QUOTE(flight @ 2013 02 08, 11:42)
Aš kremus imu stipresnius, nes oda jautri, ir net žiemą Egipte, kai nėra taip karšta, vėjelis , labai greit galiu nusvilt raudonai.
Jei kas planuojate į Egiptą vasario mėn, tai kai plauksit nardyti, apsirenkit šilčiau, nes sėdėt laive gal būti šalta tik su trumpom rankovėm. Megztuks ar striukė - būtini.
Klausimas, ar verta pasiimti savo, pvz., pripučiamą čiužinį paplukiojimui jūroje ar baseine?
Kitas klausimas- ekskursijos į dykumą tebevyksta? Ar motosafari tinkama su vaikais? Jie ten gi visados sako, kad tinka, turbūt net su kūdikiu leistų, ir nardyt ir po dykumą varinėt
, todėl ir teiraujuosi čia. Kaip yra ne teoriškai, o praktiškai.
mes buvom moto safari, labai nebloga ispudi paliko.
I programa iejo vaziavimas keturraciais (dukrai tada 14 buvo), tai leido vienai paciai vairuoti keturrati
bet kiek laimes jai buvo
As truputi jaudinausi.
bet viskas buvo gerai.
Veze su dzipais po dykuma, lipom i kalna...
Dar vaziavom kazkokiais bagias, jodinejom ant kupranugariu, aplankem mini zoologijos soda, beduinu kaimeli,ragavom ant kupranugariu meslo keptu beduinisku paploteliu, gavom pietus, po to parukem kalijana.
Vakare buvo sou su pilvo sokiais ir akrobatiniais triukais.
I kelione viena rusiuke vezesi gal 6 metu berniuka. Visa kelione jis puikiausiai atlaike. Vezesi ji pas save i prieki mamyte pasisodinus.
Kelionei :
1. dideles skaros (geriau pirktis is anksto, nes jie uzsikele kainas, kai neturi kur dingt vistiek perki)
2. ilgos kelnes (nes smelio bei smulkiu akmenuku is po priekyje vaziuojancio ratu neisvengsit, be to ir vejas juos pusto, tai skauda, kai kerta i kojas)
3. Siltesniu rubu vakarui, nes kalnuose nusileidus saulei, labai atsala.
Mes buvom vasario gale, tai man megztuko buvo mazoka. Skara dar apsisiauciau, bet stiukes norejosi. dykumoj man pasirode salciau, nei prie viesbucio.
4. Patogi avalyne (geriausia spotbaciai)
5. Akiniai nuo saules
Del vaiko, tai individualiai manyciau. Jus patys geriausiai savo vaika zinot, galit numanyt ar jis atlaikys tokia kelione.
Musu mazasis baidarem keliauja su mumis nuo 3 metu be problemu ir pietu miegelio sugebedavo nusnausti
jokio triuksmo
Sesuo pasakojo kai ju kompanija plauke, vieni draugai pasieme savo vaika 4 metu. Kauke, reke sake visa kelia, nei tevai, nei kiti ramybes neturejo.
Taip, kad negali nusakyt koks amzius jau tinkamas