Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Retai čia parašau, bet visada pasigrožiu Jūsų nertom, megztom grožybėm.
Aš su prašymu. Nunėriau kepurę ir šalikėlį, bet užstrigau su pabaigimu. Bandžiau nerti kaip Natuliona rodė, bet prie gėlyčių kepurės kutai netinka, o gudriau nieko nesugalvoju, dabar man tie galai tokie pliki atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2013 02 19, 15:47)
Aš su prašymu. Nunėriau kepurę ir šalikėlį, bet užstrigau su pabaigimu. Bandžiau nerti kaip Natuliona rodė, bet prie gėlyčių kepurės kutai netinka, o gudriau nieko nesugalvoju, dabar man tie galai tokie pliki atrodo  g.gif

toks variantas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2013 02 19, 15:47)
Aš su prašymu. Nunėriau kepurę ir šalikėlį, bet užstrigau su pabaigimu. Bandžiau nerti kaip Natuliona rodė, bet prie gėlyčių kepurės kutai netinka, o gudriau nieko nesugalvoju, dabar man tie galai tokie pliki atrodo  g.gif

galima kraštus gražiai apnerti viena spalva su kokiu rašteliu, galima bumbulą padaryti ir sulanksčius galą, jį prisiųti, dabar madoje abu galus susiųti, na ir toks dar variantas
user posted image

Atsakyti
Ačiū, ačiū 4u.gif
Buvo mintyje panašios į Natulionos parodytas uodegytės, bet maniau, kad susiraitys ir bus nesamonė, o kad "svorius" galima prikabinti nedašilo doh.gif
Ačiū dar kartą, ir pažadu neapleist šio puslapio
Atsakyti
Laba diena,

Labai reikia pagalbos 4u.gif
Gal kas turite šios kepuraitės schemą?
user posted image

Radau su aprašymu, bet jame nieko nesuprantu nors nesu naujokė mezgimo reikaluose, bet kepurės nebuvo mano sritis blush2.gif

Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergytes. Gal kas turit nertu giliuku shemute? natuliona kazkada buvo idejus ruda kepuryte su eziuku ir gyliukais.
Taip pat, gal pasakysit kokio skersmens turi buty apskritimas darant bumbula. Kiek cm iskirpti viduj ir kokio plocio, kiek cm turi buti ta vieta, ant kurios siulai bus vyniojami. Aciu jums.
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2013 02 20, 19:49)
Labas vakaras mergytes. Gal kas turit nertu giliuku shemute? natuliona kazkada buvo idejus ruda kepuryte su eziuku ir gyliukais.
Taip pat, gal pasakysit kokio skersmens turi buty apskritimas darant bumbula. Kiek cm iskirpti viduj ir kokio plocio, kiek cm turi buti ta vieta, ant kurios siulai bus vyniojami. Aciu jums.

schemutese man regis Natuliona aiskiai su paveiksleliais yra idejus kaip bumbula daryt mirksiukas.gif o giliu tai papuosimu temoj kazkur maciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRSA: 20 vasario 2013 - 23:32
Va radau giliukus

Giliukas

Arba toks
user posted image
Atsakyti
Aciu. As jau seniai besekiau sia temute, tikriaus busiu praleidus kada ta bumbulo schemute buvo idejus natuliona sad.gif
Atsakyti
Mane pagaves ikvepimas biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2013 02 21, 09:13)
Aciu. As jau seniai besekiau sia temute, tikriaus busiu praleidus kada ta bumbulo schemute buvo idejus natuliona sad.gif

http://www.supermama...?...emos&st=180
4u.gif

QUOTE(AisLu @ 2013 02 21, 09:42)

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 02 21, 11:42)

Labai gražiai siūliukai susideliojo 4u.gif
Atsakyti