Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

QUOTE(renrena @ 2016 01 27, 14:34)
Nuomos kompanijoje visada pasiūlo pirkti Pilną draudimą (kiek skaičiau, kartais net labai įkyriai), tereikia pasakyti, kad jau turite ir nesusigundyti permokėti.

Va sitas draudimas mane ir neramino. Vis bandziau isskaityti ar man jo reikia. Aciu, nusipirksim metini ir bus ramu. thumbup.gif Nes kitur tai ir kainos ohoho normalios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka69: 27 sausio 2016 - 12:44
QUOTE(zebrina @ 2016 01 27, 12:16)
Ruosiames i Ispanija rugseji,sakykit ar verta laukt pigesniu bilietu kainu,ar pirkt dabar?

sakykit kur ziurejote bilietu??? mes irgi norim skristi rugsejo-spalio men tai as ziurinejau per lenku agentura ir radau 9 dienom 114 euru
Atsakyti
Aš irgi dar dėl auto nuomos... Noriu pasitikslinti ar teisingai suprantu smile.gif Bookinant auto iš bet kokios rent a car internetu (pagal kainą, poreikius ir pan.) ir nuėmus arba neuždėjus varnelės, kad imame stiklų, padangų ir kt.draudimą - mokėsime tą sumą kuri nurodyta. Jokių užšaldymų kreditinėje. O nuvykus į vietą ir pasiimant auto tame kioske (kontoroje) galime mokėti pilną draudimą. Kiek žiūrėjau dienai 10-20€ (internetu nuomojant ta suma ženkliai mažesnė, kokie 3-5€ dienai, bet užšaldo nemažą sumą).
Ar taip? smile.gif
Turim patirties tik nuomojant vietoje, kur jokių užšaldymų, kreditinių ir pan., todėl kyla klausimų..Ačiū atsakiusioms wink.gif
P.S. Ir dar. Jei nusiperkame metinį pilną draudimą, tuomet internetu nuomojant auto reikia imti ta pliką variantą ir tiek (jokių užšaldymų kreditinėje)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaL: 27 sausio 2016 - 12:53
QUOTE(troja3030 @ 2016 01 27, 12:43)
sakykit kur ziurejote bilietu??? mes irgi norim skristi rugsejo-spalio men tai as ziurinejau per lenku agentura ir radau 9 dienom 114 euru

su Ryanair i Madrida,apie 100 euru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 27 sausio 2016 - 12:56
QUOTE(KristinaL @ 2016 01 27, 13:44)
Aš irgi dar dėl auto nuomos... Noriu pasitikslinti ar teisingai suprantu smile.gif Bookinant auto iš bet kokios rent a car  internetu (pagal kainą, poreikius ir pan.) ir nuėmus arba neuždėjus varnelės, kad imame stiklų, padangų ir kt.draudimą - mokėsime tą sumą kuri nurodyta. Jokių užšaldymų kreditinėje. O nuvykus į vietą ir pasiimant auto tame kioske (kontoroje) galime mokėti pilną draudimą. Kiek žiūrėjau dienai 10-20€ (internetu nuomojant ta suma ženkliai mažesnė, kokie 3-5€ dienai, bet užšaldo nemažą sumą).
Ar taip? smile.gif
Turim patirties tik nuomojant vietoje, kur jokių užšaldymų, kreditinių ir pan., todėl kyla klausimų..Ačiū atsakiusioms wink.gif
P.S. Ir dar. Jei nusiperkame metinį pilną draudimą, tuomet internetu nuomojant auto reikia imti ta pliką variantą ir tiek (jokių užšaldymų kreditinėje)?

