sveikos...mes jau bilietus uzsisakem, du viesbucius uzbookinom
kaip darote su transportu? mes galvojam kaip o oro uosto nuvykti i viesbuti? kazin jeigu issinuomalus masina visom 7 dienom, kad rastumeme oro uoste ir paskui ten grazinam
QUOTE(troja3030 @ 2016 02 21, 22:31)
kaip darote su transportu? mes galvojam kaip o oro uosto nuvykti i viesbuti? kazin jeigu issinuomalus masina visom 7 dienom, kad rastumeme oro uoste ir paskui ten grazinam
Visada taip patogiausia
automobolio nuoma man dar kosmosas, kaip suprantu ryt visa tema perskaitysiu, nes kiek skaiciau tierk nieko nesupratau....kazin paciame oro uoste ten yra tu auto nuomu???? gal galima ir nuskridus isinuomoti???
Papildyta:
nu blin issirinkau auto ir uzejau ant salygu...jus norit pasakyti, kad man tektu palikti 1200 euru mokesti???? vadinama depozita???
Papildyta:
nu blin issirinkau auto ir uzejau ant salygu...jus norit pasakyti, kad man tektu palikti 1200 euru mokesti???? vadinama depozita???
QUOTE(troja3030 @ 2016 02 21, 23:31)
Mes taip pat visada nuomojamės oro uoste - taip pigiausia, ypač Ispanijoje.
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2016 02 21, 23:52)
automobolio nuoma man dar kosmosas, kaip suprantu ryt visa tema perskaitysiu, nes kiek skaiciau tierk nieko nesupratau....kazin paciame oro uoste ten yra tu auto nuomu???? gal galima ir nuskridus isinuomoti???
Papildyta:
Papildyta:
Jei nesate susidūrę, teks pasinagrinėti tuos nuomos niuansus , jau daug rašyta apie tai. Ir tikrai taip, įšaldys depozitą 600-1500 eu (priklausomai nuo nuomotojo), jei tiesiogiai iš jų nepirksite PILNO draudimo .
QUOTE(troja3030 @ 2016 02 21, 22:52)
Papildyta:
Papildyta:
palikti nereikes jokio depozito...tik reservuos- isaldys uzstata... taip visada buna... ir butinai dar - butinai reikia tureti banko kortele vairuotojo vardu...
QUOTE(AJIRA @ 2016 02 22, 10:18)
palikti nereikes jokio depozito...tik reservuos- isaldys uzstata... taip visada buna... ir butinai dar - butinai reikia tureti banko kortele vairuotojo vardu...
banko KREDITINĘ, ne debetinę. Ir, jei registruosit papildomą vairuotoją, jam banko kortelių nereik.
Esu girdėjusi, kad Taragonoje vyksta tradicinė katalonų šventė, skirta bokštams iš žmonių statyti
Gal kuri žinote konkrečiai kada tai vyksta ir ar apskritai vyksta?
Ačiū.
Gal kuri žinote konkrečiai kada tai vyksta ir ar apskritai vyksta?
Ačiū.
QUOTE(syri @ 2016 02 22, 17:33)
banko KREDITINĘ, ne debetinę. Ir, jei registruosit papildomą vairuotoją, jam banko kortelių nereik.
Man daug kur salde is debitines.Ir bookinimus daznai darau is debitines.Cia nuo banko priklauso manau.
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 23, 15:33)
Man daug kur salde is debitines.Ir bookinimus daznai darau is debitines.Cia nuo banko priklauso manau.
Butent masinos nuomai? Kiek mes esam susidure, tai tik KREDITINE ir tik vairuotojo vardu, ir dar geriau kad registracija butu vairuotojo vardu, ad nekiltu jokiu problemu
QUOTE(Tiga @ 2016 02 23, 17:08)
Butent masinos nuomai? Kiek mes esam susidure, tai tik KREDITINE ir tik vairuotojo vardu, ir dar geriau kad registracija butu vairuotojo vardu, ad nekiltu jokiu problemu
Zinokit taip.Mano debitine su overdraftu.Taip kad duoda.Kad tik vairuotojo vardu tai taip.Cia butina salyga,bet masinas sakau tikrai labai daznai ir tikrai jas duoda is debitines.Tiesa mes UK gyvenam,tai gal kitos salygos.Dabar net esu uzsakius dvi masinas viena Italijoj,kita Kanaruise ir is debitines.Italijoj tai isviso sumokejau 10 euru o kitus nuskaitys 4 sav pries mums atskrendant.Dabar esu mokejusi is savo korteles bet rasiau kad vairuotojas bus vyras.Jo varda irasiau,tik kaip atskrendam kas vairuotojas is to kortos saldo franchise,arba is to kortos reikia pirkti draudima.
Ai dar,esam prie vietos persirase nuo vieno vardo ant kito.
Labai reikia pagalbos geguzes gale skrendam i Andaluzijos regiona ir va pasimeciau kokiuose miestuose geriau apsistoti ... gal kas gali parekomenduoti nedideli neturistini miesteli prie Malagos? Ir prie cadiz ir Tarifos? Skrendan su vaikais, tai norim smeleto papludimio, planuojam nemazai keliaut
QUOTE(Gozytė @ 2016 02 24, 11:12)
Labai reikia pagalbos geguzes gale skrendam i Andaluzijos regiona ir va pasimeciau kokiuose miestuose geriau apsistoti ... gal kas gali parekomenduoti nedideli neturistini miesteli prie Malagos? Ir prie cadiz ir Tarifos? Skrendan su vaikais, tai norim smeleto papludimio, planuojam nemazai keliaut
Man labai patinka nerja, nors jis ir turistinis, bet labai jaukus ir mielas. jis apie 50 km nuo Malagos