[quote=daluzenik,2013 02 18, 12:47]
Turiu klausima:
gal geletumet apsviest kas esat buve Jordanijoj prie Negyvosios juros.Ka galima ten nusipirkti keliones metu ?kokiu geru kremu pigiau?
Ar prekiauja ten gera kosmetika ar gydomaisiais preparatais ar verta pirkti kokios kainos, kokybe?
[/quote]
Gal kas nors galetu atsakyt?
[/quote]
mane ir domintu apie Jordanija ir Negyvoji jura
o sharme koki agenta rekomenduotumet?
mums geros 5 sav liko
o siaip tokiu, kaip prieskoniu yra? nes mes prisivezam is siltu krastu metams, tokiu astresniu, mmm skanumelis. ka siaip rekomenduotumet lauktuvems? gal tas medus visai nieko
mums geros 5 sav liko
o siaip tokiu, kaip prieskoniu yra? nes mes prisivezam is siltu krastu metams, tokiu astresniu, mmm skanumelis. ka siaip rekomenduotumet lauktuvems? gal tas medus visai nieko
QUOTE(kreizzy @ 2013 02 18, 21:31)
aisku ,tik pas mus tiek dabar pridrebe sniego,kad su kedukais nebarbristume na bet teks
mes skrendame su smail planet kompanijos lektuvu,tai pasiskaiciau komentaru kad nekokie liektuvai sulopyti ir seni gal kas skridote kaip ten istikruju?
mes skrendame su smail planet kompanijos lektuvu,tai pasiskaiciau komentaru kad nekokie liektuvai sulopyti ir seni gal kas skridote kaip ten istikruju?
Tikrai ne boeingas
Senas ir prastas lektuvas. I Egipta kitoki uzsakomais reisais neskrenda.
Bet reikia tiketis, kad bent techniskai su jais ten viskas gerai.
Kiek teko skrist, pasiekem tiksla.
Oro tai tikrai kazkaip truksta man ten jame
Kaip merginos Hurgadoje?
Kalbejau su drauge, jos giminaitis ilsejosi ten, tai sake, kad is viesbucio del turistu saugumo niekur neleido iseit?
Tik nepaklausiau ar pacioj Hurgadoj ir viesbucio nepaklausiau kokiam buvo.
Ar gali but?
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 18, 23:25)
Kalbejau su drauge, jos giminaitis ilsejosi ten, tai sake, kad is viesbucio del turistu saugumo niekur neleido iseit?
Ar gali but?
Ar gali but?
NEGAZDINK... Sunus neperseniausiai pakilo link Hurgados, veliau turesiu tiesioginiu ziniu, bet dabar ko tais neramu pasidare
beje, gal zinot kaip su skrydziu registravimu? i prieki tai uzsiregistravo ir vietas pasirinko...o kaip skrendant atgal? @
vat ir man klausimas i prieki tai uzsiregistruoti gali o kaip atgal?
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 18, 23:25)
Ar gali but?
Ar gali but?
negi vel scenarijus kartojasi??? Specialiai pirkom viesbuti centre, nes man patinka po miesta vaikstineti, i tolimiausius uzkaborius nueiti ir negi vel negalesim kaip pries 2 metus Butu nefainai
QUOTE(kreizzy @ 2013 02 18, 21:31)
aisku ,tik pas mus tiek dabar pridrebe sniego,kad su kedukais nebarbristume na bet teks
normalus man tas lektuvas nei oro truksta nei ka bent jau man
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2013 02 19, 09:18)
vat ir man klausimas i prieki tai uzsiregistruoti gali o kaip atgal?
atgal vietoj oro uoste uzsiregistruos juk pries skrydi
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2013 02 19, 09:18)
negi vel scenarijus kartojasi??? Specialiai pirkom viesbuti centre, nes man patinka po miesta vaikstineti, i tolimiausius uzkaborius nueiti ir negi vel negalesim kaip pries 2 metus Butu nefainai
kur norejai ten ejai ir kada norejai viestutis paciam centre buvo gryzom pries savaite mes is hurgados ir i kaira veza ekskursijas, perdetos tos kalbos ten kad nesaugu ar neramumai kokie...
kiek zinau pries skrydi oro uoste neleidzia uzserezervuoti vietu lektuve
QUOTE(JolaManta @ 2013 02 18, 21:15)
Aš tai nesirengiu kailiniais, o velkuosi nestorą striukytę, megztinį, kuriuos, reikalui esant, galėčiau panaudoti ir Egipte. Žieminių batų taip pat nesidedu, o maunuosi kedus arba ilgus vasarinius batus su storesne kojine Vaikus rengiu tokiu pačiu principu. Tačiau kailinius palieku automobilio bagažinėje, nes kartais gryžus žiemą iš šiltų kraštų labai norisi apsivilkti ką nors labai šilto
Aš irgi taip darau
Vakar buvau sutikus pažįstamą ji tik ką grįžo iš Hurgados, tai jie ir Kaire buvo ir nacionaliniams muziejuje ir prie piramidžių
Susiruošėm pirmą kartą į Egiptą, į Šarmą. Viešbutis Melia Sinai. Gal kokių atsiliepimų kas turite? Teko skaityti tik rusiškuose puslapiuose, tai rusai neypatingai gerai vertina. Aprašyme rašo, kad 25 km iki senamiesčio. Įdomu, ar kursuoja autobusai?
QUOTE(jupa @ 2013 02 19, 10:43)
Susiruošėm pirmą kartą į Egiptą, į Šarmą. Viešbutis Melia Sinai. Gal kokių atsiliepimų kas turite? Teko skaityti tik rusiškuose puslapiuose, tai rusai neypatingai gerai vertina. Aprašyme rašo, kad 25 km iki senamiesčio. Įdomu, ar kursuoja autobusai?
aš paprastai atsiliepimus žiūriu tripadvisor. kai rinkausi viešbutį, net excell lentelę buvau pasidarius, vidurkį gerumo išsivedus
apie rusus atskira istorija: jie nemėgsta anglų, nemėgsta vokiečių, nemėgsta vienas kito, nemėgsta,jei jiems kas žodį ne rusiškai pasako, jei degtinė baigiasi anksčiau, nei jiems išgert norisi )
QUOTE(jupa @ 2013 02 19, 10:43)
Kursuoja ir mikriukai, ir taxi, ir is viesbuciu veza, tik is pastaruju vaziuojant kainos buna didokos, Kai kurie viesbuciai ir uz dyka veza.