Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ernesta @ 2013 02 27, 09:58)
Būtinai reikia įsidėti, pirmą kartą kai skridom tai užmiršau, oi kaip nervavausi, kad užmiršau  blush2.gif  dabar visada isidedu  biggrin.gif

Nezinau kaip jums, bet man nera jokio vargo nueit isipilt kavos i vestibiuli kad ir is aparato (tikrai labai skani kapuchino budavo)
Galima parsinest ir gert i sveikata terasoj thumbup.gif
Net nesusimasciau kambary darytis, kai viesbuty pilna for free ax.gif blush2.gif
Be to as geriu tik kava su pienu, tai dar pieno litra skraidintis tureciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 27 vasario 2013 - 09:17
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 27, 09:14)
Galima parsinest ir gert i sveikata terasoj  thumbup.gif
Net nesusimasciau kambary darytis, kai viesbuty pilna for free  ax.gif  blush2.gif
Be to as geriu tik kava su pienu, tai dar pieno litra skraidintis tureciau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi tik su pienu geriu smile.gif Aišku tos tikros plikomos pasiilgau per savaitę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 27, 10:14)
Nezinau kaip jums, bet man nera jokio vargo nueit isipilt kavos i vestibiuli kad ir is aparato (tikrai labai skani kapuchino budavo)
Galima parsinest ir gert i sveikata terasoj  thumbup.gif
Net nesusimasciau kambary darytis, kai viesbuty pilna for free  ax.gif  blush2.gif
Be to as geriu tik kava su pienu, tai dar pieno litra skraidintis tureciau  lotuliukas.gif

Pas mane kita situacija blush2.gif aš kiekvieną rytą plaunuos galvą ax.gif , neplauta schmoll.gif kojos iš kambario nekeliu blush2.gif O keliuosi aš anskti, todėl šeimynos su plaukų džiovinimu ir panašiais garsais tikrai nežadinu blush2.gif tyliai išsėlinu ir mėgaujuosi ansktyvą rytą kavyte ax.gif klausausi jūros ošimo, paukštelių pypavimo wub.gif
Atsakyti
kalbejau su kaimyne, tai sake, prie Izraelio pasienio baisiai pervargo, lauke apie 6 val, kol perejo pasieni. sako, jeigu vaziuot, tai ne vienai dienai, tada g.gif
Atsakyti
Mergaites, na kai nupirkom kelione, iskilo dar daugiau klausymu biggrin.gif pirma karta su vaiku taip toli vaziuojam, gal jau yra kazkur tokia tema - ka butinai vaikui paimt i kelione, vaistuku, saldumynu, gal dar ko? jau HM uzsakiau polyesterine maike i baseina ir maudymosi sortu biggrin.gif batuku specialiu i vandeni jeskau - irgi dedam pliusiuka biggrin.gif ka dar patarsit?

thumbup.gif svarbiausia pamirsau - vaikui 6 metai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksiaster: 27 vasario 2013 - 10:32
QUOTE(Gegas @ 2013 02 27, 10:19)
kalbejau su kaimyne, tai sake, prie Izraelio pasienio baisiai pervargo, lauke apie 6 val, kol perejo pasieni. sako, jeigu vaziuot, tai ne vienai dienai, tada  g.gif

Jei ji vyko pastaruosius 10 menesiu tai lauke -ganetinai normalu laika. 4u.gif
Ir man labai keista,kad ekskursiju organizatoriai visuomet nutyli(o vykstantieji i ekskursija kazkodel netgi nesidomi ),kad pasienyje gali tekti laukti nuo 2 iki 10 valandu.Visi savo pusryciu paketus jau buna istustine,vandens atsargos-minimalios.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 27 vasario 2013 - 10:31
QUOTE(gurmans @ 2013 02 27, 11:31)
Jei ji vyko pastaruosius 10 menesiu tai lauke -ganetinai normalu laika. 4u.gif
Ir man labai keista,kad ekskursiju organizatoriai visuomet nutyli(o vykstantieji i ekskursija kazkodel netgi nesidomi ),kad pasienyje gali tekti laukti  nuo 2 iki 10 valandu.Visi savo pusryciu paketus jau buna istustine,vandens atsargos-minimalios.... 4u.gif

Todel ir renkames kelione su nakvyne 2d. Jordanija ir Izaraelis.
Pasieniui esam nusiteike, bet viliames, kad gal pavyks bent per 4h, nereiks 10 ax.gif
Tai reiskias maista is valgyklos visa diena jau reikia po truputi kaupt lotuliukas.gif
neuzteks pusryciu paketo
Nesim bandeles, vaisius nuo pusryciu ir pietu stalo
aciu uz patarima-priminima aciuks.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 27, 11:13)
Todel ir renkames kelione su nakvyne 2d. Jordanija ir Izaraelis.
Pasieniui esam nusiteike, bet viliames, kad gal pavyks bent per 4h, nereiks 10  ax.gif
Tai reiskias maista is valgyklos visa diena jau reikia po truputi kaupt lotuliukas.gif
neuzteks pusryciu paketo
Nesim bandeles, vaisius nuo pusryciu ir pietu stalo
aciu uz patarima-priminima  aciuks.gif  essen.gif

Jei vykstat 2 dienom pasakykite informacijoje,kad padarytu dvigubus paketus(jei nepareikalausite savo noru jie to nepadarys). blush2.gif
Ir nepamirskite pries isvykstant rezervuoti velyvos vakarienes(jei Jusu gryzimas bus velyvas),nes nerezervavus jie kartais nesiteikia laukti gryztanciuju,o rezervavus laukia kantriai dantis sukande.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 02 27, 11:22)
Ir nepamirskite pries isvykstant rezervuoti velyvos vakarienes(jei Jusu gryzimas bus velyvas),nes nerezervavus jie kartais nesiteikia laukti gryztanciuju,o rezervavus laukia kantriai dantis sukande.... 4u.gif

Aciu uz info, sito nezinojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 02 27, 11:23)
Aciu uz info, sito nezinojau  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 02 27, 12:22)
Jei vykstat 2 dienom pasakykite informacijoje,kad padarytu dvigubus paketus(jei nepareikalausite savo noru jie to nepadarys). blush2.gif

Kaip reikia viską žinoti doh.gif gurmans Jūs neišsenkamas žinių šaltinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 02 27, 11:49)
Kaip reikia viską žinoti  doh.gif gurmans Jūs neišsenkamas žinių šaltinis  biggrin.gif

bigsmile.gif , 4u.gif
Cia aisku smulkmenos,bet velai gryzus is ekskursiju ar darbo,taaaaaip skaniai valgosi.... blush2.gif wub.gif
Atsakyti