio keleta akiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 26, 11:44)
108 akis dalini is 5 ir gauni 21.6 vadinasi viena dali imi nugarytei dvi dalis priekiui ir po viena lieka ausytem.
As asmeniskai nugarytei palikciau 21, ausytei 24, priekiui lieka 42, kitai ausytei 24 akys ax.gif  Man labiau patinka kai kepurete veiduka apgaubia, tai del to uzdedu arba nuimu nuo priekio keleta akiu. 4u.gif

as biski kitaip kazkaip skaiciavau kad man priekis atviras per daug mano akim ziurin buvo atviras, aciu, bandysiu kaip Jus sakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 25, 17:34)
drinks_cheers.gif orientacine lentele labai gera ax.gif

Va pagal sita lenteleesu nerusi ne viena kepuryte ir man kaip min reikia uzdeti bent 1 cm blynukui, nes kitaip labai aptempta gaunasi cia kalbu apie dydzius iki 2 metu amziaus, didesniu dar neteko bandyt ax.gif

drinks_cheers.gif man si lentele visai kosmosas kazkoks, nelabai pagal ja tinka biggrin.gif
Atsakyti
user posted image va kaip man gaunas, o kepuryte butu 4 menesiu mergytei g.gif blush2.gif cia ji nebaigta dar, butu apnerta zemu stulpeliu ir bangelemis, bet nezinau ar taip turetu buti ar kazka reik keist blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 26 vasario 2013 - 12:25
QUOTE(ingauk @ 2013 02 26, 11:24)
va kaip man gaunas, o kepuryte butu 4 menesiu mergytei  g.gif  blush2.gif cia ji nebaigta dar, butu apnerta zemu stulpeliu ir bangelemis, bet nezinau ar taip turetu buti ar kazka reik keist  blush2.gif

man panasu kad viskas cia ok mirksiukas.gif o kaip atrodo ant mergytes uzdejus, ar matavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 26, 13:49)
man panasu kad viskas cia ok mirksiukas.gif o kaip atrodo ant mergytes uzdejus, ar matavai? g.gif

nea, nes ne savo vaikui neriu, maniskiai jau seniai isaugo is kudikystes ax.gif o ir panasios nebe turiu is savu kad pamatuociau bent, tai ir darau is akies kaip sakau, bet norisi nelabai nugrybaut smile.gif
einu dabaigt iki galo ir tada jau jums reiks sakyt tiesiai sviesiai kas negerai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 02 23, 16:39)
Tokie ryškiaspalviai pavasariniai  smile.gif

user posted image

user posted image

Sveiki,

labai grazios kepurytes, gal galima rozines kepurytes rasteli?

Aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepos_mama @ 2013 02 21, 22:04)
Na aciu uz graziu zodzius  4u.gif Dar kelios nuotraukytes, bet is nugaros nelabai ryski
user posted image
user posted image

Sveiki,

superine pekuryte smile.gif

labai noreciau paprasyti pasidalinti rasteliu

Aciu labai biggrin.gif
Atsakyti
astuteg, vos keletą puslapių atgal jau buvo diskutuota kaip nerti tą kepurytę.
Tad perskaičiusi šią temą, (puslapių dar nėra tiek daug) atrasi išsamias diskusijas 4u.gif
o peržiūrėjusi kepuryčių schemų temą (ją rasi pirmame šios temos puslapyje) rasi ir beretės schemą, tad sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 26, 13:24)
va kaip man gaunas, o kepuryte butu 4 menesiu mergytei  g.gif  blush2.gif cia ji nebaigta dar, butu apnerta zemu stulpeliu ir bangelemis, bet nezinau ar taip turetu buti ar kazka reik keist  blush2.gif

pas mane ir toks vaizdas ausiuku buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 26, 12:24)

gal kiek pagelbesiu. maniskes 2-3m berniukui
as kai laukiaus ir mazius buvo pilvukyje, tai matuodavau kepurytes jau ant turimos kokios pasiutos kepurytes.
apnertoos vezlio zingsnuku
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 01 27, 20:45)

QUOTE(natuliona @ 2013 01 31, 14:50)

Natuliona,jei nesunku pasidalinkit prašau kaip platinti tokiu raštu neriamą kepurytę?Čia kaip suprantu reikia pridėti stulpelių eilutėje kur vien žemi stulpeliai neriasi ar ne?
Atsakyti