Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(moggie @ 2013 03 03, 11:59)
bet matosi ikandimai net g.gif  tepu fenistil tai jau pabalo tie spuogai ir visos tos vietos sukastos, kur atvira (veidas, rankos iki alkuniu ir kojos iki keliu) ant kuno nera nei spuogiuko unsure.gif kazkaip idomiai man cia, bet kartu ir neramu dabar doh.gif  jei ne uodai, tai  kas tada unsure.gif

Nepergyvenkit,mane kai sukanda Egiptietiski uodukai,tai raudonai violetiniai gumbai savaite neisnyksta.Beto sukandimai nuolat dirginami intensyvios saules,suraus vandens,baseino chemijos.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2013 03 02, 22:48)
gal galetumete argumentuoti kodel siulot Turkija?
ar zenkliai skirsis oro temperatura rugpjuti (Egiptas/Turkija)?

Agenturoje minejo, kad rugpjutis - pats sezono ikarstis, negi niekas ten nebuvo sezono metu??????

Kiek perskaiciau sita temele, tai dauguma jusu atostogauja pavasari ir rudeni. Suprantu, kad uztenka lietuviams karscio ir ne sezono metu smile.gif
bet gal jeigu ten taip blogai sezono metu (vasara) tai kodel gi ne pavasari ir rudeni sezonas?

Agenturoj minejo, kad rugpjutis- sezono ikarstis cia Egipte? g.gif
Gal sali ne taip isgirdote?
Gal Ispanijoj, Graikijoj ir ikarstis, nu bet tikrai ne Egipte doh.gif lotuliukas.gif
Kokios cia agenturos tokia dezinformacija skleisti gali g.gif
Ka reiskia sezono metu? g.gif
Rugpjutis- Lietuvoj sezonas prie Baltijos per vasara isilusios, ne Egipte frusty.gif
Na ir liaudis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(oncee @ 2013 03 03, 08:53)
nu bet taip sake, kas sezonas smile.gif
ir kainos tikrai labai sezonines smile.gif

Gal kas nors gali argumentuoti kodel geriau Turkija, o ne Egiptas rugpjucio vidury su mazais vaikais (ir  10men kudikiu)?

Kazkaip pati kiek ziurinejau, tai man daugiau pliusiuku Egiptas turi smile.gif
ir smelis, o ne zvyras
ir jura tikrai geresne
ir viesbuciu aukstesnes klases yra arciau oro uosto, nes turkijoj reikia iki ju vaziuoti autobusu dar 2h, kas su vaikais tikrai 100 kart blogiau,nei papildoma valanda lektuve...
Del oro tai nzn, nes nebuvau Turkijoj.

Paprotinkit smile.gif  4u.gif  jei galit argumentuotai, o ne siaip - geriau Turkija...
Nes tada gal dar geriau Bulgarija, Ispanija ar dar kur nors...

Jei norit juros grazios ir smelio- tikrai rinkites Filipinus tada, nes Egipte tokio smelio, kokio tikites, tikrai nerasit schmoll.gif
Musu Nidoj smelis grazesnis
Turkijoj su vaikais maistas geresnis, poilsis daugiau i seiminini su vaikuciais orientuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 03 03, 12:08)
Nepergyvenkit,mane kai sukanda Egiptietiski uodukai,tai raudonai violetiniai gumbai savaite neisnyksta.Beto sukandimai nuolat dirginami intensyvios saules,suraus vandens,baseino chemijos.... 4u.gif

Butent toks vaikas ir grizo vakar raudonai violetiniai gumbai... bet siand jau sviesesni jie. Issigas ryt darzeli vaika toki pamate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 03 03, 12:59)
bet matosi ikandimai net g.gif  tepu fenistil tai jau pabalo tie spuogai ir visos tos vietos sukastos, kur atvira (veidas, rankos iki alkuniu ir kojos iki keliu) ant kuno nera nei spuogiuko unsure.gif kazkaip idomiai man cia, bet kartu ir neramu dabar doh.gif  jei ne uodai, tai  kas tada unsure.gif

Šiaip blakių įkandimai panašūs į uodų... g.gif ir kanda blakės dažniausiai vaikams, nes jų oda plonesnė...
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 03 03, 12:38)
Šiaip blakių įkandimai panašūs į uodų...  g.gif ir kanda blakės dažniausiai vaikams, nes jų oda plonesnė...

