Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

QUOTE(klementyna @ 2016 03 04, 22:14)
Gyvenu malagoje ir galiu pasakyti,kad taip iskepsite.blogiausia kad vakare ir nakti labai mazai krenta tempetatura.nera atgaivos apvalia para.kartais uzeina el torral.toks stiprus it karstas vejas,atrodo kad plauku dziovintuvas pucia i veida.apie trekinga kalnuose net negalvociau.karstis ir didele dregme.

QUOTE(renrena @ 2016 03 05, 14:33)
Mes balandžio gale maklinėdami kalnais, kloniais ir miesteliais nuskrudome kaip reikiant (nors buvome prisiteplioję kremais), o ir pavargome nuo karščio, nors esame fiziškai stiprūs ir aktyvūs keliautojai, Tad nelabai įsivaizduoju turizmo, kai karštis virš 30C  lotuliukas.gif
Sezono metu nenutūptų paplūdimių vargu ar rasite, nebent tarp Nerjos ir Almunecar-o truputį nuošalesni.
Mes patys kopinėjome Torcal de Antequera ir Alhama de Granada - žiauriai patiko, bet ir karštis  doh.gif . Daug info yra Google Earth žemėlapyje, taip pat ir apie laipiojimus įv. sudėtingumo trąsomis, tik būtinai pažymėkite visas Gallery ir More funkcijas.
Apie nardymą nieko nežinau, bet rugpjūčio gale - gal tai vienintelė išeitis  tongue.gif .

Dėkui už atsakymus. Bet dabar susimasčiau ar verta vykti.. Datos keisti negalime, nes švenčiame 10m. vestuvių metines smile.gif O ilsėtis mėgstam aktyviai..Tuomet gal verta rinktis kitą kryptį, pvz. Kanarų salas. Ten kiek girdėjau nebūna labai karšta.. Susimasčius dabar, reik gerai viską apsvarstyti smile.gif Tik tiek, kad Andalūzija sena mano svajonė...
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2016 03 05, 20:35)
As tai noreciau parekomenduoti caminito del rey, pries gerus metus restauruotas kelias tikrai puikus, tik bilietus nusipirkite is anksto, nes  pries diena - kita jau neimanoma gauti bilietu

http://www.caminitodelrey.info/en/#5

bilietus bent jau pries menesi pirkti reikia.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 03 05, 15:32)
Pagal jūsiškį žemėlapį matau, kad vykdami iš Saragosos pravažiuosite Teruelį - primygtinai rekomenduoju Albaraciną-nrerealus miestelis ir visai šalia. Rekomendučiau užsukti į Xativa, Guadalest, vietoj Murcijos rinkčiausi Cartageną ir šalia esantį bastioną Castillo Cabo Tinoso, vėliau Bolnuevo su kempiniuko giminės figūromis, Aguilo pakrantės, prie Granados esantį Guadix, Antequera, Alhama de Granada, specialiai į Cadizą nevažiuočiau (bent jau mes tikėjomės iš jo daugiau), geriau aplankykite puikias Barbate, Zahora pakrantes-kaip mūsiškėj Nidoj, taip pat Castello de Castellar, Arcos de la Frontera, Alcala de los Gazules, jei važiuosit į Rondą, nepamirškit užsukti į Grazalemą, Zaharą, Setenil de las Bodegas- tas regionas ir nepamirštami vaizdai pro automobilio langą  thumbup.gif . Vykdami iš Sevilijos, užsukite ir į Baezą ir Ubedą ir, žinoma nereali Cuenca ir jos apylinkės  wub.gif .
Tiek trumpai ir gražių įspūdžių  4u.gif

OJ labai ačiū, pasinagrinėsiu ir nuspręsiu kaip koreguoti maršrutą. Kadangi Zaragozoje šiuo metu gyvenu, Arbarracin ir kiti artimesni miestukai laukia savo eilės, bet ne šioje kelionėje. Laiko galiu skirti bet kiek. Problema yra ta, kad esu be savo transporto. Keliausiu blablacar.com pagalba ir kartais gal kokiu autobusu ar traukiniu.
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2016 02 24, 17:54)
Gal kas buvot La pinedoj ? Mes geguze ten keliausim, tai aplinkui turbut verta aplankyti Salou, Taragona, Kambrili, galbut dar kazkokiu vietu patartumet ? smile.gif

