Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(jola10 @ 2013 02 20, 10:02)
sveikos,

gal kuri gali patart , kas buvo Šarm el Šeike, is kokiu agenturu, vietiniu saugu ir nebrangu ekskursijas pirkti? Gyvensim Royal Grand Šarm viesbuty.

ačiukas:)

Tikrai merginos Laaabai reikia jusu patarimu ax.gif
ar siulo i Jordanija keliones su nakvyne kartu su Izraeliu pvz.
Nereiketu tada riedet toki ilga kelia 2 kartus. blush2.gif
I Taba neskrenda, tai teko Sharma rinktis del siu kelioniu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 02 20, 10:45)
Užskaitau viešbučius tik suaugusiems, net ir Egipte tokių yra. Bet važiuoti į šeimoms skirtą viešbutį ir paskui piktintis vaikų keliamu erzeliu - kvaila..

Uzskaitau ir as drinks_cheers.gif
Nevisi tie vaikai tokie jau nepakenciami thumbup.gif (musiskiai tikrai savo vietoj, nezyzia ir negadina aplinkiniams gyvenimo mirksiukas.gif )
Bet pavalgyt, kai niekas nezviegia salia tai irgi thumbup.gif
Mes taip pat saviskius si kart paliekam drinks_cheers.gif
Sazines graziami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jola10 @ 2013 02 20, 10:02)
sveikos,

gal kuri gali patart , kas buvo Šarm el Šeike, is kokiu agenturu, vietiniu saugu ir nebrangu ekskursijas pirkti? Gyvensim Royal Grand Šarm viesbuty.

ačiukas:)

Rašiau jau, kad Šarme ekskursijas organizuoja Irina, visi ją giria.
http://www.allsharm.com/
Atsakyti
Ar jūs kelioninį lygintuvą savo vežatės, nes man atrodo kambaryje nėra?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2013 02 20, 11:30)

Aš vežuosi blush2.gif
Atsakyti

Geriau įsimest vandens purkštuvą, arba, jei turite - vertikalų garų lygintuvą, jis nedidelis, efektas - puikus wink.gif
Atsakyti
Gal kas mane patikslins,ar as nieko nemaisau,kad pas SM nare Breta galima kreptis del keliones pirkimo? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 20, 12:01)
Gal kas mane patikslins,ar as nieko nemaisau,kad pas SM nare Breta galima kreptis del keliones pirkimo? ax.gif  4u.gif

Tikrai taip , labai rekomenduoju kreiptis pas Breta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 02 19, 23:52)
užtikau "perliuką" "Во общем ведите себя по наглее и через два дня бедуины будут в попу целовать , а если мямлить как бабы то отдых будет кошмаром. " - tokių prisiskaito patarimų, taip ir elgiasi...

o siaube... cool.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 20, 11:01)
Gal kas mane patikslins,ar as nieko nemaisau,kad pas SM nare Breta galima kreptis del keliones pirkimo? ax.gif  4u.gif

taip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 20 vasario 2013 - 11:05
QUOTE(ramimama @ 2013 02 20, 11:03)
Tikrai taip , labai rekomenduoju kreiptis pas Breta  thumbup.gif

QUOTE(-luka- @ 2013 02 20, 11:04)
o siaube...  cool.gif
taip  thumbup.gif

aciu, o gal galit man i AZ kas jos mob.numeriuka imest,nes i laiskuti neaisku kada atsakys... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Niekad neteko matyti kambari lygintuvo ,nebent galima issinuomoti viesbuti g.gif as isigijau senukuose kelionini mini lygintuva visur vezuosi jis mazas , lengvas ir net su garais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 20, 11:06)
aciu, o gal galit man i AZ kas jos mob.numeriuka imest,nes i laiskuti neaisku kada atsakys... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 20, 12:01)

Taip, mes pirkom pas Bretą 4u.gif Labai malonus bendravimas, esame patenkinti. Tik kas pirks keliones per Novaturą, informuoju, kad Egipto vizas ant pasų jums uždės ne Vilniaus oro uoste (kaip Teztour), o Egipte.
Atsakyti