QUOTE(Bluntė @ 2013 02 12, 11:50)
taigi kiekvienas renkasi per ką pirkti tik jei jau perki per tarpininkes, tai jos tikrai suras siuntinį , kad ir kur jis nukeliautų
Mano patirtis jau aprašyta ne kartą...bet nenormalu iš manęs paimti pinigus Tukiui rūgpjūčio mėn, o spalio gale tik sugebėjau išsireikalauti jų atgal,nes buvo pasakojama,kad prekė užsakyta ir tuoj ateis Nuo tada, kai jau turėjo ale iškeliauti mano sumokėta siunta kai per dvi siuntas aš prekės negavau tada tik pripažino,kad prekės nebus iš tos pardės prekės keliauja per 2-5d... realiai niekas nebuvo užsakyta, tik pinigai paimti
ar taip elgiasi kitos tarpininkės imdamos 10% tarpininkavimo mokestį? Tikrai ne
Mano patirtis jau aprašyta ne kartą...bet nenormalu iš manęs paimti pinigus Tukiui rūgpjūčio mėn, o spalio gale tik sugebėjau išsireikalauti jų atgal,nes buvo pasakojama,kad prekė užsakyta ir tuoj ateis Nuo tada, kai jau turėjo ale iškeliauti mano sumokėta siunta kai per dvi siuntas aš prekės negavau tada tik pripažino,kad prekės nebus iš tos pardės prekės keliauja per 2-5d... realiai niekas nebuvo užsakyta, tik pinigai paimti
ar taip elgiasi kitos tarpininkės imdamos 10% tarpininkavimo mokestį? Tikrai ne
bet juk ne paslaptis, kad UK yra pardziu - kurie atsiuncia per 2-5 dienas, bet tik kai jau pradeda uzuost komercija - viska stabdo, blokuoja, tiria - tai ir uztrunka ir prekiu galima nebegaut - todel va ir su HM ir su Next ir su boots yra bedu - ir cia ne tarpinike kalta - o pirkimu mastai
ir nikaip nesuprantu kuo tarpinikavimas susije su Tukio adreso nuoma