su vaikais geriausia priekyje, nes gale daugiau krato. jau pakentet tas kelias valandas galima ir be chebros, gi paskui visos atostogus bus kartu, ir nusibost spes
QUOTE(jolantike @ 2013 03 05, 14:05)
mes keliausim į Sarmą 8 busim iki 21, jo pračekinkit kainas Į Izraelį ir Jordaniją, mums irgi aktualu
Klausimukas dėl razečių, tiks mūsų europinės standartinės dvišakės?
Nerandų basanoškių lygiu padu pirkti lengvų, ieškaus avalynės patogios, kiek parduotuvių apėjau basanoškių nėra visiškai dar
Klausimukas dėl razečių, tiks mūsų europinės standartinės dvišakės?
Nerandų basanoškių lygiu padu pirkti lengvų, ieškaus avalynės patogios, kiek parduotuvių apėjau basanoškių nėra visiškai dar
Cia kurio menesio 8-21d?
Mes 04men. tai jei ir jus balandzio, tumet jus pirmi pasieksit tiksla
Jus ne is LT. skrisit?
Tai kaip ten su tom vietom lektuve?
Matosi kur kokios kai renkiesi internetu, kurioj lektuvo vietoj ar nea?
QUOTE(jupa @ 2013 03 05, 09:16)
Rehana Royal Beach Spa (Šarmas)
Ir jums gerų atostogų
Bet neseniai pastebėjau, kad skrydžio laikas pakeistas - kai pirkom prieš tris savaites buvo 8 val, dabar jau 7 val. iš Vilniaus. Ar bandėt kas internetu rezervuotis vietas lėktuve?
Ir jums gerų atostogų
Bet neseniai pastebėjau, kad skrydžio laikas pakeistas - kai pirkom prieš tris savaites buvo 8 val, dabar jau 7 val. iš Vilniaus. Ar bandėt kas internetu rezervuotis vietas lėktuve?
Nivaturas irgi pakeitė laiką, buvo 03.00 o dabar 07.00. Tai turbut skrisim tuo pačiu
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2013 03 05, 10:14)
Jo mūsų Royal Albatros Moderna, o jūsų koks, gal kur netoliese gal susitiksim kokioj ekskursijoje
Mes į tą patį Tai prasilenksim viešbutyje, eksursijų nesirinksim šį kartą, jau 2 k. buvę Egipte, o tuo labiau, kad aš laukiuos dabar, tai bus tik pasyvus gulėjimas, tinginiavimas ir valgymas
QUOTE(Ernesta @ 2013 03 05, 16:02)
Sakykite, o lėktuvo plane matysis tos avarinės vietos
Jei neklystu 13 eile
Sveikos keliauninkes,
Paskaiciau dali jusu temos. Nevykstu i Egipta, bet kita antradieni 10 dienu skrendu i Izraeli. Is jusu kalbu supratau, kad bijote vaziuoti i Izraeli. Mano marsrutas Izraelis-Jordanija. Mano dukra jau antras menuo Izraelyje - vazinejo siek tiek po sali - visuomeniniu transportu ir autostopu - jokiu problemu nebuvo. Dabar gyvena prie pat sienos su palestinieciu teritorija, tai irgi nieko blogo nesako.
As skrendu viena ir pora dienu busiu viena. Paskui keliausime kartu su dukra.
Viena diena busime Eilate - prie Tabos, viena Aqaboje - taip pa prie Tabos. Grizusi papasakosiu, kaip sekesi.
Paskaiciau dali jusu temos. Nevykstu i Egipta, bet kita antradieni 10 dienu skrendu i Izraeli. Is jusu kalbu supratau, kad bijote vaziuoti i Izraeli. Mano marsrutas Izraelis-Jordanija. Mano dukra jau antras menuo Izraelyje - vazinejo siek tiek po sali - visuomeniniu transportu ir autostopu - jokiu problemu nebuvo. Dabar gyvena prie pat sienos su palestinieciu teritorija, tai irgi nieko blogo nesako.
Viena diena busime Eilate - prie Tabos, viena Aqaboje - taip pa prie Tabos. Grizusi papasakosiu, kaip sekesi.
QUOTE(daluzenik @ 2013 03 05, 18:40)
Tai atsispausdint galima bet kur ne butinai namie
Tai kad mes sekmadienį ryte išskrendam, tai spausdintis reikėtu šeštadienio vakarą gyvenam užmiestyje tai tikrai nesinorės kažkur lakstyti ai galvoju apseisim
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 03 05, 20:44)
Mes į tą patį Tai prasilenksim viešbutyje, eksursijų nesirinksim šį kartą, jau 2 k. buvę Egipte, o tuo labiau, kad aš laukiuos dabar, tai bus tik pasyvus gulėjimas, tinginiavimas ir valgymas
O tai kuriom datom Jūs skrendat mes kovo 10-20 d.
QUOTE(Ernesta @ 2013 03 06, 09:24)
Tai kad mes sekmadienį ryte išskrendam, tai spausdintis reikėtu šeštadienio vakarą gyvenam užmiestyje tai tikrai nesinorės kažkur lakstyti ai galvoju apseisim
Kovo 11--20 d.
Ai mes sakes prisiregistruosim oro uosete, ne ka ten jau ir laiko sutaupysime . Paskui dar ne taip ka padarysim
ir dar norejau pasitikslinti, atsispausdinti atsiustus dokumetus (kopija viesbuciui ir keleivio kopija ) reikia po 1 vnt. ? Tai viena lapa reiks atiduoti oro uoste, o kita paduoti viesbutyje? nebepamenu . O atgal tada kaip grazins ta kopija cia oro uoste musu ?
ir dar norejau pasitikslinti, atsispausdinti atsiustus dokumetus (kopija viesbuciui ir keleivio kopija ) reikia po 1 vnt. ? Tai viena lapa reiks atiduoti oro uoste, o kita paduoti viesbutyje? nebepamenu . O atgal tada kaip grazins ta kopija cia oro uoste musu ?
QUOTE(-luka- @ 2013 03 06, 09:47)
Vieną viešbutyje paliekat registruojantis, o kopiją su savimi turėsit
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 03 06, 10:36)
Kovo 11--20 d.
grįšim kartu
QUOTE(simba3 @ 2013 03 05, 20:01)
Jei neklystu 13 eile
Kazin ar dar yra belike oro operatoriu kuriu lektuvuose vis dar yra 13 eile ( ir 17)... Na isskyrus "SPA"'?
QUOTE(rarity @ 2013 03 06, 00:24)
Sveikos keliauninkes,
Kaip saunu
Taip reikalinga info apie Izraeli.
Pracekinkint viska apie pirkinius ka verta pirkti kur ir kokios kainos
Busim dekingos