Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 22, 16:11)
lotuliukas.gif

as jau siandien pradesiu kraut lagaminus, ziauriai patinka sitas darbas  smile.gif

erzinantis darbas...kad ko nemapiršt...prisirenki visko, žiūri į lagaminą nebetelpa...aš visai nemegstu šito darbo...
Atsakyti
Gal kas turit patirties iš viešbučio Rehana Royal Beach Spa (Šarme)? Renkantis nugalėjo jūros krantas ir vandens kalneliai ax.gif Tikiuosi, nenusivilsim... bus pirmas kartas Egipte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 22, 16:11)
lotuliukas.gif

as jau siandien pradesiu kraut lagaminus, ziauriai patinka sitas darbas  smile.gif
mazius laukia nesulaukia silumos  wub.gif

kokios temperaturos dabar vanduo juroje gal kas zino? 4u.gif aisku ir baseinuose idomu rolleyes.gif

Baseinai,kad ir 5* viesbutyj nesildomi, tad vanduo man juroj siltesnis nei baseine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 02 22, 16:35)
Gal kas turit patirties iš viešbučio Rehana Royal Beach Spa (Šarme)? Renkantis nugalėjo jūros krantas ir vandens kalneliai  ax.gif Tikiuosi, nenusivilsim... bus pirmas kartas Egipte  blush2.gif

Buvom prieš pora metų smile.gif Važiavome dviese su 4 metų sūnumi. Kambarį buvome užsakę Standart, o davė Suite, be jokių pakišų, ta prasme net neprašėme biggrin.gif Šiaip viskas puiku, gražu, skanu, bet jau žmonių tuo metu buvo labai daug doh.gif Ir 90 proc rusų tautybės. Tai prisižiūrėjome tooookių fotosesijų lotuliukas.gif
Netoliese (į dešinę nuo viešbučio) yra prekybos centras su daug parduotuvių.
O šiaip, manau, tiktai nenusivilsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2013 02 22, 16:55)
Baseinai,kad ir 5* viesbutyj nesildomi, tad vanduo man juroj siltesnis nei baseine tongue.gif

Vanduo kai kuriuose baseinuose sildomas nuo lapkricio iki kovo pabaigos berods.
Apie tai paprastai buna rasoma viesbucio aprasymuose.
Mes vasario gale kai buvom, baseina silde ax.gif
Atsakyti
[quote=daluzenik,2013 02 22, 19:09]
[/quote
Na buvom Db madinat makadi 5*, tai tikrai nesilde, Pries tai albatros palace 5*, radisson'e ir nesildoomi baseinai. Ir siaip Kiek buvom tikrai nesildomi buvo nei gruodi, nei vasari, nekalbant apie kitus menesius. Na CIA gal tik musu viesbuciai Tokie buvo.
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2013 02 22, 19:39)

Na buvom Db madinat makadi 5*, tai tikrai nesilde, Pries tai albatros palace 5*, radisson'e ir nesildoomi baseinai. Ir siaip Kiek buvom tikrai nesildomi buvo nei gruodi, nei vasari, nekalbant apie kitus menesius. Na CIA gal tik musu viesbuciai Tokie buvo.

Madinat Makadi vienas didelis baseinas buvo šildomas, bet čia gal kaip kokiam viešbutyje g.gif
Radisson`e tik vaikų baseinas buvo šildomas, o to didžiulio su kriokliais manau, kad niekada nešildo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=lori30,2013 02 22, 19:39]
[quote=daluzenik,2013 02 22, 19:09]
[/quote
[/quote]
Ali baba 4* buvo sildomas vasari
kitus kartus buvom balandi, tai jau kaip ir ne sezonas buvo, negalejom ir tiketis
sildomo. ax.gif
Siemet taip pat balandi skrisim, tai tikrai nesitikim, kad sildys cool.gif
Atsakyti
Gal kas nesenai buvote Hurgadoje Ali baba viesbutyje,gal galit papasakot kaip ten? Kiek egiptietisku pinigeliu duoda uz viena doleri?
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 22, 20:41)
Madinat Makadi vienas didelis baseinas buvo šildomas, bet čia gal kaip kokiam viešbutyje  g.gif
Radisson`e tik vaikų baseinas buvo šildomas, o to didžiulio su kriokliais manau, kad niekada nešildo  smile.gif  4u.gif

Na mums nepasiseke tada smile.gif nes nesilde arba jei ten sildytas buvo, tada man per saltas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.gruodi buvom continental plaza beach resort o lapkriti titanik aqua park abiejuose viešbučiuose buvo šildomi baseinai.manau jei viešbutis turi kelis baseinus tai bent viena baseina šildo.man baseine vanduo labai šiltas buvo o jūra netgi šaltesnė.arba man taip pasirodė.nes turiu jūros baime smile.gif

Atsakyti
reik ieskot info ar mums teks nors vienas sildomas baseinas....... cool.gif
Atsakyti