Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ernesta @ 2013 02 19, 17:39)
Į  Šarm El Šeiche kovo 10 d. skrydis  blush2.gif

Taip, ir per tezus nėra 9 n, yra 10.
Per Novaturą yra kovo 11 d. 9 n., bet Melia Sinai viešbučuio nėra g.gif
Atsakyti
mes šiandien pagaliau sumokėjom pinigėlius, tai jau tikrai reikės važiuot (vyras darboholikas, niekaip nesusitaiko su mintim, kad jam reikia atostogų biggrin.gif ) liko nepilnos 2 savaitės thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau Lietuvoj. Small planet lėktuvai man labai patinka (skraidyt tenka nemažai) - labai gera komanda. Kiek kartų teko skristi, tiek puikiai, švelniai nusileidžia, nebūna tokių niuansų kaip itin neaiški piloto artikuliacija ar painiojimasis, kur skrendam ar kada nusileisim doh.gif

Kažkas klausė dėl dolerių - aš juos išsikeičiau jau Lt, smulkiom kupiūrom. Vieninteliame prekybcentryje Senzomal negalima buvo atsiskaityti doleriais, bet ten šalia bankomatas, galima išsikeisti.

Viešbutis labai patiko thumbup.gif , viskas super.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 02 19, 20:15)
Mes jau Lietuvoj. Small planet lėktuvai man labai patinka (skraidyt tenka nemažai) - labai gera komanda. Kiek kartų teko skristi, tiek puikiai, švelniai  nusileidžia, nebūna  tokių niuansų kaip itin neaiški piloto artikuliacija ar painiojimasis, kur skrendam ar kada nusileisim  doh.gif

Kažkas klausė dėl dolerių - aš juos išsikeičiau jau Lt, smulkiom kupiūrom. Vieninteliame prekybcentryje Senzomal negalima buvo atsiskaityti doleriais, bet ten šalia bankomatas, galima išsikeisti.

Apie viešbutį gal kąnors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 02 19, 21:15)
Mes jau Lietuvoj. Small planet lėktuvai man labai patinka (skraidyt tenka nemažai) - labai gera komanda. Kiek kartų teko skristi, tiek puikiai, švelniai  nusileidžia, nebūna  tokių niuansų kaip itin neaiški piloto artikuliacija ar painiojimasis, kur skrendam ar kada nusileisim  doh.gif

Įkelkit kokių nuotraukų 4u.gif Jau taip pasiilgau Egipto, norisi bent į nuotraukas paspoksoti bigsmile.gif
Atsakyti
as ir nesupykciau del keletos nuotrauku akis paganyti smile.gif
Atsakyti
Pickalbatros resort and spa palace, ne pačioj Hurgadoj, ant jūros kranto. Kadangi beveik visą laiką tik viešbuty ir prasėdėjom (ketvirtas kartas Egipte, šįsyk skridom ramiam tingiam poilsiui), tai galiu pasakot daug ir nuobodžiai smile.gif

Galvoju didesnę dįl nuotraukų sumest į atskirą temą, kam bus įdomu, pasižiūrės. O čia bandysiu kuo glausčiau. Kambariai ten skirstomi į dvi kategorijas - su vaizdu, už kurį reikia primokėti (oficialus kainynas registratūroje, 10 dolerių/para ) ir be vaizdo, už kurį mokėti nereikia. Patys kambariai visur vienodi. Mūsų kambarys "be vaizdo" bigsmile.gif
(į šalimais esančio Albatros beach viešbučio, kurio kalneliais ir baseinu su džakuzi galėjome naudotis):

user posted image

Gyvendami kambaryje "su vaizdu" žmonės skundėsi, kad naktimis ten triukšminga ir sunku užmigt.

Vidinė viešbučio teritorija iš terasos, kurioje gerdavome skanią įvairių rūšių kavą:

user posted image

Labai šiltas vaikų baseinas (į kadrą papuolusią moteriškę su bikiniu iškirpau..):

user posted image

Irgi ganėtinai šiltas suaugusių baseinas:

user posted image

Teritorijos dalis:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2013 02 19, 17:42)
Taip, ir per tezus nėra 9 n, yra 10.
Per Novaturą yra kovo 11 d. 9 n., bet Melia Sinai viešbučuio nėra g.gif

Siaip rinkomes ne patys internete, bet agenturoje toki varianta pasiule. Bet agentura atstovauja Tez Toura.
Atsakyti
Iiilgas pontonas:

user posted image

Jo viduryje - "baseinas"/žuvyčių šėrykla (bandelėmis iš pusryčių meniu):

user posted image

Bandžiau mobiliaku viršvandens pagauti, kas ten maitinasi:

user posted image

Gaila, pačioje jūroje nuo ppntono visos faunos neturėjau galimybės nufotografuot. Ten yra rifiukas, ir plaukiojant su bandele rankoje, suplaukia TIEK visko, ir mažų, ir didelių...O ypač, kai vėjuota (ir banguota) - ramią dieną daugiau nei pusė grožybių išnyko.

Irgi susigundė bandele biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na viesbuciu manau tikrai nenusivylet thumbup.gif
O mums dar ilgokai laukti iki balabdzio10 unsure.gif
Bet smagu, kad dar yra ko laukti ax.gif
Beja niekas taip ir neatsake i mano kalusima.
Nejaugi niekas nevaziavot prie Negyvos juros?
Gal apsviesit apie ten prekiaujamus kosmetinius kremus, medikamentinius preparatorius? kainas bei kokybe rolleyes.gif
Atsakyti
Kas mane nustebino - labai daug rusų. Mūsų viešbuty - beveik vieni rusai. Vaikų klubas visiškai rucifikuotas. Ar anksčiau jų mažiau buvo, ar teisog "ne tuos" viešbučius rinkdavomės - nežinau..

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 02 19, 21:25)
Kas mane nustebino - labai daug rusų. Mūsų viešbuty - beveik vieni rusai. Vaikų klubas visiškai rucifikuotas. Ar anksčiau jų mažiau buvo, ar teisog "ne tuos" viešbučius rinkdavomės - nežinau..

Rusu pakanka visur.
Jei geras maistas, neblogas viesbutis su AI, neignoruoja ju darbuotojai, tai pilna...
Maziau gal renkasi maziau * turincius ar HB, sistemas turincius viesbucius
O 5* su AI, tiesiog bujoja jie ten cool.gif
keista atsiliepima apie sharmo Melia Sinai skaiciau.
Anglai rase, kad jautesi ignoruojami ten. Sake darbuotojai bendrauja rusiskai.
Zmones nei italiskai nei angliskai nesusikalbejo blink.gif
I toki, tai tikrai suabejociau ar vaziuot jei reiktu rinktis g.gif
Grazios foto thumbup.gif
Tikiuosi nenusivylete? Rusai labai nevargino? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 19 vasario 2013 - 20:38