Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija, 3 tema

QUOTE(renrena @ 2015 03 09, 16:29)
Kas liečia Alhambrą - jei nenorėsite šusti eilėse prie bilietų, geriausia juos rezervuotis internetu  smile.gif

Kur ir kaip rezervuoti bilietus internetu? ar reikia iš anksto sumokėti, ar vyksta tik rezervacija ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2015 05 06, 21:21)
Kur ir kaip rezervuoti bilietus internetu?  ar reikia iš anksto sumokėti, ar vyksta tik rezervacija ? blush2.gif

reikalinga kreditinė kortelė 4u.gif ir jei gerai pamenu-iš karto po užsakymo pinigėliai buvo rezervuoti. Mes rezervavome per "tickets master", visi žingsniukai ten aiškiai aprašyti. 4u.gif

užsakyti galite per Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 06 gegužės 2015 - 20:37
QUOTE(Astra777 @ 2015 05 06, 20:28)
reikalinga kreditinė kortelė 4u.gif  ir  jei gerai pamenu-iš karto po užsakymo  pinigėliai buvo rezervuoti. Mes rezervavome per  "tickets master", visi žingsniukai ten aiškiai aprašyti. 4u.gif

užsakyti galite per Čia

man truputį neaišku ax.gif
Ar reikėtų rinktis Alhambra General kad pamatyti ir rūmus ir parką doh.gif

3 žingsnyje išmeta daug eilučių su galimybe pasirinkti... nieko nebesuprantu ar ten reikia ką nors žymėti ???

Puedes escoger todas las promociones que te ofrecemos:
CARNET JOVEN EUR

Entradas: 0 1234

NIÑOS DE 12-15 A

MAYORES 65 A.UE

DISCAPACIDAD>33

NIÑOS MENOS 12 A

Puedes escoger sólo una de estas promociones:
Tarjeta Amiga

Canjea tus entradas de la Tarjeta Amiga de la Alhambra de Granada. Promoción válida para una única persona por operación. Descuento de 100%.
Entradas: 01
Código de Barras : Introduce el código de barras que aparece en tu Tarjeta Amiga o Vale

Entradas Precio/u(€) Importe(€)
Normal 4 x 15,40 61,60

TOTAL (impuestos incluidos) 61,60

Ar teisingai supratau, kad vaikui nuo 12 iki 15 metų bilietas pigesnis ir reikia pažymėti ? o moksleiviui su tarptautiniu pažymėjimu nėra nuolaidos? gal reiktų rinktis "CARNET JOVEN EUR" tada skaiciuoja pigiau, bet bijau prigrybauti blink.gif
Kokios dar galimos akcijos (vaikai 13 ir 16 metų) ???

padėkit kas esate buvę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 07 gegužės 2015 - 07:26
QUOTE(vidiga @ 2015 05 07, 08:22)
man truputį neaišku  ax.gif
Ar reikėtų rinktis Alhambra General kad pamatyti ir rūmus ir parką  doh.gif

Entradas Precio/u(€) Importe(€)
Normal 4  x 15,40 61,60

TOTAL (impuestos incluidos)     61,60
Ar teisingai supratau, kad vaikui nuo 12 iki 15 metų bilietas pigesnis ir reikia pažymėti ? o moksleiviui su tarptautiniu pažymėjimu nėra nuolaidos? gal reiktų rinktis "CARNET JOVEN EUR" tada skaiciuoja pigiau, bet bijau prigrybauti  blink.gif
Kokios dar galimos akcijos (vaikai 13 ir 16 metų) ???

padėkit kas esate buvę  4u.gif

Taip, Jūs teisingai perkate, su šiuo bilietu galėsite eiti į visus objektus.Tik būtinai atvykite anksčiau, reikia papildomai pridėti apie 30 min., kad normaliai, apsižvalgant nueiti iki Nasrid rūmų ( kur nurodytas įėjimo laikas). Jūs prie 12-15 metų pažymėkite varnelę ir po to ant roduklės paspauskite 1, turėtų perskaičiuoti bilieto kainą, nes vaikui pvz. iki 12 metų visiškai nemokamai, bet bilietai vis viena turi būti. Dėl Carnet Joven negaliu atsakyti atsakyti, gal kas kitas padės 4u.gif...tik matau, kad kaina 9 eurai taikoma kažkokios kortelės turėtojams g.gif , čia yra detaliai aprašyta kur koks bilietas galioja, bilietų rūšys (tik kainos jau šiek tiek pasikeitę kaip matau):

