Del virskinimo siame viesb is musu kompanijos niekam problemu nekilo. Patarimas skrendancioms i pickalbatros palace- is pradziu duoda kambarius su prastesniu vaizdu,jei netinka ir nori su vaizdu i baseina/jura,reikia moket 10 doleriu uz para,ten oficiali taksa. Mes nekeitem ir lb dziaugiames,nes kur su vaizdu i baseina,ten triuksmas,muzika naktimis. O pas mus tyku ramu. Beje,musu vaizdas i soda ir albatros beach viesbucio kalnelius,irgi grazus;)
QUOTE(gelyte26 @ 2013 02 16, 23:19)
Tikrai pritariu del Bretos
Oj kaip dziugu sulaukti jusu komentaro,nes antradieni isskrendame ten Labai nudziugino kad baseinai sildomi nes kai pirkome,sake,kad niekur egipte nesildomi... O kokia temperatura mazdaug vakare,oj kaip nesinori tu striukiu
Oj kaip dziugu sulaukti jusu komentaro,nes antradieni isskrendame ten Labai nudziugino kad baseinai sildomi nes kai pirkome,sake,kad niekur egipte nesildomi... O kokia temperatura mazdaug vakare,oj kaip nesinori tu striukiu
Skrisim kartu
Antrad isleidziu sunu su seneliais i Egipta, jau pasimeciau del rubu ytariu reik daugiau siltesniu tada det, jei taip vejuota
QUOTE(gelyte26 @ 2013 02 17, 12:04)
As tik misinuka planavau isideti,pries miega geria... O daugiau niko neplanuoju,nes tu uzpilamu kosiu nevalgo, pirktiniu mesiniu ir kt. nelabai esu davusi,bet irgi nelabai... Siaip ji jau pilnai valgo su mumis,tai planuojame ir ten taip valgyti,tikiuosi nebus dideliu bedu su pilvukais...
man tai tik dėl mėsos jų nerimas...sakiau išvirsiu mėsytės, užšaldysiu, dar į šaltkrepšį įdėsiu pora šaldymo elementų, tikrai nesuges...maniškė, tai jau karvės pieną geria...reiks mišinuką pirkt, tik nežinau kokį, gal galit patart?kokį jūs naudojat?
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 02 17, 13:26)
siuo metu uzkandziaujam papludimio bare,vaikai vienas su dzemperiu,kita su gilfiuku ir stora liemene,as su liemene striukine. Va tokie dabar orai. Jura silta,bet islipus labai vesu.
nuliūdinot...tikėkimės sušils
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 17, 13:49)
man tai tik dėl mėsos jų nerimas...sakiau išvirsiu mėsytės, užšaldysiu, dar į šaltkrepšį įdėsiu pora šaldymo elementų, tikrai nesuges...maniškė, tai jau karvės pieną geria...reiks mišinuką pirkt, tik nežinau kokį, gal galit patart?kokį jūs naudojat?
Papildyta:
Papildyta:
Foreca rodo siluma
http://www.foreca.co...hardaqah?tenday
O jūs dolerius vežatės LT išsikeitusios ar Egipto bankomate keičiatės, nes banke man sakė kad nėra ko čia keistis ten išsikeisite kiek reiks
Jau atsilo,deginames. Neliudekit,vis tiek tai-vasara,saule,jura,smagu. Tik kai vejas pakyla,tai vesoka.
Po pusryciu pasik.kit bandele,ant pontono yra spec "baseinelis", kuriame galima maitint zuvis-net nenardantiems vaikams yra galimybe stovint ant pontono jas matyti ir maitinti. As maitinu jau plaukiodama, vandeny,tai atplaukia daug ir ivairiu,grazu(yra rifas).
Po pusryciu pasik.kit bandele,ant pontono yra spec "baseinelis", kuriame galima maitint zuvis-net nenardantiems vaikams yra galimybe stovint ant pontono jas matyti ir maitinti. As maitinu jau plaukiodama, vandeny,tai atplaukia daug ir ivairiu,grazu(yra rifas).
QUOTE(moggie @ 2013 02 17, 13:19)
Antrad isleidziu sunu su seneliais i Egipta, jau pasimeciau del rubu ytariu reik daugiau siltesniu tada det, jei taip vejuota
reikia bitinai, mums viena diena lb saltoa pasitaike diaugiuos kad golfike ir striuke turejau
Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2013 02 17, 14:19)
O jūs dolerius vežatės LT išsikeitusios ar Egipto bankomate keičiatės, nes banke man sakė kad nėra ko čia keistis ten išsikeisite kiek reiks
mes tai issikeitem dolerius cia, o poto ten i ju valiuta viesbutije dali doleriu pasikeitem
Mes keiciames LT. geresnis kursas gaunasi.
Be to MB visada uzsisako banke is anksto $ sulkiais po 1, 5...
Baksisams palikti ar taxi
planuojam veztis $ kelionems pirkti, ir dar truputi kur reikes smulkiu.
Bankomatai isduoda ju valiuta.
Be to vietiniai labiau $ vertina, nei vietine valiuta
Turiu klausima:
gal geletumet apsviest kas esat buve Jordanijoj prie Negyvosios juros.Ka galima ten nusipirkti keliones metu ?kokiu geru kremu pigiau?
Ar prekiauja ten gera kosmetika ar gydomaisiais preparatais ar verta pirkti kokios kainos, kokybe?
Mes tai visada LT išsikeičiam, taip pat užsisakau iš aksto smulkios valiutos