NE lotuliukas.gif . Netingėkite pasiskaityti bent kelis puslapius atgal.
Kaip čia trumpai ir aiškiai?
Vienžo. Nuomojantis auto, francizes dydžio sumą užšaldys VISADA, išskyrus tą atvejį, jei Pilną draudimą pirksit tiesiai iš nuomotojo (bijau sumeluoti, bet man regis tas draudimas apmokamas tik vietoje).
Jei tą draudimą pirksit iš trečiosios šalies ar per brokerį (tarkim pažymėsite varnele, jog perkate papildomą dr.), tiesioginiam auto nuomotojui nusispjaut, iš kur jį gavot (juk ne iš jo) - francizes dydžio sumą nuskaičiuos.
Gal aš nesuprantamai aiškinu, gal kas padės ir parašys suprantamiau, nes tikrai norisi padėti - prieš kelis metus dar ir pati buvau visiškai žalia, pagalbos labai reikėjo, tad buvau nuoširdžiai dėkinga išmanatiems bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 01 27, 13:37)
NE  lotuliukas.gif . Netingėkite pasiskaityti bent kelis puslapius atgal.
Kaip čia trumpai ir aiškiai?
Vienžo. Nuomojantis auto, francizes dydžio sumą užšaldys VISADA, išskyrus tą atvejį, jei Pilną draudimą pirksit tiesiai iš nuomotojo (bijau sumeluoti, bet man regis tas draudimas apmokamas tik vietoje).
Jei tą draudimą pirksit iš trečiosios šalies ar per brokerį (tarkim pažymėsite varnele, jog perkate papildomą dr.), tiesioginiam auto nuomotojui nusispjaut, iš kur jį gavot (juk ne iš jo) -  francizes dydžio sumą nuskaičiuos.
Gal aš nesuprantamai aiškinu, gal kas padės ir parašys suprantamiau, nes tikrai norisi padėti - prieš kelis metus dar ir pati buvau visiškai žalia, pagalbos labai reikėjo, tad buvau nuoširdžiai dėkinga išmanatiems  bigsmile.gif .

Viską Jūs gerai aiškinat, ačiūsmile.gif O ir aš skaitau, ooo, kiek temų atgal ir pirmyn biggrin.gif Bet jaučiuosi tundra, Dievaži biggrin.gif Nors keliaujam ne pirmi metai ir nuomojamės auto, bet vis vietoje, nes dažnai nežinom konkrečių planų ir norų. O va šį kartą galvojam imti oro uoste mašiną ir grąžinti ten pat, nes transfera Ispanijoje brangi. Skrendam į Barseloną, Kosta Dorada regioną.
Dar klausimas - "pirksit tiesiai iš nuomotojo" - tai būtų kas? Avis, Sixt?
Atsakyti
O kilometrus nuvaziuotus maciau. APie 2000 duda, veliau moketi reikia. Bet mes I poilsine, o ne I pazintine kelione vaziuojam, tai mums tie km - dzin. Aciu, kad paminejote, bent tai.
[/quote]
As ne apie 2000 km sneku.As sneku kad buvome pakliuve su 62 km i diena.Ir jeigu virsiji sita limita,uz kiekviena km nuskaiciuja kazkokia suma.Su 2000 as nesuku galvos.
uz 250 euru isinomuoti didele masina nera priblema daug kur.Mes i tokias net neinvestuojam,nes nera reikalo.Vat su kuo susiduriau tai su nuoma septinvieciu-astonvieciu masinu.Nes kainos nuo 350euru prasideda.Iz menesio skrendam i Kanarus tai emem dvi mazas masinas uz 82 eurus desimciai dienu.Papildomu draudimu niekad neimam,nes turim draudimus visoj Europoj ir dar plius AA visoj Europoj.Saldom franchise ir nesukam galvos.Su tais isaldymais tai cia nuo vietos ir ju nuotaikos priklauso.Kartais uzgieda 800 euru,va pries kelis men Maltoj 1800 uzsalde,per Kaledas LT 460 euru uzsalde biggrin.gif .Del didesniu masinu,tai irgi buna papuola,kad uzsisakem maza(mes visada imam pigiausias ir i tai neinvestuojam),o atvaziuojam i pavakare ir mazos jau buna isdalintos,duoda didesne uz ta pacia kaina.
Ir dar nereikia pykti cia,nes jus vaziuojat kas metai,o mes vaziuojam i metus po 5 kartus,kur dar istisines mano kamandiruotes,kartais su masinu nuomom,kartais ne. mirksiukas.gif .
Dabar irgi turim jau uzsisake dar i Verona 4 dienom uz 38 eurus ir vasarai i Napoli savaitei uz 76 eurus.Ir nezadam moketi nei 200 nei 250. Nematau problemu uzsaldyme.
Papildyta:
QUOTE(KristinaL @ 2016 01 27, 14:51)
Viską Jūs gerai aiškinat, ačiūsmile.gif O ir aš skaitau, ooo, kiek temų atgal ir pirmyn biggrin.gif Bet jaučiuosi tundra, Dievaži biggrin.gif Nors keliaujam ne pirmi metai ir nuomojamės auto, bet vis vietoje, nes dažnai nežinom konkrečių planų ir norų. O va šį kartą galvojam imti oro uoste mašiną ir grąžinti ten pat, nes transfera Ispanijoje brangi. Skrendam į Barseloną, Kosta Dorada regioną.

