Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(meduke @ 2013 02 23, 20:18)
merginos o kaip Concorde el Salam arba Radisson blu resort ?
arba Rehana royal beach resort ir Sonesta Club ?

gal kas buvot?

Buvome Radisson Blu ir Rehana Royal Beach and Spa smile.gif Rehanoje, sakyčiau, labiau patiko nei Radisson`e. Bet labiausiai patiko Madinat Makadi miestelyje, jis 30 km nuo Hurgados. Taip pat visiškai uždaras miestelis, bet linksmybių ten nelabai rasite g.gif

Jei į Šarmą galvojate, tai ieškokite Naama Bey rajone. 4u.gif
Atsakyti
Sharme mes buvom SEA Group viesbuciu tinkle (Sea life, Sea Club ir Sea Garden) mums su vyru labai patiko. Didele teritorija, galima viskuo naudotis, AI sistema visa para biggrin.gif I diskotekas vakarais veza ir kas nori gali vaziuoti su animatoriais. Vietoje irgi yra diskotekos 2 bet ten mazai susirenka kaip ir visur viesbuciuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2013 02 23, 19:46)
paziurejau kainas nelabai jos ir skiriasi ar buvot El Gounoj kas kaip ten su naktiniu gyvenimu ar yra kokiu linksmybiu.

Jokio naktinio gyvenimo, tyla, ramybe, svara - idealu ramybes pasiilgusiems
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 23, 20:51)
Jei į Šarmą galvojate, tai ieškokite Naama Bey rajone.  4u.gif

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 02 23, 22:08)

As tai nesutinku su tokiu pasiulymu. Jei norit gyvent Kai palangos, basanaviciaus g tada tinka. Siaip HAdabos rajone faina, netoli il mercato, lengva ir arti nuvaziuoti tiek iki old sharm, tiek iki naama bay.
Radisson'e patiko aplinka ir rifas, visa kita nieko gero. Bet CIA tik Mano asmenine nuomone.
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2013 02 23, 22:24)
As tai nesutinku su tokiu pasiulymu. Jei norit gyvent Kai palangos, basanaviciaus g tada tinka. Siaip HAdabos rajone faina, netoli il mercato, lengva ir arti nuvaziuoti tiek iki old sharm, tiek iki naama bay.
Radisson'e patiko aplinka ir rifas, visa kita nieko gero. Bet CIA tik Mano asmenine nuomone.

meduke rašė: " ka galetumet patarti koki viesbuti kad butu ir linksmybiu , diskoteku ir maistas neblogas ir siaip geras viesbutis". Todėl ir rašau, kas mano nuomone tiktų tokiam poilsiui.
Buvo mano kolegė (tik nepamenu viešbučio pavadinimo) Naama Bėjuje, jai labai patiko, ir atostogos panašios buvo - dviese, vedybų sukaktis 4u.gif
Atsakyti
titanik aqua park
sveikos
kaip sis viesbutis jums?tikrai buvot kas nors,nes orentuotas vaikams,kaip ar patiko,koks papludimys?viskas domina,aciu:)
Atsakyti
QUOTE(vinca @ 2013 02 24, 00:05)
titanik aqua park
sveikos
kaip sis viesbutis jums?tikrai buvot kas nors,nes orentuotas vaikams,kaip ar patiko,koks papludimys?viskas domina,aciu:)

doh.gif apie šį viešbutį jau buvo pasakota prieš keletą puslapių, netingėkit paskaityti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 24, 00:08)
doh.gif apie šį viešbutį jau buvo pasakota prieš keletą puslapių, netingėkit paskaityti... ax.gif

perverciau atgal 6psl.nieko neradau apie ta viesbuti:(

vis gi kas buvo ir kam nesunku jei pasidalintumete info buciau dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 23, 23:28)
meduke rašė: " ka galetumet patarti koki viesbuti kad butu ir linksmybiu , diskoteku ir maistas neblogas ir siaip geras viesbutis". Todėl ir rašau, kas mano nuomone tiktų tokiam poilsiui.
Buvo mano kolegė (tik nepamenu viešbučio pavadinimo) Naama Bėjuje, jai labai patiko, ir atostogos panašios buvo - dviese, vedybų sukaktis  4u.gif

jo butent ir norim poilsio su linksmybem jug pirma karta vaziuojam be vaiku , tad norisi pasilinksminti.

o titaniku irgi domejausi bet atrodo nieko gero , aplinka tai graziai atrodo ypac tie mazi namukai bet raso kas visa kita prastoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 23 vasario 2013 - 23:40
Gal galėtumėte man pasakyti ,kiek kainuoja mokama automobiliu aikštele, Prie Vilniaus oro uosto? 7 naktim
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2013 02 23, 16:52)
sveiki

Gal ka galetumet patarti apie viesbutuka , vaziuojam geguzes gale tik su vyru desimtuju vestuviu metiniu proga , kitaip sakant medaus menesiui , ka galetumet patarti koki viesbuti kad butu ir linksmybiu , diskoteku ir maistas neblogas ir siaip geras viesbutis .aciu labai

Pas mus irgi sukaktuviu proga thumbup.gif tik 20 metu ax.gif wub.gif
Atsakyti