Alhambra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 07 gegužės 2015 - 08:29
Gal patartumėte kaip geriausia ir pigiausiai nusigauti iš Malagos orouosto į Aguadulce, Almeria? Lėktuvas nusileidžia apie 12 nakties
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2015 05 07, 08:18)
Taip, Jūs teisingai perkate, su šiuo bilietu galėsite eiti į visus objektus.Tik būtinai atvykite anksčiau, reikia papildomai pridėti apie 30 min., kad normaliai, apsižvalgant nueiti iki  Nasrid rūmų ( kur nurodytas įėjimo laikas).  Jūs prie 12-15 metų pažymėkite varnelę ir po to ant roduklės paspauskite 1, turėtų perskaičiuoti bilieto kainą, nes vaikui pvz. iki 12 metų visiškai nemokamai, bet bilietai vis viena turi būti. Dėl Carnet Joven negaliu atsakyti atsakyti, gal kas kitas padės 4u.gif...tik matau, kad kaina 9 eurai taikoma kažkokios kortelės turėtojams g.gif , čia yra  detaliai aprašyta kur koks bilietas galioja, bilietų rūšys (tik kainos jau šiek tiek pasikeitę kaip matau):

Alhambra

Astra777, reikia pagalbos 4u.gif
Užsakinėjau bilietus ir nesu tikra ar pavyko doh.gif dar kartą įėjau į užsakymus, tai likusių vietų skaičius sumažėjo smile.gif bet nesu tikra ar viskas gerai blush2.gif pateikus užsakymą išmetė užrašą, kad baigėsi užsakymo laikas, o ir į paštą joks pranešimas neatėjo... antrą kartą užsakinėti bijau, kad nenuskaičiuotų papildomai 55 eur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2015 05 11, 08:14)
Astra777, reikia pagalbos  4u.gif
Užsakinėjau bilietus ir nesu tikra ar pavyko  doh.gif  dar kartą įėjau į užsakymus, tai likusių vietų skaičius sumažėjo smile.gif bet nesu tikra ar viskas gerai  blush2.gif  pateikus užsakymą išmetė užrašą, kad baigėsi užsakymo laikas, o ir į paštą joks pranešimas neatėjo... antrą kartą užsakinėti bijau, kad nenuskaičiuotų papildomai 55 eur  verysad.gif

Čia Jums taip tikriausia gavosi kaip ir perkant lėktuvo bilietus, man taip ir kartą sesija baigėsi smile.gif ...Bet jei į elektroninį joks patvirtinimas per parą neatėjo, manau, kad reikės kartoti užsakymą. Bet aš dar siūlyčiau pirmiausia pasižiūrėti, ar Jūsų kortelėje rezervavo pinigus, jei taip, tuomet viskas turi būti tvarkoje, dar galite papildomai su banku susisiekti pasiaiškinti, jie tuos tarptautinius rezervavimus pinigų mato ( esu vieną kartą taip ir tikrinusi, kad nesudvigubinčiau pirkimo). Ir dar, bijau suklysti, bet ar čia perkant netaiko nemokamo atšaukimo. (čia jei paaiškėtų, kad du kartus nusipirkote) ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2015 05 11, 09:44)
Čia Jums taip tikriausia gavosi kaip ir perkant lėktuvo bilietus, man taip ir kartą sesija baigėsi smile.gif ...Bet jei į elektroninį joks patvirtinimas per parą neatėjo, manau, kad  reikės kartoti užsakymą. Bet aš dar siūlyčiau pirmiausia pasižiūrėti, ar Jūsų kortelėje rezervavo pinigus, jei taip, tuomet viskas turi būti tvarkoje, dar galite papildomai su banku susisiekti pasiaiškinti, jie tuos tarptautinius rezervavimus pinigų mato ( esu vieną kartą taip ir tikrinusi, kad nesudvigubinčiau pirkimo). Ir dar, bijau suklysti, bet ar čia perkant netaiko  nemokamo atšaukimo. (čia jei paaiškėtų, kad du kartus nusipirkote) ? 4u.gif

prisiminiau, kad čia dar gali būti kortelės neužregistravimo per banką tokiems pirkimams (pvz. kaip ir auto nuomai) problema. Tik nežinau kaip čia tiksliai pasakyti, kaip vadinasi tas užregistravimas.
Nes jei narė dar kartą pirks, o po to paaiškės, kad kortelė neregistruota ir tada jau užregistruos, tada gausis 2 pirkimai, patvirtins abu. Taip buvo draugei, kuri rezervavo auto - niekaip nėjo sumokėti ar tai laiško negavo, tada nuėjo į kitą komapniją - vėl tas pats, tada suprato, kad nėra kortelė registruota, per bakininkystę susitvarkė ir tada jau atėjo laiškai iš abiejų auto nuomos kompanijų, kad jos nuoma patvirtinta. Na maždaug taip.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 05 11, 09:53)
prisiminiau, kad čia dar gali būti kortelės neužregistravimo per banką tokiems pirkimams (pvz. kaip ir auto nuomai) problema. Tik nežinau kaip čia tiksliai pasakyti, kaip vadinasi tas užregistravimas.

