Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Nenusivylėm, viskas buvo liuks - aptarnavimas, maistas (tik bėda, kad dabar teks dirbt, kad vėl sugrįžt į savas formas), švara, tvarka, teritorija.. thumbup.gif Personalas ten šneka mažiausiai trim kalbom be problemų - angliškai, vokiškai, rusiškai. Dėl italų prancūzų nesu tikra. Rusai nevargino, kambariuose naktimis nešėlo, o ten, kur jie šėlo (vakarinėse programose) - nesigirdėjo, nes gyvenom su langais į kitą pusę.
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 02 19, 21:04)
Siaip rinkomes ne patys internete, bet agenturoje toki varianta pasiule. Bet agentura atstovauja Tez Toura.

na, man čia įtartinai atrodo...dar pasidomėkit rimčiau...lėktuvas dėl jūsų tikrai nekils...skrydžių datos yra tiek teztour tiek Novaturo puslapiuose, ir jei neatitinka, tai reiktų gerai patikrinti agentūros veiklos rezultatus...mus kartelį su Star1hollidays kai išmaudė, tai dabar labai atsakingai viską tikrinam
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 02 19, 11:53)
aš paprastai atsiliepimus žiūriu tripadvisor. kai rinkausi viešbutį, net excell lentelę buvau pasidarius, vidurkį gerumo išsivedus biggrin.gif
apie rusus atskira istorija: jie nemėgsta anglų, nemėgsta vokiečių, nemėgsta vienas kito, nemėgsta,jei jiems kas žodį ne rusiškai pasako, jei degtinė baigiasi anksčiau, nei jiems išgert norisi biggrin.gif )

drinks_cheers.gif

bet su anglais irgi atsargiai. nes jie duoda tipsu, tai jiems aptarnavimas aukstesnis. jeigu nesiruosiat duoti - tai neaisku

mes sakem vakarais bandysim koki berniuka issirinkt, kur kokteiliukus daro ax.gif paziuresim, ar pasiteisina.
Atsakyti
mes skrisim su pilnu lėktuvu ukrainiečių iš Kijevo smile.gif sakėm jei ką, apsimesim, kad rusiškai nesuprantam ir nekalbam biggrin.gif
o šiaip, ieškodama sau kelionės, kapsčiausi nemažai internete. nebrangios slavams kelionės, už tai ir jaučiasi visagaliai ten nuvažiavę. skaitau atsiliepimus apie savo viešbutį, užtikau "perliuką" "Во общем ведите себя по наглее и через два дня бедуины будут в попу целовать , а если мямлить как бабы то отдых будет кошмаром. " - tokių prisiskaito patarimų, taip ir elgiasi...
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 02 20, 00:52)
mes skrisim su pilnu lėktuvu ukrainiečių iš Kijevo smile.gif sakėm jei ką, apsimesim, kad rusiškai nesuprantam ir nekalbam biggrin.gif
o šiaip, ieškodama sau kelionės, kapsčiausi nemažai internete. nebrangios slavams kelionės, už tai ir jaučiasi visagaliai ten nuvažiavę. skaitau atsiliepimus apie savo viešbutį, užtikau "perliuką" "Во общем ведите себя по наглее и через два дня бедуины будут в попу целовать , а если мямлить как бабы то отдых будет кошмаром. " - tokių prisiskaito patarimų, taip ir elgiasi...

o aš radau, rusės komentarą, kuriam ji pataria kalbėti angliškai ir elgtis su vietiniais pagarbiai, tai jos komentaras buvo taip kitų rusų sudirbtas...su keiksmažodžiais ir pan...rusai visur rusai,ir pagarba, jiems nesuprantamas fenomenas biggrin.gif
Atsakyti
asmeniškai aš pati nesu užsirovus ant konfliktinių rusų (nors keliaujam tikrai daug, gyvenam rusakalbėj aplinkoj). taip, krovimas į lėkštes kalnais, gėrimas prie baro ir triukšmo kėlimas - čia jau nepaneigsi smile.gif bet šiaip man jie per atostogas netrukdo, aš galiu "išsijungti" ir tiesiog jų nematyti.
kelis kartus man atostogas gerokai pagadinę yra vokiečiai doh.gif Turkijoj prie viešo baseino tešlos gabalas (negaliu kitaip pavadinti) su pincetu kasdien rakinėdavosi plaukus tarp šlaunų. vaizdas vimdantis.
Kretoj vokiečių pora pastoviai bambėdavo ant visų be išimties vaikų, stilium "aš moku TOKIUS PINIGUS už poilsį, o ne pabuvimą vaikų darželyje" (nors viešbutis šeimyninis, su vandens parku, vaikų programom ir t.t - na tikrai ne pensionas diedukams). demonstratyviai nelipdavo į liftą, jei jame važiuodavo kas nors su vaikais.
bet vėlgi, pasaulis margas, visų tautų atstovų galima rast ir gerų, ir blogų. Rusija pati iš savęs laaaaabai marga, o tuos išsišokėlius greičiausiai gi ir pastebi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 02 20, 00:52)
užtikau "perliuką" "Во общем ведите себя по наглее и через два дня бедуины будут в попу целовать , а если мямлить как бабы то отдых будет кошмаром. " - tokių prisiskaito patarimų, taip ir elgiasi...

Nu tikrai doh.gif nėra ko tada stebėtis, kad jie taip nepagarbiai elgiasi g.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kuri gali patart , kas buvo Šarm el Šeike, is kokiu agenturu, vietiniu saugu ir nebrangu ekskursijas pirkti? Gyvensim Royal Grand Šarm viesbuty.

ačiukas:)
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 02 20, 02:10)
Kretoj vokiečių pora pastoviai bambėdavo ant visų be išimties vaikų, stilium "aš moku TOKIUS PINIGUS už poilsį, o ne pabuvimą vaikų darželyje" (nors viešbutis šeimyninis

Kretoj man teko "laimė" susipažinti su analogiška leituvių pora. Labai įdomia - moteriškė visiška anoreksikė (neperdedu, vaizdelis šiurpus), o vyras - labai nutukęs, irgi neperdedu. Viešbutis, kuriame ilsėjomės, buvo skirtas šeimai, su vaikų baseinu, nepaisant to, minėta porelė pradėjo man reikšt pretenzijas iš serijos, "mes SAVO vaikus tai palikom namie, tookius pinigus mokėjom, o dabar jūsų vaiaki prei baseino krykštauja". biggrin.gif doh.gif Kas įdomiausia, kd Kretoje kas antras viešbutis skirtas tik suaugusiems, bet ne, sunku buvo tokį pasirinkti.
Atsakyti
Mūsų viešbutyje, Titanic Beach Spa & Aqua Park, tai į vieną restoraną neįleisdavo su vaikais. Iš pradžių nesupratau KODĖL??? blink.gif Bet kai patekom ten vieniems pusryčiams (atitrūkę nuo savo vaikų) - tapo viskas aišku - ramybė ir jokio erzelio aplinkui biggrin.gif
Atsakyti
Užskaitau viešbučius tik suaugusiems, net ir Egipte tokių yra. Bet važiuoti į šeimoms skirtą viešbutį ir paskui piktintis vaikų keliamu erzeliu - kvaila..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 02 20, 09:45)
Užskaitau viešbučius tik suaugusiems, net ir Egipte tokių yra. Bet važiuoti į šeimoms skirtą viešbutį ir paskui piktintis vaikų keliamu erzeliu - kvaila..

drinks_cheers.gif
Atsakyti