Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 12, 19:07)
žinios iš šarmo... oro temperatūra apie 28, vandens - 23 smile.gif su mintim, kad oras tik šyla, mums turėtų būt visai jau gerai  tongue.gif

Kada jus keliaujat?
Atsakyti
Gal kas is nesenai grizusiu gali parasyt tez tour ekskursiju kainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 02 12, 21:19)
Gal kas is nesenai grizusiu gali parasyt tez tour ekskursiju kainas ax.gif

Man rodos, kad tokios pat, kaip paskelbta Teztour puslapyje 4u.gif

http://www.teztour.l...P...w&country=1

Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 12, 20:39)
Kada jus keliaujat?

mes vasario 26 į Hurgada..
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 12, 20:43)
Man rodos, kad tokios pat, kaip paskelbta Teztour puslapyje  4u.gif

http://www.teztour.l...P...w&country=1

aciu 4u.gif nebuvau macius ju puslapyje tokios info blush2.gif
Atsakyti
žinios iš šarmo... oro temperatūra apie 28, vandens - 23 smile.gif su mintim, kad oras tik šyla, mums turėtų būt visai jau gerai  tongue.gif

Oi kaip smagu biggrin.gif tegul tik šyla sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif vakar gryzau is hurgados, viskas ramu ten, keliones i kaira taip pat organizuojamos zodziu vaziuokit ir ilseites tik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantike @ 2013 02 09, 16:35)
del saugumo iš vietinių, l.blaškomės ar viską imti iš Lietuvių. prisiklausem kad baisu iš vietinių, lietuviu ekskursijos vedamos rusu kalba, yra kaškokia garantija, o su vietiniais angliškai ir bijom patirt pravala, vietiniai uz eksusijas ima pigiau,bet tada vietoj pirkt biletus reikia nuvykus i koki muzieju ir panaš. o iš lietuviu gaunasi brangiau kalione, bet ieina biletai. Pradejom gailetis kad keliaujam i šarma, dėl eksursiju bene geriau būtų Hurgada

mes pirkom is vietinio keliones ir bilietai i muziejus ar kur kitur iskaicuoti i kaina buvo viska ir pietus buvo, o kad perki is lietuviu eksrursijas jas vistiek veda vietiniai gidai(lietuviai juos samdo) o ne lietuviai... kelione i jura vienu laivu plaukem mes kur pirkom is vietinio ir kartu is teztuor kur pirko tai jie mokejo brangiau o mes pigiau ir viskas tas pats buvo...
Atsakyti
QUOTE(kamile24 @ 2013 02 13, 18:26)
mes pirkom is vietinio keliones ir bilietai i muziejus ar  kur kitur iskaicuoti i kaina buvo viska ir pietus buvo, o kad perki is lietuviu eksrursijas jas vistiek veda vietiniai gidai(lietuviai juos samdo) o ne lietuviai... kelione i jura vienu laivu plaukem mes kur pirkom is vietinio ir kartu is teztuor kur pirko tai jie mokejo brangiau o mes pigiau ir viskas tas pats buvo...

Kiek aš žinau, tai Teztouro ekskursijas veda TEZ TOUR EGYP gidai, kurie yra egiptiečiai. Šiaip man labiau aktualu būtų ne pats gidas, o saugumas ekskursijoje ax.gif
Mes pirkome kelionę laivu stikliniu dugnu iš vietinių, tai patikėkit - kojos ir rankos drebėjo, kai laivas su keleiviais dideliu greičiu nuplaukė velniai žino kur, ten laukė kateris, iš kurio pradėjo krauti kažkokius krovinius į mūsų laivą. Kateryje žmonės buvo su ginklais g.gif Na, pirmas įspūdis nelabai koks doh.gif Paskui nuplaukėm prie koralų žuvyčių pasižiūrėti biggrin.gif Bet jau kažkaip ne tas rūpėjo... Aišku, gal ir perdėtas tas nerimas buvo, bet žinant apie daugumos vietinių mentalitetą ir kultūrą, tai nelabai norisi rizikuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 13, 19:29)
Kiek aš žinau, tai Teztouro ekskursijas veda TEZ TOUR EGYP gidai, kurie yra egiptiečiai. Šiaip man labiau aktualu būtų ne pats gidas, o saugumas ekskursijoje  ax.gif
Mes pirkome kelionę laivu stikliniu dugnu iš vietinių, tai patikėkit - kojos ir rankos drebėjo, kai laivas su keleiviais dideliu greičiu nuplaukė velniai žino kur, ten laukė kateris, iš kurio pradėjo krauti kažkokius krovinius į mūsų laivą. Kateryje žmonės buvo su ginklais  g.gif Na, pirmas įspūdis nelabai koks doh.gif Paskui nuplaukėm prie koralų žuvyčių pasižiūrėti  biggrin.gif Bet jau kažkaip ne tas rūpėjo... Aišku, gal ir perdėtas tas nerimas buvo, bet žinant apie daugumos vietinių mentalitetą ir kultūrą, tai nelabai norisi rizikuoti  ax.gif

na o as sakau kad mes kai plaukem prie koralu tai plauke kas teztour pirko ir kas is vietiniu pirko tuo paciu laivu visi... vienas ir tas pats gidas - viskas tas pats ti kad teztour koiu 20-30 dolciu brangiau mokejo nes mes is vietiniu smile.gif mes visas keliones pirkom is AHMEDO - baimes jokios nebuvo, gidai superiniai visi, jautemes tikrai saugiai smile.gif
Atsakyti

man kaip tik šiandien draugas rašė, kad pas juos (ilsisi šarme) labai vėjuota ir dėl to vėsoka jau kelinta diena.. g.gif gal nuo viešbučio lokacijos čia priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamile24 @ 2013 02 13, 19:36)
na o as sakau kad mes kai plaukem prie koralu tai plauke kas teztour pirko ir kas is vietiniu pirko tuo paciu laivu visi...  vienas ir tas pats gidas - viskas tas pats ti kad teztour koiu 20-30 dolciu brangiau mokejo nes mes is vietiniu smile.gif mes visas keliones pirkom is AHMEDO - baimes jokios nebuvo, gidai superiniai visi, jautemes tikrai saugiai smile.gif

Na, gal pasikeitė tvarka, mes į tą ekskursiją laivu vykome prieš 4 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamile24 @ 2013 02 13, 18:36)
mes visas keliones pirkom is AHMEDO - baimes jokios nebuvo, gidai superiniai visi, jautemes tikrai saugiai smile.gif

kokiam viesbutyje buvot? kaip jus ta Ahmeda radot? kokie jo kontaktai ax.gif
Atsakyti