Tikriausiai suprantu apie ką kalbate smile.gif , man taip buvo kai pirkau bilietus su vyro Swedbank Gold kreditine kortele, aš dabar net galvoju ar ne tuos pačius bilietus į Alhambra g.gif Buvome tik naujai pasiėmę kortelę, bet mums pabandžius apsipirkit parodė, kad "Jūsų kortelė negalioja" ar kažkaip panašiai. Tada skambinome į banką ir paaiškino kad per internetinę bankininkystę reikia aktyvuoti pirkimus užsienyje. O kai naują kr. kort. pasiėmiau DnB banke, iš karto paklausiau ar ją reikia aktyvuoti, pasakė, kad jie kreditinę kortelę iš karto aktyvuoja. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 11 gegužės 2015 - 09:04
QUOTE(Astra777 @ 2015 05 11, 08:44)
Čia Jums taip tikriausia gavosi kaip ir perkant lėktuvo bilietus, man taip ir kartą sesija baigėsi smile.gif ...Bet jei į elektroninį joks patvirtinimas per parą neatėjo, manau, kad  reikės kartoti užsakymą. Bet aš dar siūlyčiau pirmiausia pasižiūrėti, ar Jūsų kortelėje rezervavo pinigus, jei taip, tuomet viskas turi būti tvarkoje, dar galite papildomai su banku susisiekti pasiaiškinti, jie tuos tarptautinius rezervavimus pinigų mato ( esu vieną kartą taip ir tikrinusi, kad nesudvigubinčiau pirkimo). Ir dar, bijau suklysti, bet ar čia perkant netaiko  nemokamo atšaukimo. (čia jei paaiškėtų, kad du kartus nusipirkote) ? 4u.gif

Tarptautinis atsiskaitymas pas mane patvirtintas, su tuo jau susidūrėm užsakant pernai bilietus. dabar prisijungiau prie banko, rezervuotų sumų nėra, bet gal kokią dienelę reiktų palaukti g.gif sutapimas ar ne, bet iškart po užsakymo 4 bilietais mano pasirinktu laiku sumažėjo, o aš būtent ir užsakiau 4 ax.gif
O jūs į el.paštą gavote pranešimą? juk kažkokį patvirtinimą reikia parodyti atsiimant bilietus blink.gif
Papildyta:
Bandysiu daryti dar kartą pirkimą lotuliukas.gif gal nenurašys du kartus... rezervuotų sumų nėra, į paštą pranešimas neatėjo... radau jų puslapyje, kad suvedus kortelės numerį gali atsispausdinti bilietą, tai kai suvedžiau man parašė jog pirkimų nėra.

dabar galvoju, gal perkant klaidą padariau, nes nežinojau ką nurodyti šiame laukelyje kur padėjau klaustuką:
Datos de contacto
Nombre: ???? koks čia turi būti pavadinimas ?
Primer apellido:
Segundo apellido:
E-mail:
Teléfono móvil:

https://www.ticketmaster.es/nws/html/DatosP...!Servicaixa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 11 gegužės 2015 - 10:18
QUOTE(vidiga @ 2015 05 11, 11:00)
Tarptautinis atsiskaitymas pas mane patvirtintas, su tuo jau susidūrėm užsakant pernai bilietus. dabar prisijungiau prie banko, rezervuotų sumų nėra, bet gal kokią dienelę reiktų palaukti  g.gif sutapimas ar ne, bet iškart po užsakymo 4 bilietais mano pasirinktu laiku sumažėjo, o aš būtent ir užsakiau 4  ax.gif
O jūs į el.paštą gavote pranešimą? juk kažkokį patvirtinimą reikia parodyti atsiimant bilietus  blink.gif

na dar nepatingėkit į banką pasiskambinti 4u.gif Taip, į el. paštą atėjo patvirtinimas, kurį reikėjo atsispausdinti ir parodyti prie įėjimo, ten atskira eilė užsisakiusiems internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2015 05 11, 10:14)
na dar nepatingėkit į banką pasiskambinti 4u.gif Taip, į el. paštą atėjo patvirtinimas, kurį reikėjo atsispausdinti ir parodyti prie įėjimo, ten atskira eilė užsisakiusiems internetu smile.gif

paskambinau į banką, viskas ok, pirkimas ar rezervavimas neužfiksuotas- patikino, kad antrą kartą pinigų tikrai nenuskaičiuos drinks_cheers.gif

dabar jau tikrai reikia patarimo - kreipiuosi į pirkusias bilietus 4u.gif
Kokį pavadinimą ten prašo rašyti ??? kadangi nežinojau tai įrašiau "Alhambra General" jaučiu kažką nugrybavau lotuliukas.gif nes ir taip aišku ką perku - juk toje stadijoje jau kaina nurodyta...
Bet ką tada rašyti ? vardas, pavardė, telefonas, el. pašto adresas ir kortelės duomenys nurodomi kitose eilutėse blush2.gif
Atsakyti