Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ernesta @ 2013 02 15, 21:23)
Tai, kad ir Sharme baseinai kai kur laikinai nešildomi g.gif

kam tu baseinu jai jura silta smile.gif vaikai ir juroje maudesi wink.gif
Atsakyti
mane užtikrino, kad mūsų išsirinktam viešbutyje baseinai šildomi. kaip bus iš tikrųjų - sužinosiu nuvykus.
Atsakyti
as baseinuose plaukiodavau tik per vaiku pietu miega smile.gif
man jie iki lemputes, svarbu jura silta butu.
dabar tik is baseino vln, 20 laipsniu - vesoka biggrin.gif istezimas

is tikro as ir norejau vasari kazkur, kur silta, nes jau stogas ciuozia nuo darbu, salcio ir megztuku su puchavikais. geriausiai kokiam menesiui i bb butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamile24 @ 2013 02 15, 22:44)
kam tu baseinu jai jura silta smile.gif vaikai ir juroje maudesi wink.gif

Mano sūnui svarbiausia vandens kalneliai ir baseinai 4u.gif jam jūroje griauždavo matyt druskingas vanduo, ax.gif o man asmeniškai kaip ir Jums tų baseinų šimtas metų nereikia, svarbiausia jūra thumbup.gif ir tik jūra vacation4.gif
Atsakyti
Linkejimai is Hurgados! Orai kaip lietuviskos siltos vasaros,tik jura siltesne uz Baltija. Popiet darosi vejuota ir oras vesta,striukyte butina. Vaikams megztukai labai pravercia. Musu viesb. du baseinai sildomi,jei butu nesildomi-kojos negalima butu ikisti. Kazkas cia planavo vykti i Pickalbatros Palace Resort & spa- geras viesbutis,ypac tinkamas tingiam poilsiui su vaikais. Vaiku baseinas siltas (apie 30 laipsniu),didelis,su ciuzyklelem ir kalneliais,negilus,labai saugus. Maistas skanus,ivairus,yra berods 6 skirtingi restoranai (vietinis,italu,vidurzemio,kinieciu,vokieciu,meksikieciu..),kavines su ivairiausia kava,karstu sokoladu, papludimio uzkandine,barai,ledai,blyneliai,kepami prie baseino.. Nuo pontono - rifas su zuvytem,grazu.
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 02 15, 17:31)
Didelis dekui sm narei Bretai  4u.gif  uz jos istverme su manim renkantis kelione, patarimus ir gera kaina  thumbup.gif. Jai kas planuoja pirkti kelione rekomenduoju sita saunia moteri  mirksiukas.gif  Laukiu nesulaukiu atostogu  thumbup.gif

Tikrai pritariu del Bretos thumbup.gif

QUOTE(flight @ 2013 02 16, 20:47)
Linkejimai is Hurgados! Orai kaip lietuviskos siltos vasaros,tik jura siltesne uz Baltija. Popiet darosi vejuota ir oras vesta,striukyte butina. Vaikams megztukai labai pravercia. Musu viesb. du baseinai sildomi,jei butu nesildomi-kojos negalima butu ikisti. Kazkas cia planavo vykti i Pickalbatros Palace Resort & spa- geras viesbutis,ypac tinkamas tingiam poilsiui su vaikais. Vaiku baseinas siltas (apie 30 laipsniu),didelis,su ciuzyklelem ir kalneliais,negilus,labai saugus. Maistas skanus,ivairus,yra berods 6 skirtingi restoranai (vietinis,italu,vidurzemio,kinieciu,vokieciu,meksikieciu..),kavines su ivairiausia kava,karstu sokoladu, papludimio uzkandine,barai,ledai,blyneliai,kepami prie baseino..  Nuo pontono - rifas su zuvytem,grazu.

Oj kaip dziugu sulaukti jusu komentaro,nes antradieni isskrendame ten smile.gif Labai nudziugino kad baseinai sildomi thumbup.gif nes kai pirkome,sake,kad niekur egipte nesildomi... O kokia temperatura mazdaug vakare,oj kaip nesinori tu striukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2013 02 16, 23:19)

Oj kaip dziugu sulaukti jusu komentaro,nes antradieni isskrendame ten smile.gif Labai nudziugino kad baseinai sildomi thumbup.gif  nes kai pirkome,sake,kad niekur egipte nesildomi...  O kokia temperatura mazdaug vakare,oj kaip nesinori tu striukiu smile.gif

o jūs su dukrytėm skrendat?
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 17, 00:49)
o jūs su dukrytėm skrendat?

Taip smile.gif Siek tiek neramu,bet negalime kol kas kitaip smile.gif Nors mociute siulesi paziureti ir man kirbejo noras istrukti vieniems po ilgo laiko,bet... smile.gif
Atsakyti
Mus irgi nudziugino silti baseinai:) dar yra rimtos ciuozyklos albatros beach teritorijoje,ten suaugusiems smagu,bet vanduo saltokas. Oras siandien atveso,laabai vejuota,striukes isimeskit.
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2013 02 17, 01:02)
Taip smile.gif Siek tiek neramu,bet negalime kol kas kitaip smile.gif Nors mociute siulesi paziureti ir man kirbejo noras istrukti vieniems po ilgo laiko,bet... smile.gif

musų mažylės panašaus amžiaus skris atostogauti smile.gif kuo planuojate maitinti mažąją?maniškė tai jau daug ką iš mūsų lėkščių ragauja...sakiau įsidėsiu tik mėsytės, pieno mišinuko ir naminių vaisių tyrelių...bandysiu kruopas ir daržoves jų duot...o kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 02 17, 11:01)
Mus irgi nudziugino silti baseinai:) dar yra rimtos ciuozyklos albatros beach teritorijoje,ten suaugusiems smagu,bet vanduo saltokas. Oras siandien atveso,laabai vejuota,striukes isimeskit.

Kaip Jums smagu thumbup.gif , mes laukiam nesulaukiam blush2.gif Dėl striukių tai manau visi šiuo laiku skrendantys vis tiek jas turės g.gif

Gero Jums poilsio ir kuo mažiau vėjuotų dienų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 17, 11:03)
musų mažylės panašaus amžiaus skris atostogauti smile.gif kuo planuojate maitinti mažąją?maniškė tai jau daug ką iš mūsų lėkščių ragauja...sakiau įsidėsiu tik mėsytės, pieno mišinuko ir naminių vaisių tyrelių...bandysiu kruopas ir daržoves jų duot...o kaip jūs?

As tik misinuka planavau isideti,pries miega geria... O daugiau niko neplanuoju,nes tu uzpilamu kosiu nevalgo, pirktiniu mesiniu ir kt. nelabai esu davusi,bet irgi nelabai... Siaip ji jau pilnai valgo su mumis,tai planuojame ir ten taip valgyti,tikiuosi nebus dideliu bedu su pilvukais...
Atsakyti