Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(oksiaster @ 2013 02 26, 14:29)
Merginos na mano nuomone butu kad kiekvienas vertina viesbuti pagal savo reikalavimus, labai norejom suzinot kas nuotakytei nepatiko - surase, o jau musu reikalas ivertinti tuos minusus ar jie tures itakos geram poilsiui  4u.gif
Man pasirode kad biski be reikalo uzpuolet mergicka  biggrin.gif

4u.gif kiek žmonių tiek nuomoniu, bet norėtųsi objektyvesnio vertinimo.
Atsakyti
nuotakyte, o virdulys priklauso kiekvienam kambariui ten? uz ka nuime ta puse zavigzdutes g.gif mes rugseji keliausim i si viesbuti. o jus seimynini buvot issipirke kambari, ar ten vietoje susitaret del jo ax.gif
balandi buvom 5* Turkijos viesbutyje, kortele taip pat gavom nekokybiska ir pastoviai issimagnetindavo g.gif matyt taip pasitaiko su tom "kortelinem" spynom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2013 02 26, 14:35)
Na tai ir dalinamės juk savo nuomone cool.gif Kaip ir minėjau kiekvienas grįžtam su savo nuomone ir patirtimi, juk ne veltui vienas ir tas pats viešbutis kitą sykį susilaukia laaaabai skirtingų kraštutinių nuomonių  4u.gif

drinks_cheers.gif tam ši tema ir skirta blush2.gif
Atsakyti
Mes ten buvom balandi, tai vaiku baseinas visvien dar buvo sildomas.
Kituose tiesa buvo gerokai vesesnis vanduo, bet, kai lauke +35, visai smagu atsigaivint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 02 26, 14:18)
nuotakyte, o virdulys priklauso kiekvienam kambariui ten? uz ka nuime ta puse zavigzdutes g.gif  mes rugseji keliausim i si viesbuti. o jus seimynini buvot issipirke kambari, ar ten vietoje susitaret del jo ax.gif
balandi buvom 5* Turkijos viesbutyje, kortele taip pat gavom nekokybiska ir pastoviai issimagnetindavo g.gif  matyt taip pasitaiko su tom "kortelinem" spynom unsure.gif

per agentura uzsisakem is karto family tipo kambari.kortele buvo skilusi pusiau isilgai,uzknisdavo kad elektra dinginedavo kambari.del virduliu nzn,mano agente dave spec uzilausa tai uztikrino kad bus,man reikejo maziui koses plikyti uztai buvo aktualu.tai eidavau i bara vsndens karsto.Jo sildomu baseinu buvo,vaikams ka veikti taippat.ai vaiku kambario kuris dirbdavo ne istisai grindys garantuotai nei siur tos nei plautos siais metais.visko blizguciu,trupiniu,zemiu ko nori.maziaus neleidau net ant tos dangos
Atsakyti
man tai labai nepatinka tos statulos iš rankšluosčių, net nežinau ką daryt - sakyt tiesiai tvarkytojui, kad nedarytų, ar pinigų nepalikinėt (bet tada iš viso netvarkys), ar numest demonstratyviai kur nors į šoną g.gif ir visokie žiedlapiai ant lovos - viau, nu kam man jie. neromantiška aš asmenybė biggrin.gif dar būtų nuosavo vyro barstyti žiedlapiai - tai dar dar g.gif
atsimenu Turkijoj subjurdavo nuotaika pamačius tas gėlių šiukšles kambary doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 02 26, 17:01)
man tai labai nepatinka tos statulos iš rankšluosčių, net nežinau ką daryt - sakyt tiesiai tvarkytojui, kad nedarytų, ar pinigų nepalikinėt (bet tada iš viso netvarkys), ar numest demonstratyviai kur nors į šoną  g.gif ir visokie žiedlapiai ant lovos - viau, nu kam man jie. neromantiška aš asmenybė biggrin.gif dar būtų nuosavo vyro barstyti žiedlapiai - tai dar dar  g.gif
atsimenu Turkijoj subjurdavo nuotaika pamačius tas gėlių šiukšles kambary  doh.gif

Na mūsų vaikui tai buvo viena iš atrakcijų pamatyti, o ką šį kartą išlankstė ( kas kart vis ką nors naujo sugalvodavo), tai mes kas kart ir palikdavom. Juo labiau ir tas tvarkytojas labai fainas buvo - neįkirus, visada besišypsantis, šaldytuvas visada papildytas gaiviaisiais gėrimais, vienkartinių nosinaičių ir kt. niekada nepritrūkdavom, o kaip ir minėjau - patalynė kasdien pakeista ax.gif
Atsakyti
ne i tema, gal kam reikalingi vandens batai g.gif katik gavau siuntini ir nepataikiau su dydziu doh.gif uk6(eur39.5) ir uk12(eur46) ka domins i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 02 26, 16:56)
per agentura uzsisakem is karto family tipo kambari.kortele buvo skilusi pusiau isilgai,uzknisdavo kad elektra dinginedavo kambari.del virduliu nzn,mano agente dave spec uzilausa tai uztikrino kad bus,man reikejo maziui koses plikyti uztai buvo aktualu.tai eidavau i bara vsndens karsto.Jo sildomu baseinu buvo,vaikams ka veikti taippat.ai vaiku kambario kuris dirbdavo ne istisai grindys garantuotai nei siur tos nei plautos siais metais.visko blizguciu,trupiniu,zemiu ko nori.maziaus neleidau net ant tos dangos

Kai gavot kortele, nematet, kad iskilus? blink.gif
Nejaugi tik viena kortele dave dviems suaugusiems?
Elektra mums nebuvo dingusi nei karto g.gif
O virduli turim maximoj pirke gal uz 20Lt elektrini kelionini gal 05.l
Tikrai nesukciau sau galvos, kad duotu virduli lotuliukas.gif
Jei keliaujat su maziuku, nesunku isimest is namu mazyti, jis nesveria beveik nieko ir vietos neuzima, jei tik kosems reikalingas uzpilt, didelio juk nereikia, be to savas, tai garantuotai svarus drinks_cheers.gif
Na ka pirmas blynas gavosi jums pasviles, kitas gal geresnis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 26, 23:46)

Tikrai nesukciau sau galvos, kad duotu virduli  lotuliukas.gif

O man virdulys būtinas, nes rytais tik pabudus geriu kavytę ax.gif visi miega, o tu terasoje geri kavytę 4u.gif nuostabus jausmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 02 27, 08:32)
O man virdulys būtinas, nes rytais tik pabudus geriu kavytę  ax.gif visi miega, o tu terasoje geri kavytę  4u.gif  nuostabus jausmas  4u.gif

Tai reikia įsidėti savo kavos turbūt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 02 27, 09:52)
Tai reikia įsidėti savo kavos turbūt? g.gif

Būtinai reikia įsidėti, pirmą kartą kai skridom tai užmiršau, oi kaip nervavausi, kad užmiršau blush2.gif dabar visada isidedu biggrin.gif
Atsakyti