Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

kol kas neapsisprendėm dėl viešbučio... pamąstėm, kad vaikams būtų linksmiau, būtų gerai viešbutis su vandens kalneliais... gal galit kokį rekomenduot Šarme?
Atsakyti
QUOTE(paulinada @ 2013 02 20, 15:35)
Sveiki. Kovo pab. Vyksim i Taba. Gal kas gali placiau papasakoti apie ekskursija is tabos i izraeli, prie negyvosios juros.. Ar labai vargina? Ar veztis 2m vaika? Gal dar kur rekomenduojat pavazineti?

2 metų vaiko tikrai nesiveščiau į Izraelį schmoll.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 02 20, 17:09)
kol kas neapsisprendėm dėl viešbučio... pamąstėm, kad vaikams būtų linksmiau, būtų gerai viešbutis su vandens kalneliais... gal galit kokį rekomenduot Šarme?

Mes važiuojam į Royal albatros moderna, mums kalnelių irgi labai reikėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paulinada @ 2013 02 20, 16:35)
Sveiki. Kovo pab. Vyksim i Taba. Gal kas gali placiau papasakoti apie ekskursija is tabos i izraeli, prie negyvosios juros.. Ar labai vargina? Ar veztis 2m vaika? Gal dar kur rekomenduojat pavazineti?
Vyksim i Intercontinental taba heights viesbuti, gal kas buve, kokie atsiliepimai?

Is kur kelione pirkot?
Mes norejom i Taba, tai mus informavo, kad is LT atsauke skrydzius.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 20, 17:54)
Is kur kelione pirkot?
Mes norejom i Taba, tai mus informavo, kad is LT atsauke skrydzius.

skaičiau straipsnius, portaluose, kad sirija išpuolius vykdo...Taba, prie pat Gazos ruožo.. aš nedrįsčiau ten važiuot...o ir kas planuojat ekskursaut Izraely ir Jordanijoj, pasiskaitinėkit užsienio portaluose apie situaciją...manęs, kai tai nedomina, neatkreipiau dėmesio...bet mačiau daug negražių straipsnių antraščių...
Atsakyti
QUOTE(paulinada @ 2013 02 20, 17:35)
Vyksim i Intercontinental taba heights viesbuti, gal kas buve, kokie atsiliepimai?

Pabandysiu apginti Taba biggrin.gif mes buvom 2012 gruodzio 5-12 Taboje, neramumu nematem, ekskursijos vyko ir i Izraeli, ir i Jordanija. Isvykimas 6 ryte, grizimas 21 vakare, buvom su 2 vaikais, tai susilaikem, tik jachta plaukem nardyt ir motor safari kanjone emem. gyvenom salia intercontinantalio (Marriot musu vadinosi), buvom vakare ir intercontinentalio kieme pavaiksciot, tai mums nelabai ten patiko, kazkaip tamsu, tuscia, bet daugiau nieko nei gero nei blogo negaliu apie ji pasakyt,o ten kitoje musu viesbucio puseje buvo Sofitel viesbutis, tai mums patiko labiau, rifas irgi labiau i kaire nuo Intercontinentalio, link Sofitelio. Mes skridom is lenkijos, tai ten tiesioginis skrydis i Taba. Klauskit jei kas dar domina.
Atsakyti
Mes i taba irgi is lenkijos skrendam. O i intercontinentali gera kaina pasiule, tai nusprendem pabandyti. Man svarbu keliauti tongue.gif manau turistams turetu buti gana saugu. Su vaikuciais plauket jachta?
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2013 02 20, 19:42)
Pabandysiu apginti Taba  biggrin.gif  mes buvom 2012 gruodzio 5-12 Taboje, neramumu nematem, ekskursijos vyko ir i Izraeli, ir i Jordanija. Isvykimas 6 ryte, grizimas 21 vakare, buvom su 2 vaikais, tai susilaikem, tik jachta plaukem nardyt ir motor safari kanjone emem. gyvenom salia intercontinantalio (Marriot musu vadinosi), buvom vakare ir intercontinentalio kieme pavaiksciot, tai mums nelabai ten patiko, kazkaip tamsu, tuscia, bet daugiau nieko nei gero nei blogo negaliu apie ji pasakyt,o  ten kitoje musu viesbucio puseje buvo Sofitel viesbutis, tai mums patiko labiau, rifas irgi labiau i kaire nuo Intercontinentalio, link Sofitelio. Mes skridom is lenkijos, tai ten tiesioginis skrydis i Taba. Klauskit jei kas dar domina.

Gal kalbejote su buvusiais siose ekskrsijose?
Kokie ispudziai? jordainjoj bei Izraelyje.
Papildyta:
QUOTE(paulinada @ 2013 02 20, 20:45)
Mes i taba irgi is lenkijos skrendam. O i intercontinentali gera kaina pasiule, tai nusprendem pabandyti. Man svarbu keliauti  tongue.gif  manau turistams turetu buti gana saugu. Su vaikuciais plauket jachta?

Mes buvom Taboje Hyat regency nusiziureja.
Sofitelis dar neblogas ax.gif
Tol svarstem, abejojom, rinkom info, kol suzinojom apsisprende, kad atsauke skrydzius doh.gif
Po to teko viska per nauja rinktis Sharme
Vel informacija rinkom... kol issirinkom Iberotel Club fanara unsure.gif
Atsakyti
nezinau, man kaip mamai vaiku krykstavimas tikrai nekelia jokio pykcio biggrin.gif
daugiau girti poilsiautojai

o as buvau vienam viesbutyje kemere, tai jis kaip ir seimyninis, bet turi sodeli tik suaugusiems wub.gif aisku is poros sav pabuvau tik viena popiete, bet tikrai pasirelaksavau thumbup.gif bet visas atostogas taip praleist nenoreciau lotuliukas.gif man per tylu ir per rimta viskas. vaizdas toks: joga uzsiimineja dalis poilsiautoju, kiti knygas skaito, klasikine muzika. nu pora val per diena, ne daugiau
Atsakyti
o kas buvot Izraely,patarkit ar verta ta kelione pirkti? Juk kelias tolimas kaina nemaza, relaiai gauni kelias valandas Izraely tik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola10: 21 vasario 2013 - 08:13
QUOTE(paulinada @ 2013 02 20, 21:45)
Mes i taba irgi is lenkijos skrendam. O i intercontinentali gera kaina pasiule, tai nusprendem pabandyti. Man svarbu keliauti  tongue.gif  manau turistams turetu buti gana saugu. Su vaikuciais plauket jachta?

Taip, su vaikais, maziukas musu tai nenarde, bet mums pasiseke, nes jachtoj buvo vienas rusas, kuris irgi nenarde, tai vaika priziurejo, kol mes plaukiojom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 02 20, 17:16)
2 metų vaiko tikrai nesiveščiau  į  Izraelį  schmoll.gif  Bet čia tik mano nuomonė  4u.gif

mes tik dėl Izraelio skrendam į Šarmą, nes vyresnysis sūnus užsimanė dovanos gimtadieniui - pamatyt negyvąją jūrą doh.gif ten važiuosim su 1 metų vaiku - bet vaikas vaikui nelygus, manoji per savo metus gyvenimo jau automobiliu prasimaskatavo 25 000 kilometrų smile.gif
Atsakyti