Sveikos visų darbeliai nuostabūs, nemažai pasisemiu idėjų iš Jūsų sukurtų grožių, šis kepurės modeliukas taip pat iš forumo nužiurėtas , bet deja šeimininkui per mažas gavosi, tad kad nereiktų ardyti , gal ką domina :Parduodu pavasariui skirtą kepurytę ir šalikiuką(apvalus, kaip "golfos" kaklas), mezgiau konkrečiam vienų metukų berniukui, bet deja - per mažas taip yra su tais modeliais, kai gyvena už 350 km Tad gal ką sudomino, rašykite i AŽ susitarsime Nuotraukoje komplektukas ant mano mergytės, jai 2 metukai , galvos apimtis 50cm. Bet jai deja taip pat mažas. Manau čia kokių 6 mėnesių berniukui, arba smulkiai 1 metukų mergytei. Siūliukai 100% merino vilnos, švelnūs , tinkantys alergiškiems vaikams.
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(pupauoga @ 2013 02 24, 21:56)
sveika, neisizeisk, bet manau tikrai nerasi cionais pirkejos savo komplektukui. Nes cia renkasi mezgancios, neriancios moterys ir tikrai dauguma turi didele patirti mezgime, todel ju darbeliai tikrai ispudingi. O jums linkiu kantrybes, siulau ardyti komplektuka ir permegzti. Pati taip visada darau, kol nutaikau reikiama dydi. Patirtis daro savo, plius is antro karto mezgant gausis graziau, tvarkingiau.. nes jau zinosi kur darei klaidas pirmojoje
QUOTE(pupauoga @ 2013 02 24, 19:56)
Sveikos visų darbeliai nuostabūs, nemažai pasisemiu idėjų iš Jūsų sukurtų grožių, šis kepurės modeliukas taip pat iš forumo nužiurėtas
grazus darbelis, bet manau kad jums reiktu paieskot kokios skelbimu temos. Cia merginos ir pacios gali primegsti kokiu tik nori kepuryciu
QUOTE(Carollina @ 2013 02 25, 01:19)
sveika, neisizeisk, bet manau tikrai nerasi cionais pirkejos savo komplektukui. Nes cia renkasi mezgancios, neriancios moterys ir tikrai dauguma turi didele patirti mezgime, todel ju darbeliai tikrai ispudingi. O jums linkiu kantrybes, siulau ardyti komplektuka ir permegzti. Pati taip visada darau, kol nutaikau reikiama dydi. Patirtis daro savo, plius is antro karto mezgant gausis graziau, tvarkingiau.. nes jau zinosi kur darei klaidas pirmojoje
sveikos, man reik pagalbos galvytes apimtis 51-52 cm (5 metu berniukas), nuneriau 16 cm blynuka, ir galvoju ar nebus per didele, bet jei nuardau eile lieka 14.5 cm (cia turiu galvoj paskutine platinimo eile). Jus gal daugiau patirties turit, pagelbekit su tuo blynu
QUOTE(MRSA @ 2013 02 25, 12:40)
sveikos, man reik pagalbos galvytes apimtis 51-52 cm (5 metu berniukas), nuneriau 16 cm blynuka, ir galvoju ar nebus per didele, bet jei nuardau eile lieka 14.5 cm (cia turiu galvoj paskutine platinimo eile). Jus gal daugiau patirties turit, pagelbekit su tuo blynu
Na as jei matau, kad bus perdidele, o nuardzius permaza, tai tada pakutije platinimo eileje platinu kas kantra platinimo vieta Na pridedu ne 12 akiu (cia jei su uzmetimu) o tik 6.
QUOTE(AisLu @ 2013 02 25, 13:00)
Na as jei matau, kad bus perdidele, o nuardzius permaza, tai tada pakutije platinimo eileje platinu kas kantra platinimo vieta Na pridedu ne 12 akiu (cia jei su uzmetimu) o tik 6.
ACIU uz ideja pati nebuciau sumascius
gal kas turit galvytes apimties vaiku lentele
Manau butu gerai kuriant nauja tema ja ideti i pirma zinute
QUOTE(AisLu @ 2013 02 25, 16:13)
orientacine lentele labai gera
Va pagal sita lenteleesu nerusi ne viena kepuryte ir man kaip min reikia uzdeti bent 1 cm blynukui, nes kitaip labai aptempta gaunasi cia kalbu apie dydzius iki 2 metu amziaus, didesniu dar neteko bandyt
QUOTE(AisLu @ 2013 02 25, 18:13)
QUOTE(MRSA @ 2013 02 25, 18:34)
orientacine lentele labai gera
Va pagal sita lenteleesu nerusi ne viena kepuryte ir man kaip min reikia uzdeti bent 1 cm blynukui, nes kitaip labai aptempta gaunasi cia kalbu apie dydzius iki 2 metu amziaus, didesniu dar neteko bandyt
aciu mergaites
QUOTE(AisLu @ 2013 02 25, 14:00)
Aš būna tik po dviejų eilių sugalvoju kad norisi didesnės ir kartais pridedu tik 3 akis
QUOTE(AisLu @ 2013 02 25, 17:13)
Kad nepamirsčiau iškart įkelsiu