Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

Taip, traukiniai iš tiesų brangūs Ispanijoje, autobusai žymiai pigesni. Bet man reikėjo tą ilgą atstumą Malaga-Zaragoza įveikt, o laiko nebuvo..Aš važiavau Granada-Zaragoza (bet iš Granados jis įdomiai pasuko į priešingą pusę beveik iki Malagos nuvažiavo), buvo keli traukinio laikai ir kelios kainos, tas kur patogesnis laiko prasme kainavo 90 eur, o kitas, kuris apie šešias ryto lyg apie 70. Madridas-Malaga jūsų minima kaina skamba nemažai...aš pirkau čia, bet yra ir kitų kompanijų man rodos
http://www.thetrainline-europe.com/

kalnuose buvau tik Sierra nevada miestelyje, ten keltuvai dabar neveikia, ne sezonas, viršuje matosi boluoja šiek tiek sniego, bet viskas ten kaip apmirę, kelios kavinės tik, viešbutukai žemiau kur yra veikia. Aš ten su autobusu vykau, tai tik kiek pėsčiomis pasivaikščiojau, bet jei važiuosit su mašina, tai labai mielus miestukus galima aplankyti. Būčiau norėjusi likti nakvoti viešbutuke, kuris beveik kabo ant uolos ir vaizdas turbūt iš jo geras, pakeliui į Sierra Nevada smile.gif
Bet galbūt yra kažkur ir veikiančių keltuvų, kituose kalnų miesteliuose. Nors Sierra Nevada kaip suprantu, tikrai populiarus slidinėjimo kurortas sezono metu-ten masė viešbučių ir visokių paslaugų visokio tipo slidinėtojams..

QUOTE(Nada... @ 2015 07 06, 12:24)
mes buvom rugsejo paciam gale , buvo labai silta- Barselonoj karsta ( apie 26), kalnuose, pacioj siauriausioj daly- vesiau, bet irgi labai silta, tikrai virs 20 pavesy.
Papildyta:
sveika, aciu uz ispudzius, man klausimas iskilo, ar visi traukiniai ispanijoj labai brangus. jus, kaip suprantu, greituoju vaziavot? internetu randu, kad kaina pvz. madridas-malaga apie 70 euru zmogui i viena puse, idomu, kiek jus mokejot?

ka matet kalnuose, kokias trasas aplanket? ar veikia keltuvai dabar, vasara?

tikiuosi, dar lankotes temoje, nors ir grizot senokai  smile.gif

Atsakyti
SVEIKI 4u.gif
gal galit kas apšviesti, ar Rugsejo 9-23 Ispanijoj ( Galicija) dar veiks baseinai??? prie viešbučių aprašymu parašyta - sezoninis, o kada tas sezoninis????? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2015 07 14, 23:05)
SVEIKI 4u.gif
gal galit kas apšviesti, ar Rugsejo  9-23  Ispanijoj ( Galicija)  dar veiks baseinai??? prie viešbučių aprašymu parašyta - sezoninis, o kada tas sezoninis????? doh.gif  ax.gif

Tokiu netu dar be proto karsta manau.. rugsejo pradzioje nakti buvo 30laipsniu didmiesty:D
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2015 07 15, 10:49)
Tokiu netu dar be proto karsta manau..  rugsejo pradzioje nakti buvo 30laipsniu didmiesty:D

Būtų gerai tada bigsmile.gif bet manau, kad šiaurinėj Ispanijoj gal taip nebebus, todėl vaiks neduod ramybes - veiks baseinai ar NEBEveiks g.gif doh.gif

Kažkaip aplamai labai mažai įspūdžių čia apie šiaurinę Ispanija, labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Palanuojam kitais metais liepą savarankiškai į Ispaniją. Sakykit kada prasideda skrydžių bilietų pardavimas vasaros sezonui? Gal turite gerų pasiūlymų viešbučių ar apartamentų Costa Bravos regione?
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2015 07 15, 00:05)
SVEIKI 4u.gif
gal galit kas apšviesti, ar Rugsejo  9-23  Ispanijoj ( Galicija)  dar veiks baseinai??? prie viešbučių aprašymu parašyta - sezoninis, o kada tas sezoninis????? doh.gif  ax.gif

As gyvenau galicijoje.kas domina?
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2015 07 15, 11:23)
Būtų gerai tada  bigsmile.gif bet manau, kad šiaurinėj Ispanijoj gal taip nebebus, todėl vaiks neduod ramybes - veiks baseinai ar NEBEveiks  g.gif  doh.gif

Kažkaip aplamai  labai mažai įspūdžių čia apie šiaurinę Ispanija, labai gaila verysad.gif

