Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(nosiukelis @ 2013 02 23, 20:06)
tai va, as galvojau kad visa ta skyle reikia uzpildyt, kad jokio tarpo nebutu. Tai jei darysiu 4 cm ta vieta ant kurios vyniot, geriau kokius 8 kartus apvyniot, arba is karto kokius 8 siuliukus, kaip jus raset, susidet ir viena kart tik apsukt? Ir ta skyle gali but neuzpildyta, teisingai?

nu man sunku pasakyti kiek ir kaip vynioti, pas mane savo sistema jau yra ir mazdaug zinau kada reikia sustoti smile.gif sito tikrai neiseis paaiskinti, nebent salia manes sedesit ir ziuresit biggrin.gif o tos skyles tikrai pilnai neuzpildau schmoll.gif

QUOTE(kristinalm @ 2013 02 23, 20:29)

Mano aguonos 4u.gif

grozis tu geliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 23, 19:29)
Natuliona, tikra spalvingas pavasaris 4u.gif

Mano aguonos 4u.gif
user posted image

wub.gif beveik kvapa galima uzuost smile.gif Labai grazu 4u.gif

cia is begonijos nerta?
Atsakyti
Kokiu graziu kepuryciu matau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisLu: 24 vasario 2013 - 08:46
QUOTE(natuliona @ 2013 02 23, 17:07)
filmukus ziuejoi tuo metu, del zvilsnis tik ten ir ramuma  biggrin.gif 

MRSA nu reik bandyti skalbti saltam vandeny, gal nedazys ax.gif

o ji nepriestarauja matavimuisi? visada matuodavosi norei? nes pramatuota tai isivaizduoju kiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 24 vasario 2013 - 09:13
QUOTE(MRSA @ 2013 02 24, 00:18)
wub.gif beveik kvapa galima uzuost smile.gif Labai grazu 4u.gif

cia is begonijos nerta?

Ačiū, balta skrybelė nerta iš begonijos, o raudonos gėlės iš plonesnių, gal maxi, nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 24, 08:51)
Ačiū, balta skrybelė nerta iš begonijos, o raudonos gėlės iš plonesnių, gal maxi, nebepamenu.

aisku, maniau ir geles is begonijos, tai sekantis klausimas butu buves kaip skalbet biggrin.gif

Jau zinau kad reikia acto ipilt, kad nenudazytu raudoni kitos spalvos siulu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 02 24, 11:50)
aisku, maniau ir geles is begonijos, tai sekantis klausimas butu buves kaip skalbet biggrin.gif

Jau zinau kad reikia acto ipilt, kad nenudazytu raudoni kitos spalvos siulu ax.gif

Jau pasimokiusi esu su raudonais begonijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 02 24, 09:12)
o ji nepriestarauja  matavimuisi? visada matuodavosi  norei? nes pramatuota tai isivaizduoju kiek  lotuliukas.gif

labai retai priestarauja smile.gif o siaip is anksto susitariam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2013 02 23, 18:29)
Mano aguonos 4u.gif

labai grazios raudonos aguonos wub.gif
Atsakyti
Labai grazios visu pavasarinukes 4u.gif Greiciau tik pavasaris ateitu smile.gif o cia mano komplektukas
user posted image
Atsakyti
https://picasaweb.go...feat=directlink
nezinau kaip sumazint nuotraukyte 4u.gif tai idedu nuoroda smile.gif burbuliuke mano smile.gif
Atsakyti
dar veina maziausiam audi vairuotojui biggrin.gif
http://sphotos-c.ak....521211498_n.jpg
Atsakyti