Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 03 04, 18:30)
Mes irgi pirmadienį per Novaturąsmile.gif O jūs?

Tez Tour smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 03 04, 20:43)
Tez Tour  smile.gif

Koks viešbutis? Gerų atostogų thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2013 03 04, 14:48)
O mes sekmadienį  biggrin.gif , laukiam irgi labai, bet man prieš keikvieną kelionę, savaitę prieš prasideda toks nenusakomas nerimas  g.gif jaučiu nurimsiu, kai jau būsiu oro uoste  g.gif

Jūs į Moderna kiek prisimenu? g.gif
jeigu taip, tada pirmadienį kažkur jau gal prasilenksim tongue.gif
Atsakyti
Mums liko dar du mėnesiai blink.gif ,jau kaip lakiu, pirkom po Kalėdų iš Novaturo 4u.gif Mano dukros važiuos pirma karta, tai skaičiuoja dienas lotuliukas.gif
Atsakyti

Aciu labai mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(slaugute99 @ 2013 03 04, 08:51)
Parasykite sm narei  Bretai,tikrai pasiulys normalias nuolaideles wink.gif

Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 03 04, 21:12)
Koks viešbutis? Gerų atostogų thumbup.gif smile.gif

Rehana Royal Beach Spa (Šarmas)
Ir jums gerų atostogų 4u.gif
Bet neseniai pastebėjau, kad skrydžio laikas pakeistas - kai pirkom prieš tris savaites buvo 8 val, dabar jau 7 val. iš Vilniaus. Ar bandėt kas internetu rezervuotis vietas lėktuve?
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 03 05, 08:16)
Rehana Royal Beach Spa (Šarmas)
Ir jums gerų atostogų  4u.gif
Bet neseniai pastebėjau, kad skrydžio laikas pakeistas - kai pirkom prieš tris savaites buvo 8 val, dabar jau 7 val. iš Vilniaus. Ar bandėt kas internetu rezervuotis vietas lėktuve?

Kada galite registruotis internetu?

Registracija internetu kitos dienos skrydžiams pradedama 16 val. ir baigiasi likus 3 valandoms iki nurodyto skrydžio išvykimo laiko

Ištrauka iš registravimo į lėktuvą
Atsakyti

QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 03 04, 21:12)

Jūs į Moderna kiek prisimenu? g.gif
jeigu taip, tada pirmadienį kažkur jau gal prasilenksim tongue.gif

Jo mūsų Royal Albatros Moderna, o jūsų koks, gal kur netoliese ax.gif gal susitiksim kokioj ekskursijoje ax.gif

QUOTE(kovo @ 2013 03 05, 09:23)
Kada galite registruotis internetu?

Registracija internetu kitos dienos skrydžiams pradedama 16 val. ir baigiasi likus 3 valandoms iki nurodyto skrydžio išvykimo laiko

Sakykit ar ten labai sudėtinga registruotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 03 05, 09:14)
Jo mūsų Royal Albatros Moderna, o jūsų koks, gal kur netoliese ax.gif gal susitiksim kokioj ekskursijoje  ax.gif
Sakykit ar ten labai sudėtinga registruotis g.gif

Aš žiūrėjau , kad reikia įvesti sutarties Nr. ir pavardę, o kas toliau dar man neleidžia
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 03 05, 10:53)
Aš žiūrėjau , kad reikia įvesti sutarties Nr. ir pavardę, o kas toliau dar man neleidžia

Tai tiek irgi mačiau, sakau gal ten labai sudėtinga g.gif nors iš kitos pusės kaip ir neturėtų būti sudėtinga, kad žmones klaidintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 03 05, 09:57)
Tai tiek irgi mačiau, sakau gal ten labai sudėtinga g.gif nors iš kitos pusės kaip ir neturėtų būti sudėtinga, kad žmones klaidintu  ax.gif

gal neturetu buti sudetinga, as gal ir bandysiu prisiregistruoti internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 03 05, 11:19)
gal neturetu buti sudetinga, as gal ir bandysiu prisiregistruoti internetu  g.gif

Jūs pirmesnė tai darysite, tai po to jeigu turėsite laiko pasidalinkite patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 03 05, 11:19)
gal neturetu buti sudetinga, as gal ir bandysiu prisiregistruoti internetu  g.gif

registruotis labai paprasta
sulaukiate tam skirto laiko ir prisijungiate su savo sutarties nr. ir kurio nors jūsų keleivio pavarde. Kitus keleivius parodo automatiškai.
pasirenkate vietas iš pažymėtų žaliai ir kiekvienam keleiviui užregistruojate.
Tikrai ten viskas aišku, tik kartais kelias minutes vėluoja prisijungimas, tai neišsigąskit
Registracija galima tik iš Vilniaus, iš Hurgados sena tvarka
Atsakyti