Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

[quote=daluzenik,2013 02 18, 12:47]
Turiu klausima:
gal geletumet apsviest kas esat buve Jordanijoj prie Negyvosios juros.Ka galima ten nusipirkti keliones metu ?kokiu geru kremu pigiau? g.gif
Ar prekiauja ten gera kosmetika ar gydomaisiais preparatais ar verta pirkti kokios kainos, kokybe?
[/quote]
Gal kas nors galetu atsakyt? ax.gif g.gif
[/quote]

mane ir domintu apie Jordanija ir Negyvoji jura blush2.gif
Atsakyti
o sharme koki agenta rekomenduotumet?
mums geros 5 sav liko thumbup.gif

o siaip tokiu, kaip prieskoniu yra? nes mes prisivezam is siltu krastu metams, tokiu astresniu, mmm skanumelis. ka siaip rekomenduotumet lauktuvems? gal tas medus visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2013 02 18, 21:31)
aisku ,tik pas mus tiek dabar pridrebe sniego,kad su kedukais nebarbristume doh.gif na bet teks biggrin.gif
mes skrendame su smail planet kompanijos lektuvu,tai pasiskaiciau komentaru kad nekokie liektuvai  sulopyti ir seni blink.gif gal kas skridote kaip ten istikruju? g.gif

Tikrai ne boeingas schmoll.gif lotuliukas.gif
Senas ir prastas lektuvas. I Egipta kitoki uzsakomais reisais neskrenda.
Bet reikia tiketis, kad bent techniskai su jais ten viskas gerai.
Kiek teko skrist, pasiekem tiksla.
Oro tai tikrai kazkaip truksta man ten jame g.gif
Kaip merginos Hurgadoje?
Kalbejau su drauge, jos giminaitis ilsejosi ten, tai sake, kad is viesbucio del turistu saugumo niekur neleido iseit?
Tik nepaklausiau ar pacioj Hurgadoj ir viesbucio nepaklausiau kokiam buvo.
Ar gali but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 18, 23:25)
Kalbejau su drauge,  jos giminaitis ilsejosi ten, tai sake, kad is viesbucio del turistu saugumo niekur neleido iseit?
Ar gali but?  g.gif

blink.gif unsure.gif NEGAZDINK... Sunus neperseniausiai pakilo link Hurgados, veliau turesiu tiesioginiu ziniu, bet dabar ko tais neramu pasidare unsure.gif

beje, gal zinot kaip su skrydziu registravimu? i prieki tai uzsiregistravo ir vietas pasirinko...o kaip skrendant atgal? g.gif @
Atsakyti
vat ir man klausimas i prieki tai uzsiregistruoti gali o kaip atgal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 18, 23:25)
Kalbejau su drauge,  jos giminaitis ilsejosi ten, tai sake, kad is viesbucio del turistu saugumo niekur neleido iseit?
Ar gali but?  g.gif

blink.gif negi vel scenarijus kartojasi??? Specialiai pirkom viesbuti centre, nes man patinka po miesta vaikstineti, i tolimiausius uzkaborius nueiti ir negi vel negalesim kaip pries 2 metus g.gif Butu nefainai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2013 02 18, 21:31)
aisku ,tik pas mus tiek dabar pridrebe sniego,kad su kedukais nebarbristume doh.gif na bet teks biggrin.gif
mes skrendame su smail planet kompanijos lektuvu,tai pasiskaiciau komentaru kad nekokie liektuvai  sulopyti ir seni blink.gif gal kas skridote kaip ten istikruju? g.gif

normalus man tas lektuvas nei oro truksta nei ka bent jau man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2013 02 19, 09:18)
vat ir man klausimas i prieki tai uzsiregistruoti gali o kaip atgal?  g.gif

atgal vietoj oro uoste uzsiregistruos juk pries skrydi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2013 02 19, 09:18)
blink.gif negi vel scenarijus kartojasi??? Specialiai pirkom viesbuti centre, nes man patinka po miesta vaikstineti, i tolimiausius uzkaborius nueiti ir negi vel negalesim kaip pries 2 metus  g.gif Butu nefainai  cool.gif

kur norejai ten ejai ir kada norejai smile.gif viestutis paciam centre buvo smile.gif gryzom pries savaite mes is hurgados smile.gif ir i kaira veza ekskursijas, perdetos tos kalbos ten kad nesaugu ar neramumai kokie... smile.gif
Atsakyti
kiek zinau pries skrydi oro uoste neleidzia uzserezervuoti vietu lektuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 18, 21:15)
Aš tai nesirengiu kailiniais, o velkuosi nestorą striukytę, megztinį, kuriuos, reikalui esant, galėčiau panaudoti ir Egipte. Žieminių batų taip pat nesidedu, o maunuosi kedus arba ilgus vasarinius batus su storesne kojine  smile.gif  Vaikus rengiu tokiu pačiu principu. Tačiau kailinius palieku automobilio bagažinėje, nes kartais gryžus žiemą iš šiltų kraštų labai norisi apsivilkti ką nors labai šilto  smile.gif  4u.gif

Aš irgi taip darau biggrin.gif

Vakar buvau sutikus pažįstamą ji tik ką grįžo iš Hurgados, tai jie ir Kaire buvo ir nacionaliniams muziejuje ir prie piramidžių biggrin.gif
Atsakyti
Susiruošėm pirmą kartą į Egiptą, į Šarmą. Viešbutis Melia Sinai. Gal kokių atsiliepimų kas turite? Teko skaityti tik rusiškuose puslapiuose, tai rusai neypatingai gerai vertina. Aprašyme rašo, kad 25 km iki senamiesčio. Įdomu, ar kursuoja autobusai?
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 02 19, 10:43)
Susiruošėm pirmą kartą į Egiptą, į Šarmą. Viešbutis Melia Sinai. Gal kokių atsiliepimų kas turite? Teko skaityti tik rusiškuose puslapiuose, tai rusai neypatingai gerai vertina. Aprašyme rašo, kad 25 km iki senamiesčio. Įdomu, ar kursuoja autobusai?

aš paprastai atsiliepimus žiūriu tripadvisor. kai rinkausi viešbutį, net excell lentelę buvau pasidarius, vidurkį gerumo išsivedus biggrin.gif
apie rusus atskira istorija: jie nemėgsta anglų, nemėgsta vokiečių, nemėgsta vienas kito, nemėgsta,jei jiems kas žodį ne rusiškai pasako, jei degtinė baigiasi anksčiau, nei jiems išgert norisi biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2013 02 19, 10:43)

Kursuoja ir mikriukai, ir taxi, ir is viesbuciu veza, tik is pastaruju vaziuojant kainos buna didokos, Kai kurie viesbuciai ir uz dyka veza.
Atsakyti