Mes gyvenome Salou (per atostogas), tai kazko lankytino ten nebuvo..
Be minetu man visai jaukus sie kaimeliai/ miesteliai pasirode: La Morera de Monstant; Montblanc.. Dar patiko St Joan Despi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 05 kovo 2016 - 21:29
Plius aš paskutiniu metu stengsiuos vis kažką parašyti, nes labiau gyventoja Ispanijoje šiuo metu esu, tad gal kažkam bus kažkas naudingo.

Barcelona
Zaragoza

Laukite daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 03 05, 04:02)
Ta prasme iškepsiu? Aš ne vasarą ten važiuoju, šio mėnesio gale. Dar nebus taip baisu, manau.
Ronda labai noriu pamatyt. Dar gal ką iš gamtos tuose kraštuose rekomenduotumėt?

Mes i Ronda is Marbellos vaziavom A-397 keliu, pakankamai vaizdingas smile.gif budami Rondoj darem kelione per miestelius, tai labai labai rekomenduoju keliuka nuo Grazalemos link Zaharos, bet ta kuris kalnais,ne apacia. nuostabus vaizdai:)) ir matosi ezeriukas zydras apacioj smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 03 05, 23:00)
Plius aš paskutiniu metu stengsiuos vis kažką parašyti, nes labiau gyventoja Ispanijoje šiuo metu esu, tad gal kažkam bus kažkas naudingo.

Barcelona
Zaragoza

Laukite daugiau:)

Perskaičiau. Šaunuolė. Smagių kelionių ir nepamiršk pasidalinti su Ispanijos mylėtojomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2016 03 05, 22:55)
Mes i Ronda is Marbellos vaziavom A-397 keliu, pakankamai vaizdingas smile.gif budami Rondoj darem kelione per miestelius, tai labai labai rekomenduoju keliuka nuo Grazalemos link Zaharos, bet ta kuris kalnais,ne apacia. nuostabus vaizdai:)) ir matosi ezeriukas zydras apacioj smile.gif)

Koks to keliuko per kalnus NR? Ten ne vienas yra.
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2016 03 06, 15:43)
Koks to keliuko per kalnus NR? Ten ne vienas yra.

Ca-9104 smile.gif
Atsakyti
Sveikos!!!

mes keliausim i Alikante balandzio 21-geguzes 5. Kokie orai tada galetu buti? kolkas 15-16 rodo menesiui i prieki.. tai turbut dideliu karsciu nereikia tiketis, bet papludimy pasivoliot jau noretus smile.gif ne kiek mums, bet vaikams su smeliu pasizaist. Gal ir nusimaudyti. Ar realu?
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 03 08, 11:52)
Sveikos!!!

mes keliausim i Alikante balandzio 21-geguzes 5. Kokie orai tada galetu buti? kolkas 15-16 rodo menesiui i prieki.. tai turbut dideliu karsciu nereikia tiketis, bet papludimy pasivoliot jau noretus smile.gif ne kiek mums, bet vaikams su smeliu pasizaist. Gal ir nusimaudyti. Ar realu?

kur randat tiek mažai laipsnių? Pasižiūrėjau, tai dabar daugiau yra, o ką kalbėti gegužės pradžioj smile.gif
Karščių alinančių gal ir nebus, bet kad bus maloniai šilta - noriu garantuot, tad paplūdymy vaikai galės pasivoliot tikrai.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 03 08, 22:35)
kur randat tiek mažai laipsnių? Pasižiūrėjau, tai dabar daugiau yra, o ką kalbėti gegužės pradžioj  smile.gif
Karščių alinančių gal ir nebus, bet kad bus maloniai šilta - noriu garantuot, tad paplūdymy vaikai galės pasivoliot tikrai.

Zinokit visaip pasitaiko,buvom ten geguzes viduryje.Visas tris dienas lijo ir temperatura daugiau 18-19 nepakilo.
Atsakyti