Uosviai nesukandzioti grizo g.gif unsure.gif
Atsakyti
[quote=daluzenik,2013 03 03, 13:33]
Agenturoj minejo, kad rugpjutis- sezono ikarstis cia Egipte? g.gif
Gal sali ne taip isgirdote?
Gal Ispanijoj, Graikijoj ir ikarstis, nu bet tikrai ne Egipte doh.gif lotuliukas.gif
Kokios cia agenturos tokia dezinformacija skleisti gali g.gif
Ka reiskia sezono metu? g.gif
Rugpjutis- Lietuvoj sezonas prie Baltijos per vasara isilusios, ne Egipte frusty.gif
Na ir liaudis doh.gif
Papildyta:

Jei norit juros grazios ir smelio- tikrai rinkites Filipinus tada, nes Egipte tokio smelio, kokio tikites, tikrai nerasit schmoll.gif
Musu Nidoj smelis grazesnis
Turkijoj su vaikais maistas geresnis, poilsis daugiau i seiminini su vaikuciais orientuotas thumbup.gif
[/quote
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Įdomi čia mamyte, kažką patari, o ji vis argumentuokit lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokių vaistukų patartumėt įsimest į lagaminą vykstant su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2013 03 02, 21:48)
Agenturoje minejo, kad rugpjutis - pats sezono ikarstis, negi niekas ten nebuvo sezono metu??????

Nezinau kodel mamytes cia taip uzsipuole Jus del sios Jums suteiktos informacijos? g.gif
Birzelis ,liepa rugpjutis-istiesu yra sezono ikarstis,pabandysiu paaiskinti:
Pavasari ir rudeni,pagrinde atostogauja tie kuriuos as vadinu :"gaunantieji sildymo saskaitas".Ziema-tie kurie labai nemegsta silumos,tie kurie taupo pinigelius,na ir dar Vokietijos pilieciai,nes jie savo namus isnuomoja ir persikrauto i Egipto viesbucius(jiems taip pigiau gaunasi...).Vasara i kurortus suplusta visi "nezinantys kas yra sildymo saskaita",ju tarpe ir patys Egiptieciai.
Na cia panasiai kaip mes vasara vaziuojam prie savo juros,taip ir jie vasara visi planuojasi atostogas prie juros,ir tas karstis jiems-normalus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 03 03, 13:59)

Tai tikrai uodų ikandimai, mane taip pat sukando uodai ,blauzdos , rankos nuo riešu iki alkuniu veidą mažiau . Mane sukandžiojo jau pirma naktį . atrodziau kaip raupsuota blush2.gif , tame viešbutyje tokia "sukramtyta" buvau neviena. Buvo lapkritis, Bella Vista viešbutis . Kitas naktis prasiau kad išpurkštu nuo uodų . O vaistai pas juos tikrai brangus ( turbut turistams ) g.gif . Kai važiavau kita kart ,veziausi
"BROS" elektrini fumigatoriu nuo uodų su skysciu
. Ji naudoju ir namuose uodų " sezono " metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2013 03 03, 06:53)
ir viesbuciu aukstesnes klases yra arciau oro uosto, nes turkijoj reikia iki ju vaziuoti autobusu dar 2h, kas su vaikais tikrai 100 kart blogiau,nei papildoma valanda lektuve......

Matyt blogai ieškojote,nes gerų viešbučių arti oro uosto tikrai yra Turkijoje.
Atsakyti
linkejimas is Egipto :)
odu ner, 29 C ,vakare ner megztu
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 03 03, 22:15)
linkejimas is Egipto smile.gif
odu ner, 29 C ,vakare ner megztu

thumbup.gif
Smagu girdet tokias geras naujienas drinks_cheers.gif
Geru jums atostogu!
Atsakyti