[quote=KristinaL,2016 01 27, 14:51]Viską Jūs gerai aiškinat, ačiū
O ir aš skaitau, ooo, kiek temų atgal ir pirmyn
Bet jaučiuosi tundra, Dievaži
Nors keliaujam ne pirmi metai ir nuomojamės auto, bet vis vietoje, nes dažnai nežinom konkrečių planų ir norų. O va šį kartą galvojam imti oro uoste mašiną ir grąžinti ten pat, nes transfera Ispanijoje brangi. Skrendam į Barseloną, Kosta Dorada regioną.
Dar klausimas - "pirksit tiesiai iš nuomotojo" - tai būtų kas? Avis, Sixt?
[/quote]
Tikrai taip ir begalė kitų - tiesioginiai nuomotojai: pvz. Avis, Sixt, Hertz, Alamo, Goldcar, Firefly, Europcar, Budget, RecordGo, Surprice ir kt. Galima susirasti jų tiesioginius puslapius ir rezervuoti auto + vietoje susimokėti Pilną draudimą, kuris siekia 10-20 eu parai (tada jau nieko nebešaldys, išskyrus kuro bako kainą).
Galima nuomoti per brokerius: econoycarrentals, instantcars, centauro, rentalcars,autoeurope, skyscanner ir kt., kurie atstovauja tokius nuomotojus kaip Hertz, Alamo, Goldcar, Firefly, Europcar, Budget, RecordGo ir kt. - paprastai čia kainos mažesnės tiek nuomos, tiek Pilno draudimo, kuris būna 5-7 eu parai, tik jei pirksit tą dr. iš jų,
tiesioginis nuomotojas francizes dydžio sumą užšaldys.
Pvz. 2012 m. Barcelonoje buvom rezervavę auto per instantcars, tiesiogis nuomotojas - berods Goldcar, auto -Citroen C3. Tik tada mes pirkom pilną draudimą tiesiai iš Goldcar, nes dar buvo padorios kainos - 5 eu parai, tad apsimokėjo, o kortelėje nieko neužšaldė, išskyrus tuometinę kuro bako kainą.
Paskutiniu metu turim metinį francizes draudimą, auto nuomojam per brokerius, nes pigiau, bet francizes dydžio sumą užšaldo visada.
Papildyta:
[quote=I.Elija,2016 01 27, 15:38]
[/quote]
Papildyta:
Tas tiesiai is nuomuotoju taip ir gaunasi,kad zmones uzsiplioncina tarp tu nuomuotoju.Veskit nuomuotoju brokerius.Jie ismeta visas tuo tarpu nuomuotoju kompanijas su kainomis nuo maziausios iki didziausios.Kaip jau pasirenki kuria kompanija nori ir paspaudi rodyti pasiulyma kurjeris tiesiai permeta nuomuotojui.Tai tikrai nera brangiau negu knaisiotis ir ieskoti kiekvienoj kompanijoj atskirai.Cia pats nuomuotojas atsiskaitineja su kurjeriais.Man su tom kompnijom besnekant jau liezuvis nudilo.Dar kartais issimusu nuolaidas tik tokiu atveju kadangi esu ju senas klijentas ir vos ne visur registruota tai rasau laiska tiesiai i kompanija ir man padaro nuolaida pvz 10 procentu,bet jeigu ta masina ir taip man kainuoja 70-80 euru,tai del tu 7-8 net nesismulkinu.Del saldymo franchises vis vien ja saldo bet kuriuo atveju jeigu neimi draudimo.Taip kad mano patarimas isigykite normalias kreditines korteles su normaliu iseikvojimu ir nebus problemu.
[/quote]
Tikrai taip
.