Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ernesta @ 2013 02 17, 15:13)
Mes tai visada LT  išsikeičiam, g.gif taip pat užsisakau iš aksto smulkios valiutos  biggrin.gif

mes taip pat vežamės dolerius, o kiek reikia prekėms keičiam valiutos keitykloj viešbuty, susimokėt už prekes (fiksuotom kainom) geriau jų valiuta, nes pardavėjai, sau naudingesnį kursą skaičiuoja..o aišku, kur derybų objektas, tai tinka ir doleriukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 17, 16:08)
mes taip pat vežamės dolerius, o kiek reikia prekėms keičiam valiutos keitykloj viešbuty, susimokėt už prekes (fiksuotom kainom) geriau jų valiuta, nes pardavėjai, sau naudingesnį kursą skaičiuoja..o aišku, kur derybų objektas, tai tinka ir doleriukai smile.gif

Mes jų valiutos išsikeitėm oro uoste, o daugiau doleriais atsiskaitinėjom ax.gif
Atsakyti
sveikutes
gal kas buvot,gal galit atsakyti,kaip egipte orai 6men.
bijau,kad nebutu labai karsta:)
Atsakyti
Na va, ir mes jau po keliones. Oras thumbup.gif Vakare vesoka, bet tikrai nesalta. Buvo tik viena diena vejuots, bet vistiek maudemes (baseine, deginomes).

Kas vaziuojat i Hurgada labai rekomenduoju Samira . Kainos pas ji mazesnes nai pas kitus vietinius, o beto mus net po centra pavedziojo, nekibo vietiniai, nes su juo ejom. O del prekiu, tai tikrai zinom, kad ne "fuflo" nupirkom, kvepalu ilgai laikosi kvapas, pirkom juoda medu, po nepilna doleri, o kitur po 2 dol. Zodziu mes labai patenkinti, ir labai siulom jei norit pigesniu kelioniu, kreiptis i ji.
Del pinigeliu, tai Samiras pasiule issikeist dolerius banke. Jei pavyzdziui jie skaiciuja uz doleri 5 ju poundus, tai banke man keite kursu 1 dol uz 6,8 poundu.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 17, 18:28)
Kas vaziuojat i Hurgada labai rekomenduoju Samira . Kainos pas ji mazesnes nai pas kitus vietinius, o beto mus net po centra pavedziojo, nekibo vietiniai, nes su juo ejom. O del prekiu, tai tikrai zinom, kad ne "fuflo" nupirkom, kvepalu ilgai laikosi kvapas, pirkom juoda medu, po nepilna doleri, o kitur po 2 dol. Zodziu mes labai patenkinti, ir labai siulom jei norit pigesniu kelioniu, kreiptis i ji.

po centra vedziojo kazkokios tai ekskursijos metu? ar siaip susitarus? kiek kainavo ta jo paslauga ax.gif
kas tas juodas medus blush2.gif g.gif
gal platesni jo siulomu ekskursiju sarasa turit su kainom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinca @ 2013 02 17, 18:59)
sveikutes
gal kas buvot,gal galit atsakyti,kaip egipte orai 6men.
bijau,kad nebutu labai karsta:)

mes buvom gegužės paskutinę savaitę, tai vanduo buvo 28, oras, pavėsy 33-35 tikrai labai karšta buvo..ant saulės neįmanoma buvo, tik į pavakarę, kai atvėsdavo galima būdavo į miestą išlėkt..
Atsakyti
Ar galima gauti viesbutyje lygintuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 17, 17:28)
Na va, ir mes jau po keliones. Oras thumbup.gif Vakare vesoka, bet tikrai nesalta. Buvo tik viena diena vejuots, bet vistiek maudemes (baseine, deginomes).

Del pinigeliu, tai Samiras pasiule issikeist dolerius banke. Jei pavyzdziui jie skaiciuja uz doleri 5 ju poundus, tai banke man keite kursu 1 dol uz 6,8 poundu.

papasakok apie viezbuti pliusus ir minusus,visus niuansus smile.gif kas kaip ir su kuom : D gali ir i AZ
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 02 17, 18:48)
po centra vedziojo kazkokios tai ekskursijos metu? ar siaip susitarus? kiek kainavo ta jo paslauga ax.gif
kas tas juodas medus blush2.gif  g.gif
gal platesni jo siulomu ekskursiju sarasa turit su kainom? ax.gif

MUMS NEKAINAVO NIEKO biggrin.gif biggrin.gif Jokios ekskursijos, jis siule eit i mecete ir t.t, bet musu tikslas buvo apsipirkti, tai jis tiesiog klause ko mums reikia ir vede i parduotuveles. kazkas sake, kad ten jo taskai, galbut, bet mes gavom preke tikrai gera ir uz gera kaina. thumbup.gif
Mane bande apgaut Abu asharoj atiduodami graza, bet samiras stovejo salia, stebejo ir tik jo deka, man bevartant rankose ju pinigus, man dadave ko buvo nedadave.

Kainos kelioniu reik jo klaust, ziurint ko norit, siaip siulyciau su juo susisiekt skype (ka as dariau) arba emailu. beje sia savaite jis sake vaziuos pas savo seima, tai gal skype ir neprisijungs.
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2013 02 17, 22:02)
papasakok apie viezbuti pliusus ir minusus,visus niuansus smile.gif kas kaip ir su kuom : D gali ir i AZ

PARASIAU
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2013 02 17, 12:34)
Skrisim kartu  ax.gif

Smagu smile.gif

QUOTE(Mupi @ 2013 02 17, 14:16)

Kokios geros prognozes,tikiuosi taip ir bus smile.gif

Reik jau pradeti krautis lagaminus, dar mazoji apsisnargliavo taip negraziai,reiks ryt lekti iki gydytoju,nes neramu siek tiek... verysad.gif
Aciu Flight uz pranesimus is tenais smile.gif O jus juros batus ten pirkote,yra viesbutyje? kaip ten su internetu?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 17, 22:31)
MUMS NEKAINAVO NIEKO biggrin.gif  biggrin.gif Jokios ekskursijos, jis siule eit i mecete ir t.t, bet musu tikslas buvo apsipirkti, tai jis tiesiog klause ko mums reikia ir vede i parduotuveles. kazkas sake, kad ten jo taskai, galbut, bet mes gavom preke tikrai gera ir uz gera kaina. thumbup.gif
Mane bande apgaut Abu asharoj atiduodami graza, bet samiras stovejo salia, stebejo ir tik jo deka, man bevartant rankose ju pinigus, man dadave ko buvo nedadave.

Kainos kelioniu reik jo klaust, ziurint ko norit, siaip siulyciau su juo susisiekt skype (ka as dariau) arba emailu. beje sia savaite jis sake vaziuos pas savo seima, tai gal skype ir neprisijungs.
Papildyta:

PARASIAU

Tai papasakokite visoms apie pliusius ir minusus.Priminkite kokiame viešbutyje buvot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 17, 19:28)
pirkom juoda medu, po nepilna doleri, o kitur po 2 dol

Mane irgi sudomino tas juodas medus, kas čia per daiktas g.gif blush2.gif
Atsakyti