Retai čia parašau, bet visada pasigrožiu Jūsų nertom, megztom grožybėm.
Aš su prašymu. Nunėriau kepurę ir šalikėlį, bet užstrigau su pabaigimu. Bandžiau nerti kaip Natuliona rodė, bet prie gėlyčių kepurės kutai netinka, o gudriau nieko nesugalvoju, dabar man tie galai tokie pliki atrodo
QUOTE(dailele @ 2013 02 19, 15:47)
Aš su prašymu. Nunėriau kepurę ir šalikėlį, bet užstrigau su pabaigimu. Bandžiau nerti kaip Natuliona rodė, bet prie gėlyčių kepurės kutai netinka, o gudriau nieko nesugalvoju, dabar man tie galai tokie pliki atrodo
toks variantas
QUOTE(dailele @ 2013 02 19, 15:47)
galima kraštus gražiai apnerti viena spalva su kokiu rašteliu, galima bumbulą padaryti ir sulanksčius galą, jį prisiųti, dabar madoje abu galus susiųti, na ir toks dar variantas
Ačiū, ačiū
Buvo mintyje panašios į Natulionos parodytas uodegytės, bet maniau, kad susiraitys ir bus nesamonė, o kad "svorius" galima prikabinti nedašilo
Ačiū dar kartą, ir pažadu neapleist šio puslapio
Buvo mintyje panašios į Natulionos parodytas uodegytės, bet maniau, kad susiraitys ir bus nesamonė, o kad "svorius" galima prikabinti nedašilo
Ačiū dar kartą, ir pažadu neapleist šio puslapio
Labas vakaras mergytes. Gal kas turit nertu giliuku shemute? natuliona kazkada buvo idejus ruda kepuryte su eziuku ir gyliukais.
Taip pat, gal pasakysit kokio skersmens turi buty apskritimas darant bumbula. Kiek cm iskirpti viduj ir kokio plocio, kiek cm turi buti ta vieta, ant kurios siulai bus vyniojami. Aciu jums.
Taip pat, gal pasakysit kokio skersmens turi buty apskritimas darant bumbula. Kiek cm iskirpti viduj ir kokio plocio, kiek cm turi buti ta vieta, ant kurios siulai bus vyniojami. Aciu jums.
QUOTE(nosiukelis @ 2013 02 20, 19:49)
Labas vakaras mergytes. Gal kas turit nertu giliuku shemute? natuliona kazkada buvo idejus ruda kepuryte su eziuku ir gyliukais.
schemutese man regis Natuliona aiskiai su paveiksleliais yra idejus kaip bumbula daryt o giliu tai papuosimu temoj kazkur maciau
Aciu. As jau seniai besekiau sia temute, tikriaus busiu praleidus kada ta bumbulo schemute buvo idejus natuliona
Mane pagaves ikvepimas
QUOTE(nosiukelis @ 2013 02 21, 09:13)
Aciu. As jau seniai besekiau sia temute, tikriaus busiu praleidus kada ta bumbulo schemute buvo idejus natuliona
http://www.supermama...?...emos&st=180
QUOTE(AisLu @ 2013 02 21, 09:42)
Mane pagaves ikvepimas
QUOTE(AisLu @ 2013 02 21, 11:42)
Mane pagaves ikvepimas
Labai gražiai siūliukai susideliojo