Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Sveiki, Norėčiau dukrytei nunerti šią skrybėlę http://www.livemaste...-hat-ili-prosto Gal žinote kur galima įsigyti tokią viela kraštui, rusiškai vadinasi rigilin arba "kitov us"?
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2013 02 21, 22:03)
Sveiki, Norėčiau dukrytei nunerti šią skrybėlę http://www.livemaste...-hat-ili-prosto Gal žinote kur galima įsigyti tokią viela kraštui, rusiškai vadinasi rigilin arba "kitov us"?

aš pirkau audinių parduotuvėje tokia plastmasinę platesnę juostą, ten jinai, kaip supratau korsetam ar pan.,kur ta vielutė kraštuos buvo, tai aš ją atskyriau. Dar kažkur rusų forumuose skaičiau, kad naudoja rankinės žoliapjovės vielutę.
Atsakyti
QUOTE(ciombocka @ 2013 02 21, 23:03)
Gal žinote kur galima įsigyti tokią viela kraštui, rusiškai vadinasi rigilin arba "kitov us"?

tas regilinas sakyčiau, ne kaip viela, bet labiau, kaip plastmasinė tokia juostelė. Aš tokią Gariūnuose pirkau kur visokios sagos ir juostelės. Lietuviškai ta juostelė kažkaip kitaip vadinasi, nes paklausus apie regiliną, pardavėjos nežinojo, kas tai yr, tik paskui, aš jį lentynoje pamačiau. Bet tuo metu jie turėjo pakankamai platų tą regiliną, bet kadangi kažkuriam rusaičių forume mačiau, kad jos jį siaurina tiesiog kerpant per puse, tai pamaniau, kad ir aš taip galėsiu pasidaryti (tik dar neturėjau progos panaudoti).
Atsakyti
Aciu mergytes, kazkaip nuneriaus tuos giliukus:)
Jus tiek grozybiu ir taip greit primezgat, prineriat, kada jus ir spejat? Man po darbo gryzus vos namus ir vaika apruost speju, 10 jau luztu:) o ryte vel 7 i darbeli keltis:)
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2013 02 21, 22:40)
aš pirkau audinių parduotuvėje tokia plastmasinę platesnę juostą, ten jinai, kaip supratau korsetam ar pan.,kur ta vielutė kraštuos buvo, tai aš ją atskyriau. Dar kažkur rusų forumuose skaičiau, kad naudoja rankinės žoliapjovės vielutę.

Ir aš buvau pagalvojus apie žoliapjovės vielą, bet pamaniau, kad ji bus minkštoka biggrin.gif
Reikės Senukuose paieškot biggrin.gif
Atsakyti
Pavasarinukė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sakykit, o begonijos siuliukai tysta ar traukias, neriu pirma kepuryte is ju ir nezinau kaip bus su jais toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 23, 11:32)
sakykit, o begonijos siuliukai tysta ar traukias, neriu pirma kepuryte is ju ir nezinau kaip bus su jais toliau  g.gif

šimtaprocentinė medvilnė dažniausiai visuomet traukiasi, ypač jei išskalbsite per šiltame vandenyje.
jei medvilnė maišyta su viskoze ar kokiu kitu sintetiniu siūlu, tai ne taip traukiasi, o gali laikantis skalbimo rekomendacijų ir visai nesusitraukti, o jei sintetinio siūlo procentinė dalis didesnė, tai gali net ir patįsti. Na o jei siūle yra bambuko, tai bambukas turi savybe patįsti.
Atsakyti
Tokie ryškiaspalviai pavasariniai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2013 02 23, 13:10)
šimtaprocentinė medvilnė dažniausiai visuomet traukiasi, ypač jei išskalbsite per šiltame vandenyje.
jei medvilnė maišyta su viskoze ar kokiu kitu sintetiniu siūlu, tai ne taip traukiasi, o gali laikantis skalbimo rekomendacijų ir visai nesusitraukti, o jei sintetinio siūlo procentinė dalis didesnė, tai gali net ir patįsti. Na o jei siūle yra bambuko, tai bambukas turi savybe patįsti.

aciu 4u.gif isidemesiu ir as ax.gif

QUOTE(natuliona @ 2013 02 23, 14:39)
Tokie ryškiaspalviai pavasariniai  smile.gif

fainuoliai wub.gif 4u.gif

merginos turiu klausima. Paprase mane nunerti Angry bird kepuryte. Esu skaicius kad raudini begonijos siulai dazo. Gal jei saltu vandeniu isskalbt nenudazytu baltu vietu g.gif Ka patartumet?
Atsakyti
oj koks ryskumas biggrin.gif paskutinei foto natuliona jusu mergyte atrodo pavargus nuo visus kepuriu matavimosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 02 23, 15:59)
  paskutinei foto natuliona jusu mergyte  atrodo   pavargus nuo visus kepuriu matavimosi  blush2.gif

filmukus ziuejoi tuo metu, del zvilsnis tik ten ir ramuma biggrin.gif

MRSA nu reik bandyti skalbti saltam vandeny, gal nedazys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 23 vasario 2013 - 16:08