Mergaites, mano crocs jau uzsakytas, nebesiuskit, kam atsakiau - ta prijungiau
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 09, 14:15)
Čia ir noriu įvesti, bet man duota tik 9 skaičiai, jokių raidžių
Royal Mail tracking numeris visada susideda is raidziu ir skaiciu Gal kazko nedarase?
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 09, 15:16)
Mergaites, mano crocs jau uzsakytas, nebesiuskit, kam atsakiau - ta prijungiau
Labai labai aciu kad prijungete mane
QUOTE(Flirt @ 2013 02 09, 15:23)
Royal Mail tracking numeris visada susideda is raidziu ir skaiciu Gal kazko nedarase?
Jau rašiau jiems ne kartą, bet vis nieko naujo neparašo Jau šį kartą tai užkibau: nežinau kur mano siuntinys, nė kada mane pasieks. Kai parašiau jiems, tai sakė bus penktadienį. Nėra
O šita tarnyba paskui kur Lietuvoj pristato siuntas? Į kokį skirstymo punktą?
Gal kas is Jonavos renka crocs ? Noreciau prisijugt.
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 09, 14:32)
Jau rašiau jiems ne kartą, bet vis nieko naujo neparašo Jau šį kartą tai užkibau: nežinau kur mano siuntinys, nė kada mane pasieks. Kai parašiau jiems, tai sakė bus penktadienį. Nėra
i pasta
SD Kaunas jei reikia persiusiu, butu super surinkt kompanija siandien nes reikia sios dienos dzemperiuku vyrams papildoma nuolaida 10%rubams, batams svaro kuras apie 4.13 krepseliu laukiu jurgita.karpiniene@gmail.com nurodykit sm nika ir miesta
Merginos, kurios su manimi pirkote pries Naujus metus Bio Lyder balzama Dvi merginos pradingo ir neatsiliepia... nereikia balzamiuko Bukit geros parasykit i pastuka. Pinigelius tai sumokejot
QUOTE(Flirt @ 2013 02 09, 15:46)
i pasta
Ačiū už info
Ką tik man pristatė paštininkas į namus Bet kaip įdomiai, nereikėjo pasirašyt, nors siuntinio vertė 41 svaras
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 09, 14:49)
Ačiū už info
Ką tik man pristatė paštininkas į namus Bet kaip įdomiai, nereikėjo pasirašyt, nors siuntinio vertė 41 svaras
Gali nors ir du simtai verte but, jei papildomai siuntejas nesumoka(neapdraudzia) tai ir niekam neidomu
QUOTE(MO @ 2013 02 08, 22:23)
Sveikos, gal pasakysite, kur perkate batų priežiūros priemones (stebuklingo Leder balsam užsipirkta , bet reikia ir zomšui kažko )?
Mano klausimas pasimetė kroksyne
Sveikos mamytes,
gal zinote kas uzsakineja is Lenkijos internetiniu parduotuviu??
Domina uzsakymai is sios parduotuves
http://www.babytip.pl/
Aciu uz informacija