Visiskai nesutinku, pavasaris dar laaaaaabai toli, dar sekancia savaite man butinai reikia paslidineti, o tada jau ir tas pavasaris gali ateiti, tiek to...
QUOTE(fikuse @ 2013 02 11, 12:23)
Visiskai nesutinku, pavasaris dar laaaaaabai toli, dar sekancia savaite man butinai reikia paslidineti, o tada jau ir tas pavasaris gali ateiti, tiek to...
Fikuse, tik dabar pamasciau, kad taves pas mane per meeta nebuvo Kaip negeraiiiiiii.
QUOTE(Cobre @ 2013 02 11, 12:25)
Fikuse, tik dabar pamasciau, kad taves pas mane per meeta nebuvo Kaip negeraiiiiiii.
Taip taip, visiskai negerai... todel reikia butinai kartoti meeta... kaip tik todel sia ir sekancia savaite atostogauju
QUOTE(fikuse @ 2013 02 11, 14:19)
Taip taip, visiskai negerai... todel reikia butinai kartoti meeta... kaip tik todel sia ir sekancia savaite atostogauju
dukriukas grizta, o ir kitu dalyku susikaupe Nieko, istaikyt koki vakara turesi, tada vel tiksimes. O ir gal bus tas gripas jau prabeges visiems pro sona.
nu kam čia ne pavasaris? pažvenkim..
http://prikolai.eu/B...e_vs_mersas.php
http://prikolai.eu/B...e_vs_mersas.php
Ziauriai ekstrinis klausimas :
Koki siurbli naudojat? Patenkintos? Pliusai minusai... Labai labai padetumet
Uzluzo visiskai musu siurblys, o su mazaja princiupesa tai daiktas nr vienas siuo metu
Turim plaunama garini karcheri, bet jis griozdas, laiptais tampyt nepatogus, o ir ne " viens du ir baigta variantas"
Enit! Dziaugiuosi labai, kad bent psichologiskai atsigavai
Uzluzo visiskai musu siurblys, o su mazaja princiupesa tai daiktas nr vienas siuo metu
Turim plaunama garini karcheri, bet jis griozdas, laiptais tampyt nepatogus, o ir ne " viens du ir baigta variantas"
Enit! Dziaugiuosi labai, kad bent psichologiskai atsigavai
QUOTE(une @ 2013 02 11, 14:44)
Ziauriai ekstrinis klausimas :
Nedideli Bosch'a, tarnauja jau turbut kokius 8 metus, man 2 kambariu butui jo pilnai pakanka.. tik nezinau, ar nors kiek padejau
Une, turiu griozdą plaunantį Philipsą, ploviau gal kokius 5 kartus per 7 metus Labai noriu mažo, kažkada svaigau rankinio mašinai ir šiaip mažmožiams siurbti, dabar jau jo nelabai noriu, vyras mašiną siurbia Dabar svajoju apie mažiuką, kuris siurbia per vandenį, bet dar nič nieko apie juos nežinau. Ai, gal ir robotukas nieko būtų, bet labai jau visokių prieštaringų atsiliepimų girdėjus esu atsiliepkit daugiau žinančios
Mes prieš porą mėnesių pirkom siurblį - mano reikalavimai buvo, kad nereikalautų papildomų investicijų (t.y. nereikėtų pirkinėti ir keitinėti visokių ten maišelių dulkėms/šiukšlėms) ir kad būtų itin paprasta ir nesudėtinga priežiūra ir naudojimas (todėl iškart atmečiau visokius siurbiančius per vandenį, nes kaskart norint pasiurbt, pilstyt tuos vandenis tikrai tingėčiau ir greičiau jau tada turbūt su šluota pašluočiau, nei siurblį traukčiau, o dar be to jei tokį netyčia apverstų vaikai, tai jam šakutės būtų). Todėl rinkausi iš cikloninių, ten tiesiog viskas siurbiasi į plastmasinę dėžutę, kurią paskui iškratai į šiukšliadėžę, išplauni ir viskas (gali tai daryti kas kartą po siurbimo, o gali ir tik tuomet kai prisipildo, gali tik iškratyt ir neplaut). Žodžiu man pasirodė paprasčiausias ir priimtiniausias variantas. Be to mažas ir lengvas, kas man irgi buvo aktualu.
Aš irgi už cikloninius. Bet kad gerųjų pasirinkimo praktiškai nėra arba kainos nerealios. O perkant pigiukus Samsung ar pan. kas kokie 3-5 siurbimai (čia jau išsiurbus tuos 150 kv. m., kuriuose du bernaičiai trupina ir pan.) tenka abu filtrus gerai iškratyti, kartais ir išplauti, nes ženkliai sumažėja siurbimo galia. Ir tas Hepa filtras toks labiau simbolinis... O to dulkių indelio išpurtymas tikrai nevargina.
Tebesvaigstu apie centrinį dulkių siurblį...
Tebesvaigstu apie centrinį dulkių siurblį...
Informuoju, kad pagaliau parkeliavo daikciukai is "everything 5 pounds". Atsiimkite, kai galesite.Tik pas mus ligonine, tai ilgesniam laikui i svecius nekviesiu.
As savo visais daiktais patenkinta, tik 1 laisvalaikio baciukai per mazi. Bet jie labai fainuciai, superminksta odyte, viduje vintazinis geletas pamusaliukas... Taip ju norejau pavasariui...Raso 40 dydis, realiai 38-39.Balti.
My Webpage
As savo visais daiktais patenkinta, tik 1 laisvalaikio baciukai per mazi. Bet jie labai fainuciai, superminksta odyte, viduje vintazinis geletas pamusaliukas... Taip ju norejau pavasariui...Raso 40 dydis, realiai 38-39.Balti.
My Webpage
QUOTE(Caca* @ 2013 02 12, 18:59)
Informuoju, kad pagaliau parkeliavo daikciukai is "everything 5 pounds". Atsiimkite, kai galesite.Tik pas mus ligonine, tai ilgesniam laikui i svecius nekviesiu.
Ga gali ryt į darbą mano daiktukus paimt, privažiuočiau