Tas tiesiai is nuomuotoju taip ir gaunasi,kad zmones uzsiplioncina tarp tu nuomuotoju.Veskit nuomuotoju brokerius.Jie ismeta visas tuo tarpu nuomuotoju kompanijas su kainomis nuo maziausios iki didziausios.Kaip jau pasirenki kuria kompanija nori ir paspaudi rodyti pasiulyma kurjeris tiesiai permeta nuomuotojui.Tai tikrai nera brangiau negu knaisiotis ir ieskoti kiekvienoj kompanijoj atskirai.Cia pats nuomuotojas atsiskaitineja su kurjeriais.Man su tom kompnijom besnekant jau liezuvis nudilo.Dar kartais issimusu nuolaidas tik tokiu atveju kadangi esu ju senas klijentas ir vos ne visur registruota tai rasau laiska tiesiai i kompanija ir man padaro nuolaida pvz 10 procentu,bet jeigu ta masina ir taip man kainuoja 70-80 euru,tai del tu 7-8 net nesismulkinu.Del saldymo franchises vis vien ja saldo bet kuriuo atveju jeigu neimi draudimo.Taip kad mano patarimas isigykite normalias kreditines korteles su normaliu iseikvojimu ir nebus problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 27 sausio 2016 - 14:50
[quote=KristinaL,2016 01 27, 14:51]Viską Jūs gerai aiškinat, ačiūsmile.gif O ir aš skaitau, ooo, kiek temų atgal ir pirmyn biggrin.gif Bet jaučiuosi tundra, Dievaži biggrin.gif Nors keliaujam ne pirmi metai ir nuomojamės auto, bet vis vietoje, nes dažnai nežinom konkrečių planų ir norų. O va šį kartą galvojam imti oro uoste mašiną ir grąžinti ten pat, nes transfera Ispanijoje brangi. Skrendam į Barseloną, Kosta Dorada regioną.
[/quote]

Tikrai taip ir begalė kitų - tiesioginiai nuomotojai: pvz. Avis, Sixt, Hertz, Alamo, Goldcar, Firefly, Europcar, Budget, RecordGo, Surprice ir kt. Galima susirasti jų tiesioginius puslapius ir rezervuoti auto + vietoje susimokėti Pilną draudimą, kuris siekia 10-20 eu parai (tada jau nieko nebešaldys, išskyrus kuro bako kainą).
Galima nuomoti per brokerius: econoycarrentals, instantcars, centauro, rentalcars,autoeurope, skyscanner ir kt., kurie atstovauja tokius nuomotojus kaip Hertz, Alamo, Goldcar, Firefly, Europcar, Budget, RecordGo ir kt. - paprastai čia kainos mažesnės tiek nuomos, tiek Pilno draudimo, kuris būna 5-7 eu parai, tik jei pirksit tą dr. iš jų, tiesioginis nuomotojas francizes dydžio sumą užšaldys.
Pvz. 2012 m. Barcelonoje buvom rezervavę auto per instantcars, tiesiogis nuomotojas - berods Goldcar, auto -Citroen C3. Tik tada mes pirkom pilną draudimą tiesiai iš Goldcar, nes dar buvo padorios kainos - 5 eu parai, tad apsimokėjo, o kortelėje nieko neužšaldė, išskyrus tuometinę kuro bako kainą.
Paskutiniu metu turim metinį francizes draudimą, auto nuomojam per brokerius, nes pigiau, bet francizes dydžio sumą užšaldo visada.