Tai jus klauskit, kokios info jum truksta, as buvau siaurej, pilna SM ispudziu is siaurines Ispanijos rolleyes.gif

ar mazai info, nes nieks nezino, ar baseinuose vandens buna rudeni? biggrin.gif

Buvau kalnuose rugsejo antroj pusej, baseinai dirbo, bet jei labai svarbi tokia informacija, parasykit viesbuciui tiesiogiai ir uzklauskit rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos, sekmadienį išskrendam atostogauti į Tenerifę, gal kas galit pasakyt, kokie orai ten,gal kas atostogavot spalio mėnesį, tai patarsit, neįsivaizduoju, kokius rūbus vežtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,su Naujaisiais. Linkiu daug kelionių ateinanciais metais smile.gif
Ziurineju kelione i Ispanija,tik dalykas tas,kad skrydis is Ispanijos i Lt ankstyvas,6.30. Kadangi planuojame kelione savarankiskai, iskilo klausimas del transporto is Costa Brava iki El Prat oro uosto ankstyva ryta ar net nakti. Pasidalinkite patirtimi jei kam teko susidurti. Ar vaziuoja viesasis transportas autobusai ar traukiniai is costa bravos nakti,siuo atveju is calellos iki barselonos ir nuo barselonos iki oro uosto? Gal galite įmesti nuorodu su informacija ar tvarkarasciais? O gal kitokiais budais keliavote iki oro uosto? Aciu uz informacija!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brangiakaile: 03 sausio 2016 - 21:53
Sveiki!!!

Gal kas buvot ir galit palyginti Alikantes Malagos regionus? Kur grazesne gamta, papludimiai, kur oras, vanduo siltesni. Noretu keliauti balandzio pabaigoje. Gal galetumet pakomentuoti? wink.gif

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 01 07, 19:06)
Sveiki!!!

Gal kas buvot ir galit palyginti Alikantes Malagos regionus? Kur grazesne gamta, papludimiai, kur oras, vanduo siltesni. Noretu keliauti balandzio pabaigoje. Gal galetumet pakomentuoti? wink.gif

buciau labai dekinga  4u.gif

Dėl grožio, tai labai subjektyvu. Kas liečia Ispanijos kurortus, tai jie visi nuostabūs bigsmile.gif . Tiesiog žiūrint, ką veiksit, kuriam laiko važiuosit? Orai tuo laiku turėtų būti puikūs - 24-28 C, vanduo vėsokas ~16-18C (patys visada keliaujam panašiu laiku) . Nors buvom ir ten ir ten, teigti, kad viena ar kita provincija geresnė ir gražesnė nesiryžčiau - neužtektų nė mėnesio visko aplankyti . Tiesiog gal žiūrėkit, kur pigesni bilietai (nežinau, iš kur skrisit, nes pvz. iš Lietuvos tiesioginio skrydžio į Malagą nėra - mes l.pigiai skridom į Madridą, o iš ten puikiais keliais per kelias val. galima pasiekti pajūrį).
Hm, prirašiau, bet nieko konkretaus nepasakiau lotuliukas.gif . Taigi, jei tik ilsėtis, žiūrėkite, kur pigiau (kelionė, susisiekimas, viešbutis ir t.t., nes gamta, paplūdimiai visur puikūs). Jei turistauti, gal vis dėlto - į Malagos provinciją (čia antroje dalyje esu aprašiusi pernykštes saviškes klajones po pietinę Ispaniją http://www.supermama.../t1002632.html)
Jei tik turite laiko, čia yra nemažai puikių fotoreportažų ir apie Alikantės provinciją, ir apie visa Andalūzijos regioną. Dar siūlyčiau pasinaudoti Ggoogle Earth privalumais, panagrinėti nuotraukas, siūlomus pėsčiųjų, laipiotojų, dviratininkų, automobilinkų turus ir patiems nuspręsti, kas jums tinka smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 08 sausio 2016 - 10:40
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 01 07, 19:06)
Sveiki!!!

buciau labai dekinga  4u.gif

Skonio reikalas,mums Malagoj isviso papludymiai nepatiko,mes mesgastam ilankas,uzutekius,uolas apaugusias palmem ar spygliuociais.Ten to nera.Plokscias istisinis pajuryje driekiasi simtus km.Papludymiai kaip kur smeleti,kaip kur akmenys.Buvom Geguzi.Vanduo buvo ledinis.Ne karto neilindau i jura.Gamta graziausia kalnuose pakeliui i Ronda(rekomenduoju?).Dar ispudi paliko Gibraltaras(turekit pasus su savim!).Pati Malaga patiko.O seip ten negrisciau.
Del gamtos mums labiau patiko Kostos Bravos regionas,daug zalesnis,Nuostabus parkai,pavaziavus i rytus ir papludymiai jau musu skonio prasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 08 sausio 2016 - 11:45