http://www.thetrainline-europe.com/
kalnuose buvau tik Sierra nevada miestelyje, ten keltuvai dabar neveikia, ne sezonas, viršuje matosi boluoja šiek tiek sniego, bet viskas ten kaip apmirę, kelios kavinės tik, viešbutukai žemiau kur yra veikia. Aš ten su autobusu vykau, tai tik kiek pėsčiomis pasivaikščiojau, bet jei važiuosit su mašina, tai labai mielus miestukus galima aplankyti. Būčiau norėjusi likti nakvoti viešbutuke, kuris beveik kabo ant uolos ir vaizdas turbūt iš jo geras, pakeliui į Sierra Nevada
Bet galbūt yra kažkur ir veikiančių keltuvų, kituose kalnų miesteliuose. Nors Sierra Nevada kaip suprantu, tikrai populiarus slidinėjimo kurortas sezono metu-ten masė viešbučių ir visokių paslaugų visokio tipo slidinėtojams..
QUOTE(Nada... @ 2015 07 06, 12:24)
mes buvom rugsejo paciam gale , buvo labai silta- Barselonoj karsta ( apie 26), kalnuose, pacioj siauriausioj daly- vesiau, bet irgi labai silta, tikrai virs 20 pavesy.
Papildyta:
sveika, aciu uz ispudzius, man klausimas iskilo, ar visi traukiniai ispanijoj labai brangus. jus, kaip suprantu, greituoju vaziavot? internetu randu, kad kaina pvz. madridas-malaga apie 70 euru zmogui i viena puse, idomu, kiek jus mokejot?
ka matet kalnuose, kokias trasas aplanket? ar veikia keltuvai dabar, vasara?
tikiuosi, dar lankotes temoje, nors ir grizot senokai
Papildyta:
sveika, aciu uz ispudzius, man klausimas iskilo, ar visi traukiniai ispanijoj labai brangus. jus, kaip suprantu, greituoju vaziavot? internetu randu, kad kaina pvz. madridas-malaga apie 70 euru zmogui i viena puse, idomu, kiek jus mokejot?
ka matet kalnuose, kokias trasas aplanket? ar veikia keltuvai dabar, vasara?
tikiuosi, dar lankotes temoje, nors ir grizot senokai