Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Del virskinimo siame viesb is musu kompanijos niekam problemu nekilo. Patarimas skrendancioms i pickalbatros palace- is pradziu duoda kambarius su prastesniu vaizdu,jei netinka ir nori su vaizdu i baseina/jura,reikia moket 10 doleriu uz para,ten oficiali taksa. Mes nekeitem ir lb dziaugiames,nes kur su vaizdu i baseina,ten triuksmas,muzika naktimis. O pas mus tyku ramu. Beje,musu vaizdas i soda ir albatros beach viesbucio kalnelius,irgi grazus;)
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2013 02 16, 23:19)
Tikrai pritariu del Bretos thumbup.gif
Oj kaip dziugu sulaukti jusu komentaro,nes antradieni isskrendame ten smile.gif Labai nudziugino kad baseinai sildomi thumbup.gif  nes kai pirkome,sake,kad niekur egipte nesildomi...  O kokia temperatura mazdaug vakare,oj kaip nesinori tu striukiu smile.gif

Skrisim kartu ax.gif
Atsakyti
o del vakarines temperaturos,tai sunkunpasakyt. Silta,bet labai stiprus vejas, ir pakankamai zvarbus pojutis. Gero skrydzio ir atostogu,mes antradieni griztam;)
Atsakyti
Antrad isleidziu sunu su seneliais i Egipta, jau pasimeciau del rubu doh.gif ytariu reik daugiau siltesniu tada det, jei taip vejuota unsure.gif
Atsakyti
siuo metu uzkandziaujam papludimio bare,vaikai vienas su dzemperiu,kita su gilfiuku ir stora liemene,as su liemene striukine. Va tokie dabar orai. Jura silta,bet islipus labai vesu.
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2013 02 17, 12:04)
As tik misinuka planavau isideti,pries miega geria... O daugiau niko neplanuoju,nes tu uzpilamu kosiu nevalgo, pirktiniu mesiniu ir kt. nelabai esu davusi,bet irgi nelabai... Siaip ji jau pilnai valgo su mumis,tai planuojame ir ten taip valgyti,tikiuosi nebus dideliu bedu su pilvukais...

man tai tik dėl mėsos jų nerimas...sakiau išvirsiu mėsytės, užšaldysiu, dar į šaltkrepšį įdėsiu pora šaldymo elementų, tikrai nesuges...maniškė, tai jau karvės pieną geria...reiks mišinuką pirkt, tik nežinau kokį, gal galit patart?kokį jūs naudojat?
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 02 17, 13:26)
siuo metu uzkandziaujam papludimio bare,vaikai vienas su dzemperiu,kita su gilfiuku ir stora liemene,as su liemene striukine. Va tokie dabar orai. Jura silta,bet islipus labai vesu.

nuliūdinot...tikėkimės sušils verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra_: 17 vasario 2013 - 12:50
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 17, 13:49)
man tai tik dėl mėsos jų nerimas...sakiau išvirsiu mėsytės, užšaldysiu, dar į šaltkrepšį įdėsiu pora šaldymo elementų, tikrai nesuges...maniškė, tai jau karvės pieną geria...reiks mišinuką pirkt, tik nežinau kokį, gal galit patart?kokį jūs naudojat?
Papildyta:

nuliūdinot...tikėkimės sušils  verysad.gif

Foreca rodo siluma g.gif
http://www.foreca.co...hardaqah?tenday mirksiukas.gif
Atsakyti
O jūs dolerius vežatės LT išsikeitusios ar Egipto bankomate keičiatės, nes banke man sakė kad nėra ko čia keistis ten išsikeisite kiek reiks
Atsakyti
Jau atsilo,deginames. Neliudekit,vis tiek tai-vasara,saule,jura,smagu. Tik kai vejas pakyla,tai vesoka.
Po pusryciu pasik.kit bandele,ant pontono yra spec "baseinelis", kuriame galima maitint zuvis-net nenardantiems vaikams yra galimybe stovint ant pontono jas matyti ir maitinti. As maitinu jau plaukiodama, vandeny,tai atplaukia daug ir ivairiu,grazu(yra rifas).
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2013 02 17, 13:19)
Antrad isleidziu sunu su seneliais i Egipta, jau pasimeciau del rubu doh.gif  ytariu reik daugiau siltesniu tada det, jei taip vejuota unsure.gif

reikia bitinai, mums viena diena lb saltoa pasitaike diaugiuos kad golfike ir striuke turejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2013 02 17, 14:19)
O jūs dolerius vežatės LT išsikeitusios ar Egipto bankomate keičiatės, nes banke man sakė kad nėra ko čia keistis ten išsikeisite kiek reiks

mes tai issikeitem dolerius cia, o poto ten i ju valiuta viesbutije dali doleriu pasikeitem smile.gif
Atsakyti

Mes keiciames LT. geresnis kursas gaunasi.
Be to MB visada uzsisako banke is anksto $ sulkiais po 1, 5...
Baksisams palikti ax.gif ar taxi
planuojam veztis $ kelionems pirkti, ir dar truputi kur reikes smulkiu.
Bankomatai isduoda ju valiuta.
Be to vietiniai labiau $ vertina, nei vietine valiuta ax.gif

Turiu klausima:
gal geletumet apsviest kas esat buve Jordanijoj prie Negyvosios juros.Ka galima ten nusipirkti keliones metu ?kokiu geru kremu pigiau? g.gif
Ar prekiauja ten gera kosmetika ar gydomaisiais preparatais ar verta pirkti kokios kainos, kokybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 17 vasario 2013 - 14:06

Mes tai visada LT išsikeičiam, g.gif taip pat užsisakau iš aksto smulkios valiutos biggrin.gif
Atsakyti