Įkraunama...
Įkraunama...

<<<Mes jau pastatėme 9>>>

Tai vat, mergaitės, žygiuojat į www.mamumuge.lt ir registruojatės mugei Kaune!
Išsikuopsit namus, o ir savus vaikus apreng pigiau galėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas. 4u.gif

Pykit nepykit, bet pasiilgau SM.... blush2.gif

Fruste- ciut isvaziavom is taves.Nedaug truko ir butume like nakvoti... bigsmile.gif Aciu labai uz priemima, buvo labai smagu. thumbup.gif

Dabar pasigirkit kuria buvo sustabde policininkai iskart issukus ant asfalto?Mus su Cobre tai stabde. wub.gif

Beje, meeto metu nusprendem, kad kartosim uzsakyma is "everything 5 pounds".Paziurekit kam ko reikia, jei surinksim bent kokius 10 daiktu, tada verta uzsakineti.Uzsakineciau pradzioje savaites. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2013 02 23, 08:56)
Dabar pasigirkit  kuria buvo sustabde policininkai iskart issukus ant asfalto?Mus su Cobre tai stabde. wub.gif

Mane irgi stabdė. Tai paskui kažkaip labai susipergyvenau dėl hijos, kadangi jos tel. neturėjau, tai frustei skambinau perspėt, bet jau buvo išvažiavus. Na tikiuosi, kad pravažiavo sėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 02 14, 14:42)
Hija koks tavo gražus užpakalis bigsmile.gif

kas del ligu tpfu tpfu mano nuo rugsėjo nesirgo.. kažkodel manau,kad baseinas uzgrudino..

Siandien Maximoj savo bernams pripirkau sportiniu bliuzonu po 12, 14, 19lt..
Nu gal kokybe ir nebus stebuklinga kaip maximos.. bet uz tokia kaina negalejau nepirkt,.. doh.gif

Nu vat ir as galvoju jog baseinas siuo klausimu gerai. Mes kol neprasidejo problemos su klausa gi irgi lankem antri metai, dar mokykloje papildomai, dabar antra menesi nelankom, uzdraude. Taigi pradejome visi sirgti... ZIauriai...Jus cia meetenates, o as galvoju, tik baigem sirgit, geriau pasedesiu namie ir niekur nekontaktuosiu su niekuo...

QUOTE(Caca* @ 2013 02 23, 08:56)
Labas rytas suraitytas. 4u.gif

Pykit nepykit, bet pasiilgau SM.... blush2.gif

Fruste- ciut isvaziavom is taves.Nedaug truko ir butume like nakvoti... bigsmile.gif Aciu labai uz priemima, buvo labai smagu. thumbup.gif

Dabar pasigirkit  kuria buvo sustabde policininkai iskart issukus ant asfalto?Mus su Cobre tai stabde. wub.gif

Beje, meeto metu nusprendem, kad kartosim uzsakyma is "everything 5 pounds".Paziurekit kam ko reikia, jei surinksim bent kokius 10 daiktu, tada verta uzsakineti.Uzsakineciau pradzioje savaites. mirksiukas.gif

Nu o man fainai jog atejote I facebook, cia retai sugebu uzeiti, o ten smagu matyty jog jus dar bendraujat wink.gif

Oi, mergas, vis svaigstu apie atostogas kaip kadaise KOS. Taip gerai prasisukau su visa seima uz nebrangiai. Jeigu kuri kur uzmatysite ka kitiems metams, tai bandysiu gaudyti ir as...O gal dar anksti? g.gif

Atsakyti
Labuka

Fruste, aciuuuu 4u.gif 4u.gif

Caca, as turiu du daikciukus issirinkusi.

va kokiu man reikia

http://www.everythin...3{3}40303{1}271

jei dar kam kailiukiniu reikia, tai dydziu pasirinkimas tik tokiu yra

http://www.everythin...rs-p-12453.html
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 23, 09:33)
Labuka

Fruste, aciuuuu  4u.gif  4u.gif

Caca, as turiu du daikciukus issirinkusi.

va kokiu man reikia

http://www.everythin...3{3}40303{1}271

jei dar kam kailiukiniu reikia, tai dydziu pasirinkimas tik tokiu yra

http://www.everythin...rs-p-12453.html

O tai kiek atsiuntimas butu? Man visai paitko tie kailinukai..PO kaip su dydziais?

Jeigu man reikia 42 ir 38, cia kokius atitinka?
Papildyta:
.
Atsakyti
QUOTE(.greitai. @ 2013 02 23, 09:48)
O tai kiek atsiuntimas butu? Man visai paitko tie kailinukai..PO kaip su dydziais? 

Papildyta:
.

38 pagal visus standartus tai butu 5. bet manau, kad tokius tai gal geriau 6 imti? g.gif as sau imu 4 - 37. bet tik todel, kad 5 nera, nes man geriau butu didesni, nei per mazi, jei ka, tai bent tureciau kam iskisti biggrin.gif . rizika pas juos su dydziais doh.gif
Atsakyti
Nu tai dabar reikes ir Fb skaityt ir Sm doh.gif paskaiciau ten , ir galvoju negi niekas nepadekos uz priemima lotuliukas.gif galvoju paskaitysiu sm, nu va cia jau normalia.
Del policijos tai niekis , paskambinau Hijai, o ji tiesesniu keliu pravare , pro Mamicy, ir neteko su policija susitikt.
Bet siaip vienus draugus jie yra sustabde vidury misko doh.gif
Buvo labai smagu ir faina wub.gif , dar liko sampes butelys, kas paliko tas ir isgert tures mirksiukas.gif Ekologiska vyneli MB damuse, sake geras.
Papildyta:
Caca , kaip uzsakines is 5poundu sauk ir cia ir Fb, nes dabar neverta rinktis nes kaip dazniausiai buna dydziu nelieka kai jau pirkt reikia smile.gif
Greitai, tokiu atostogu kaip Kose as irgi noreciau ir dar uz tokia kaina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruste: 23 vasario 2013 - 12:58
QUOTE(.greitai. @ 2013 02 23, 09:48)

Papildyta:
.

38-6 dydis
42-8 dydis

Atsiuntimas viso siuntinio 16 svaru.Tai kuo daugiau prekiu uzsakom, tuo pigiau gaunasi. ax.gif Pvz, jei 10 prekiu, tai kazkur apie 28 lt uz 1 preke (anakart emem 26 prekes, tai gavosi po 23,87lt). ax.gif

Nu tai tada saukiu- uzsakyma darysiu pirmadienio vakare.I az laukiu uzsakymu iki pirmadienio 18 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 23 vasario 2013 - 17:13
as noriu belekur,kad tik nebrangiai lotuliukas.gif O kiek tas nebrangiai Kose kainavo?
Atsakyti
uzsakinekim ryt blush2.gif dings - numirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 23, 17:53)
uzsakinekim ryt  blush2.gif  dings - numirsiu  biggrin.gif

Nea, nesigaus...sad.gif
Atsakyti