Papildyta:
[quote=I.Elija,2016 01 27, 15:38]

[/quote]
Papildyta:

Tas tiesiai is nuomuotoju taip ir gaunasi,kad zmones uzsiplioncina tarp tu nuomuotoju.Veskit nuomuotoju brokerius.Jie ismeta visas tuo tarpu nuomuotoju kompanijas su kainomis nuo maziausios iki didziausios.Kaip jau pasirenki kuria kompanija nori ir paspaudi rodyti pasiulyma kurjeris tiesiai permeta nuomuotojui.Tai tikrai nera brangiau negu knaisiotis ir ieskoti kiekvienoj kompanijoj atskirai.Cia pats nuomuotojas atsiskaitineja su kurjeriais.Man su tom kompnijom besnekant jau liezuvis nudilo.Dar kartais issimusu nuolaidas tik tokiu atveju kadangi esu ju senas klijentas ir vos ne visur registruota tai rasau laiska tiesiai i kompanija ir man padaro nuolaida pvz 10 procentu,bet jeigu ta masina ir taip man kainuoja 70-80 euru,tai del tu 7-8 net nesismulkinu.Del saldymo franchises vis vien ja saldo bet kuriuo atveju jeigu neimi draudimo.Taip kad mano patarimas isigykite normalias kreditines korteles su normaliu iseikvojimu ir nebus problemu.
[/quote]

Tikrai taip drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 27 sausio 2016 - 14:55
QUOTE(renrena @ 2016 01 27, 14:53)
Tikrai taip ir begalė kitų - tiesioginiai nuomotojai: pvz. Avis, Sixt, Hertz, Alamo, Goldcar, Firefly, Europcar, Budget, RecordGo, Surprice ir kt. Galima susirasti jų tiesioginius puslapius ir rezervuoti auto + vietoje susimokėti Pilną draudimą, kuris siekia 10-20 eu parai (tada jau nieko nebešaldys, išskyrus kuro bako kainą).

Patikslinkit šią vietą.... Tarkim auto iš Hertz (kaip pvz.) be draudimo. Vietoje norim pilno draudimo (20€ para). Kiek tokiu atveju įšaldytų/neįšaldytų kreditkėj?
Bet jau matau šviesą tunelio gale smile.gif
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2016 01 27, 14:38)

Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2016 01 27, 16:24)
Patikslinkit šią vietą.... Tarkim auto iš Hertz (kaip pvz.) be draudimo. Vietoje norim pilno draudimo (20€ para). Kiek tokiu atveju įšaldytų/neįšaldytų kreditkėj?
Bet jau matau šviesą tunelio gale smile.gif
Papildyta:

Ačiū wink.gif

Taip ir skaičiuokit: tarkim auto nuoma iš Hertz 7d. - 100 eu +
(7 x 20 eu =) 140 eu (Pilnas draudimas tiesiai iš Hertz).
Viso: 240 eu. Nieko nešaldo (išskyrus kuro bako kainą, kurią, grąžinus automobilį pilnu baku, iškart grąžina.)
Taip pat netikrina jokių auto įbrėžimų, kadangi jis yra pas juos pilnai apdraustas.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 01 27, 16:00)
Taip ir skaičiuokit: tarkim auto nuoma iš Hertz 7d. - 100 eu +
(7 x 20 eu =) 140 eu (Pilnas draudimas tiesiai iš Hertz).
Viso: 240 eu. Nieko nešaldo (išskyrus kuro bako kainą, kurią, grąžinus automobilį pilnu baku, iškart grąžina.)
Taip pat netikrina jokių auto įbrėžimų, kadangi jis yra pas juos pilnai apdraustas.

Na va smile.gif Aišku, kaip dieną smile.gif Ačiūū. Anstesniam poste ir turėjau tą omeny...tik gal neaiškiai viską išdėsčiau. Labai padėjot, ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2016 01 27, 17:26)
Na va smile.gif Aišku, kaip dieną smile.gif Ačiūū. Anstesniam poste ir turėjau tą omeny...tik gal neaiškiai viską išdėsčiau. Labai padėjot, ačiū wink.gif

Gerų ir saugių kelionių drinks_cheers.gif
Atsakyti