Ir mano paprastutė
QUOTE(irmucė @ 2013 02 21, 11:42)
Ir mano paprastutė
Merginos, gal kuri galite paaiškinti kaip siaurinti kepurę kas tą 12 vietų, neriant nuo gumelės į viršų?
Man labai mėlyna kepurė patiko, raštas paprastas (gal galit įdėt schemą?), bet labai gražiai žiūrisi...
Man labai mėlyna kepurė patiko, raštas paprastas (gal galit įdėt schemą?), bet labai gražiai žiūrisi...
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 21, 14:39)
Merginos, gal kuri galite paaiškinti kaip siaurinti kepurę kas tą 12 vietų, neriant nuo gumelės į viršų?
Čia panaši situacija, kaip platinant, kai neriat stulpeliai su užmetimu, tik atvirkščiai. Bandysiu paaiškint: pavyzdžiui, jei turite 120 stulpelių, tai pirmoj eilėj siaurinat taip: 8 stulpeliai išneriami, 9 ir 10 st. suneriami kaip vienas stulpelias, toliau vel 8 stulpeliai, 9 ir 10 suneriami kartu ir taip iš viso 12 kartų..., sekančioj eilėj neriat 7 stulp., ir suneriat kartu 8 ir 9 stulpelius (12 kartų) ir t.t...
Gal aiškiau?
QUOTE(loretinskis @ 2013 02 21, 14:55)
Čia panaši situacija, kaip platinant, kai neriat stulpeliai su užmetimu, tik atvirkščiai. Bandysiu paaiškint: pavyzdžiui, jei turite 120 stulpelių, tai pirmoj eilėj siaurinat taip: 8 stulpeliai išneriami, 9 ir 10 st. suneriami kaip vienas stulpelias, toliau vel 8 stulpeliai, 9 ir 10 suneriami kartu ir taip iš viso 12 kartų..., sekančioj eilėj neriat 7 stulp., ir suneriat kartu 8 ir 9 stulpelius (12 kartų) ir t.t...
Gal aiškiau?
Gal aiškiau?
Supratau, vadinasi reikia pasiskaiciuoti tos eiles akis ir padalinti is 12 ir bus aisku kurias akis sunerti drauge.
O sakykite, kai pasiskaiciuoti nuo kurios vietos pradeti siaurinti?
Jei tarkim galvos apimtis 51 cm, ilgis tarkim 18-18,5 cm.
Kai nuo viršaus, tai viskas aisku, o nuo apačios?
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 21, 15:18)
*Supratau, vadinasi reikia pasiskaiciuoti tos eiles akis ir padalinti is 12 ir bus aisku kurias akis sunerti drauge.
**O sakykite, kai pasiskaiciuoti nuo kurios vietos pradeti siaurinti?
**O sakykite, kai pasiskaiciuoti nuo kurios vietos pradeti siaurinti?
* Būtent taip
**Va čia tai reiktų matuoti, arba tiesiog bandyti išsiskaičiuoti. Man labiau prie dūšios nėrimas nuo viršaus
Aš irgi visad nuo viršaus neriu, bet va toks fainas modeliukas, norėčiau ir tokį išbandyti, bet tik va tas pasiskaičiavimas... gal kas žinote?
kaip skaičiuojate?
kaip skaičiuojate?
Pasirodysiu ir as su kepuryte, daug su ja privargau, ardziau n kartu, bet vistiek galutinis rezultatas manes netenkina Del siaurinimo, tai cia kazkuri mergina rase, kad siaurina, kai kepures ilgis be atnareles buna 18-19 cm (na cia nuo vaiko amziaus priklauso), man asmeniskai tai negraziai gule, kai jau buvo tokia ilga, bet gal mano ir krastelis galejo but ilgesnis. As pradejau siaurint, kai visas kepures ilgis buvo 22,5 cm, mano mergaites galvos apimtis 52 cm.
QUOTE(Liepos_mama @ 2013 02 21, 15:26)
Pasirodysiu ir as su kepuryte, daug su ja privargau, ardziau n kartu, bet vistiek galutinis rezultatas manes netenkina Del siaurinimo, tai cia kazkuri mergina rase, kad siaurina, kai kepures ilgis be atnareles buna 18-19 cm (na cia nuo vaiko amziaus priklauso), man asmeniskai tai negraziai gule, kai jau buvo tokia ilga, bet gal mano ir krastelis galejo but ilgesnis. As pradejau siaurint, kai visas kepures ilgis buvo 22,5 cm, mano mergaites galvos apimtis 52 cm.
nugi grazi kepuryte, kas cia jusu netenkina o is nugaros vaizdelio neturit
QUOTE(Liepos_mama @ 2013 02 21, 16:26)
Pasirodysiu ir as su kepuryte, daug su ja privargau, ardziau n kartu, bet vistiek galutinis rezultatas manes netenkina
Labai grazios spalvytes! Kepuriukas irgi labai liux atrodo As vis gundaus gundaus su tokia, bet tai kokiu nieku uzsiimu ir nukrypstu i keleli is tiesaus tako
Na aciu uz graziu zodzius Dar kelios nuotraukytes, bet is nugaros nelabai ryski
QUOTE(AisLu @ 2013 02 21, 11:11)
Va radau giliuka
Labai aciu. Dabar tik reikia issiaiskinti kaip ten nerti, nes as rusiska suprast suprantu ir kalbeti moku, bet va tokios kalbos "nerimo schemos" ni bum bum:)
Papildyta:
QUOTE(MRSA @ 2013 02 21, 11:47)
Aciu, as ir taip darau, tik man labai kietas ir sunkus gavosi, todel ir uzklausiau kaip jus darote, ta popieriaus vieta 4.5 cm, o skyle kazkur ir tokio pat plocio, o jus ta skylute pilnai pilnai uzpildot, ar ne? As tikriaus blogai dariau kad pilna labai uzpildziau, reiks pabandyti tik kokius du ratukus apsukt po 8 siulus sudejus.